gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Şu an açılmıyor youtube, dns var host dosyası değişik ı ıh yemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 DNS varken hosts dosyasında girdi olması zaten ona yol açan şey. Bilgisayar adres çözümlerken önce hosts dosyasına bakar, orda özel olarak girdi varsa o adresi kullanır, yoksa DNS'lere bakar. Eski, çalışmayan IP adresleri girilmiştir hosts dosyasına. O dosyadaki youtube ile ilgili tüm girdileri kaldırıp ipconfig /flushdns yapıp bi de browserı yeniden başlatırsan girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 çok uzun süredir sorunsuz giriyodum hosts dosyası sayesinde ama bende de açılmamaya başladı bugün :/ bi de windows7'de hosts dosyasını deiştiremiyo muyuz? yazı dosyası olarak attığım hosts dosyasını oradaki asıl hosts dosyası ile deiştirmiyo,anlam veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Google dns patladı galiba bugun youtube'a giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 uzun zamandır google dns kullanıyorum 1 defa bile beni hayal kırıklığına uğratmadı oturduğunuz yere göre bazen saçmalıklar yaşanabiliyor, benimde bazen dns kullanmadığım halde durup dururken kapalı olduğu halde youtube a girebiliyordum. çok acil değilse bir süre girmeyin yani nolmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 dns değiştirmenin hızımı saçmalatacağı gibisinden batıl bir inancım var. host için ip buldum ekşiden; 74.125.127.100 youtube.com 74.125.67.100 www.youtube.com ekleyip kaydedin, çalışıyor denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Sawer said: Google dns patladı galiba bugun youtube'a giremiyorum.evet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vongspawn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 HaciYatmaz said: dns değiştirmenin hızımı saçmalatacağı gibisinden batıl bir inancım var. host için ip buldum ekşiden; 74.125.127.100 youtube.com 74.125.67.100 www.youtube.com ekleyip kaydedin, çalışıyor denedim. denendi onaylandı. makat'ın eklediği bütün ip'leri sildim, bunu ekledim. çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 google dnsle girmiyor artık başka dns tavsiye edebilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Edit: Sorun bendeymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Youtube bendede açılmıyor 2 gündür. Ben superonline dan aldım adsl yi ve gariptir. Bazı siteler açılmıyor. Arkadaşımda ttnettden den abone. Ama onda bende açılmayan siteler açılıyor. DNS lerimizde aynı olmasına rağmen. şimdi makatı kurdum youtube yine açılmadı ama daha önce giremediğim diğer siteler açılmaya başladı :). 74.125.127.100 youtube.com ok açıldı. Teşekkürler bilgiler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 bende google dns kullanıyorum.youtube hariç giremediğim sitelere girebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 g.dns ile youtube'a giremiyodum. host dosyamı eski haline getirdim, sildim eklediklerimi ve 4 2 2 2/ 4 2 2 5 yaptım dns'i. girebiliyorum şuan tüm sitelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ^ this Olay hosts dosyasındaki girdilerin eski olması. Eğer hosts dosyasına ip adresi girerek çözerseniz ilerde yine patlarsınız. DNS değiştirin kurtulun işte. Hosts dosyasında youtube ile ilgili girdi kalmasın. Eğer dosyayı direkt olarak değiştiremiyosanız da rastgele bi yerde uzantısız bi dosya oluşturun hosts diye, içi boş, alın onu atın C:Windowssystem32driversetc altına. Browserı kapatıp açın, DNS ayarlarını da 4.2.2.3 ile 4.2.2.5 olarak ayarlayın, bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 butun ip leri sildim, flushdns yaptim hem g dns hemde dier dns ler ile denedim ama hala giremiyorum. acaip sinir oldum arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 http://www.navige.com/ denesen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 bu navige yavaslatırmı bu arada neti? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 oldu bu arada, tesekkurler valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Regalya said: http://www.navige.com/ denesen? Allah razı olsun Regalya... Gerçek bir Prosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Abi ya ayarları eksik veya yanlış yapıyosunuz, ya da şirket interneti falan kullanıyosunuz. Çünkü mümkün değil dediğim yolla olmaması. Olayın mantığı o çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Zegna said: bu navige yavaslatırmı bu arada neti? :) Pek bi fark hissetmedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Nedir dertleri bu youtubela anlamadım anlamıycam. Birileri blokluyor, birileri çözüm üretiyor. O çözüm 5-6 ay işe yarıyor ama sonra patlıyor. Yeni çözüm bulunuyor. Saçma sapan bir döngü. Benim anlamadığım Google dns le neden bağlanamıyorum. Bulşit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Regalya said: http://www.navige.com/ denesen? o ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 navige harbi iyiymiş yanlız (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ya ben ie den girebiliyorum ama operadan giremiyorum :(.bu sabah bi ara girdim ama ne olduysa şimdi giremiyorum.ie den girebiliyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar