Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Youtube vs. Hosts

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ben host dosyasındaki ipleri kaldırdım, şu anda sorunsuz giriyor.

sadece opendns kullanarak gidiyorum. ama google dnsi de kontrol ettim aynı ipleri döndürüyor onu da kullansanız sorunsuz girebilmeniz lazım host dosyasına youtube ile ilgili birşey koymadan tabi
Mesaj tarihi:
Evet Brigand'ın da dedii gibi hosts dosyasından her şeyi kaldırabilirsiniz DNS kullanırsanız. Yoksa çakışma oluyo.

Local yönlendirmeler kalsın tabi, localhost'u 127.0.0.1'e, ::1'i 127.0.0.1'e yönlendirme falan :P
Mesaj tarihi:
Ya aylardır Host ve DNS le sorunsuz giriyordum dünden beri giremiyorum denemediğim şey kalmadı. Host dosyalarını yeniledim sonra sildim, farklı farklı DNS denedim, youtube jacker ı bile denedim en sonunda yok yok olmuyo sinir :(
Mesaj tarihi:
Abi dediğimiz gibi,
hosts dosyasını temizle

127.0.0.1 localhost
::1 localhost

Şu yazsın sadece. Sonra DNS ayarla bi tane, girersin. Youtube IP değiştirdi, hosts dosyasındaki IP'ler eski IP'ler, onlara girmeye çalışıyo makine.
Mesaj tarihi:
Olmadı yine :( hatta öyle yapıp restart bile attım cookie leri temizledim bi kaç farklı dns denedim olmadı yine. Aklımada bişey gelmiyo başka. Kablo Net kullanıyorum windows XP SP2 bi alakası varmıki bunlarla ?
Mesaj tarihi:
fede said:

bitane host dosyası indirdim. koydum yerine. korsan windows kullanıyon dedi. iyi dedim. gogo format

:(

ne alaka abi host ile . ahahah sansına update yapmıstır.
  • Admin
Mesaj tarihi:
fede said:

bitane host dosyası indirdim. koydum yerine. korsan windows kullanıyon dedi. iyi dedim. gogo format

:(

korsan windowslarda host dosyasının içinde windows update serverın domainini 127.0.0.1 tarzı olmayan ipler atarlarki kendi kendine update yapıp sorun cıkarmasın senin yeni host dosyanda sanırım bu yoktu :S
Mesaj tarihi:
Churel said:

Ya aylardır Host ve DNS le sorunsuz giriyordum dünden beri giremiyorum denemediğim şey kalmadı. Host dosyalarını yeniledim sonra sildim, farklı farklı DNS denedim, youtube jacker ı bile denedim en sonunda yok yok olmuyo sinir :(

Ayni durumdayım... çok sinir bozucu. Tam da /disco olayını sevmiş, takılmaya başlamıştım.
  • Yeni Oluştur...