batu Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Selamlar, EVE ilk piyasaya çıktığında (yıllar önce :)) 1 hafta kadar oynamıştım ancak arkadaşlarımın tercih etmemeleri nedeni ile Shadowbane, SWG, WOW, AOC,WAR gibi oyunlardaydım. Bu oyunlardan Shadowbane dışında gerçek anlamda world pvp olan ve zevk veren (pvp) olmadı. Steam den EVE trail i indiriyorum, soru başlıkta yazıyor :) Sevgiler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 gec mec deyil eve de hic birsey gec deyildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Ben oyunu acaip hardcore oynarım, en iyi ben olmadımmı rahat edemem diyorsan evet çok geç. Haftada/günde 3-4 saat oynayayım vakit geçsin diyorsan tabiki geç değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ilk kez cengize katiliyorum :P Eve e baslamak icin hic bir zmn gec degil onemli olan ilk 3-4 ayda abarti beklentilere girmemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Oyuna alışmak icin bir süre istediğim bir karakter yaratıp, 1-2 hafta takılıp daha sonra oyunun mekaniklerini öğrendikten sonra yeni karakter ile başlamamı tavsiye edersiniz? Yoksa zaten 4-5 sene kaybettiğimi göz önüne alarak dogru basla ve devammı et dersiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Sabırlı olursan bence iki oyun birden aç birinde skilleri sıraya diz öbüründe oyunun mekaniğini çözmeye çalış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 geç değil, ama düzgün gemi kullanır seviyeye 6-7 ayda geliyorsun. benim 20m sp var hala almam gereken bissürü skill var. oyunda sabır gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ufak hedefler belirlersen hic de gec degil ama diyeceksen ben buyuk hedefler pesindeyim evet baya gec olmus : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Moss said: ufak hedefler belirlersen hic de gec degil ama diyeceksen ben buyuk hedefler pesindeyim evet baya gec olmus : ) hedefim var, büyükmü dersen evet bence büyük hedef. Haftada ortamala 20+ saat oynuyorum ve keyif almam gerek :) Oyundaki en iyi gemi en cok para en vs turunde bir hedefim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 yanlıs anladın hedef olarak baslar baslamaz battle ship pilotu olacam dersen 10 gun sonra heavy assault cruiser pilotu olmaya karar verirsin pesine off bu recon shipler cok guzelmis asil recon pilotu olmaliyim ondan sonra command shipleri fark edersin vs vs hedeflerini ufak belirledigin muddetce oyun keyif verir ilk once interceptor yada interdictor pilotu olmani tavsiye ederim tabii pvp yapmayi dusunuyorsan pvp yapacaksan ac caldari caldari frigate 4 caldari cruiser 4 battle cruiser 2 (bunu tam hatirlamiyorum) caldari battle ship 4 yaparsi gerekli missle ve shield skilleri ile beraber toplam 2 ay surmez ama sadece pve yaparsin = ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 gallente ol. dinle beniii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Gallente ol bi minmatar olarak söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Minmatar ol. Bir minmatar olarak söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Başkası olma kendin ol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Ne olursan ol gel , yine gel. sen caldari ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 İmaj hiçbirşeydir susuzluk herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Aral 50 milyona special edition olarak basmış,alsam mı bende, daha çok ticarete dayalı,craft zihniyetinde oynamayı seviyorum ama bildiğim kadarıyla oyunda yağma vs. de var.Yağma yapıp satma vs. tavsiye edermisiniz başlayayım mı ? Birde İzmit'teki evde internet pek iyi değil,apartman sahibi aldı katça kullanıyoruz da interneti de bazen kötü oluyor.Düşük pingde oynanabilir mi pek zorlanmadan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Craftsan 56k ile bile oynarsın. Ama pvp biraz zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ya günün belirli saatlerinde internet çok iyi oluyor da işte,istanbuldayken zaten 8mbit var böyle belirli zamanlarda pvp ki nadir olur,belirli zamanlarda craft yapayım diyorum.Oluyor mu? Olur mu ? Görürsem alayım mı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 oyun dusuk pinge uygun zaten, ona gore gemıler kullanırsın belkı ama dusuk pingden kastın ne ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 EVE de ping olarak yurt dışı hatları çökmediği sürece sorun yaşamazsın. Ha server bazlı problemler olabiliyor bazen ama o da herkese oluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 crafting çok zor yannız. skilleri train et (kafadan 3-4 ay) blueprinti al. research edecek yer ara, veya sıraya gir. research et et et et et. (kafadan 1.5 ay.. yer bulması 1.2 ay filan :p) materyalleri ucuzundan topla. yap. pahalıya satıcak yer bul sat. ha bunlar en basit T1 itemler için. t2 için invention & moon mining filan lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Crafter olacaksan iyi bi alliance e girersin her turlu destegi saglarlar ayrica oyunun o kismi ile ilgileniyorsan sana bi onerim daha var her buyuk alliance pos'larin bakimlari icin eleman aliyor oralarada girebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 kaybetmek icin cok erken, sevmek icin cok gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 sevdim ama sonu yoktu. Eve online oynayacağına eve bi katkın olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar