SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Sparkcaster said: open dns kullanmak daha koaly değil mi okula her gittiğimden yeniden değiştirip eve her döndğümde yeniden değiştirmek istemiyorum. Bide host kolay geliyor cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 makatla açılmıyor, eski host dosyam açmıyor. Güncel host'u olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 makat patladı harbiden ya :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 evet açmıyor artık bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 hosts'a şunu yapıştırıverin 209.85.229.99 www.youtube.com 209.85.229.99 youtube.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 209.85.229.99 www.youtube.com 209.85.229.99 youtube.com Eski ipleri silip bunu ekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 eyw dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 dasaaaani yesinler saol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 google dns var hostları da yaptım yutup açılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ahahhaha fede ikisi birbirini götüryo lan acmaz tabii.birini sececeksin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ne bilim ol mahahah olmadı gene :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ben host dosyasındaki ipleri kaldırdım, şu anda sorunsuz giriyor. sadece opendns kullanarak gidiyorum. ama google dnsi de kontrol ettim aynı ipleri döndürüyor onu da kullansanız sorunsuz girebilmeniz lazım host dosyasına youtube ile ilgili birşey koymadan tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Evet Brigand'ın da dedii gibi hosts dosyasından her şeyi kaldırabilirsiniz DNS kullanırsanız. Yoksa çakışma oluyo. Local yönlendirmeler kalsın tabi, localhost'u 127.0.0.1'e, ::1'i 127.0.0.1'e yönlendirme falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 fede said: ne bilim ol mahahah olmadı gene :( abi hosts dosyasını temizle sonra kaydet cık.dns yi de 8.8.8.8 8.8.4.4 yap tmmdır browser ı kapat tekrar dene olur abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 bitane host dosyası indirdim. koydum yerine. korsan windows kullanıyon dedi. iyi dedim. gogo format :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Ya aylardır Host ve DNS le sorunsuz giriyordum dünden beri giremiyorum denemediğim şey kalmadı. Host dosyalarını yeniledim sonra sildim, farklı farklı DNS denedim, youtube jacker ı bile denedim en sonunda yok yok olmuyo sinir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Abi dediğimiz gibi, hosts dosyasını temizle 127.0.0.1 localhost ::1 localhost Şu yazsın sadece. Sonra DNS ayarla bi tane, girersin. Youtube IP değiştirdi, hosts dosyasındaki IP'ler eski IP'ler, onlara girmeye çalışıyo makine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Olmadı yine :( hatta öyle yapıp restart bile attım cookie leri temizledim bi kaç farklı dns denedim olmadı yine. Aklımada bişey gelmiyo başka. Kablo Net kullanıyorum windows XP SP2 bi alakası varmıki bunlarla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 fede said: bitane host dosyası indirdim. koydum yerine. korsan windows kullanıyon dedi. iyi dedim. gogo format :( ne alaka abi host ile . ahahah sansına update yapmıstır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 fede said: bitane host dosyası indirdim. koydum yerine. korsan windows kullanıyon dedi. iyi dedim. gogo format :( korsan windowslarda host dosyasının içinde windows update serverın domainini 127.0.0.1 tarzı olmayan ipler atarlarki kendi kendine update yapıp sorun cıkarmasın senin yeni host dosyanda sanırım bu yoktu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 bende dns de var, host'taki ipler de var, youtube acılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 bende sadece google dns var takır takır açılıyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Hosts dosyasını değiştirdikten sonra browserı kapatıp açmanız gerekiyo onu da unutmayın bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 hem hosts var hem dns yılı geçti böyleyim no poroplem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Churel said: Ya aylardır Host ve DNS le sorunsuz giriyordum dünden beri giremiyorum denemediğim şey kalmadı. Host dosyalarını yeniledim sonra sildim, farklı farklı DNS denedim, youtube jacker ı bile denedim en sonunda yok yok olmuyo sinir :( Ayni durumdayım... çok sinir bozucu. Tam da /disco olayını sevmiş, takılmaya başlamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar