Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 fede said: arkadaşlar, david villayla konuştum, haberler kötü, elimize alacakmışız o da sakatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 guiza hat-trick yaparsa ne olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Fatih Terim takımı açıkladı. Volkan Gökhan G. Emre A. Hakan B. İ.Üzülmez Emre B. Aurelio Arda Tuncay Nihat Semih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 üzülmez ? gerçi alternatif de yok doğru düzgün, baltayı sola çekse bu sefer stoper yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Balta solda yerinde oynasın stoperde ben oyniyim yine de ibrahim üzülmez oynamasın lütfen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 İspanya türkiyeye nası çakıcak belli değil. Böyle evire çevire yenicekler. Ben en az 4 diyorum, 1 tane de biz atarız 3-0dan sonra rehavet basarsa. 4-1 biter bu maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 gayet hucumcu bi orta saha ve takım olmuş. defans yaparsak zaten yicez hiç olmazsa gol atalım demiş fatih terim. yarın tarihi fark da yiyebiliriz yenebiliriz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Bence bu maçın üç muhtemel sonucu var. Ya yenilicez ya yenicez ya da beraberlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 axedice said: Bence bu maçın üç muhtemel sonucu var. Ya yenilicez ya yenicez ya da beraberlik. Futboldan anlamayan herkes yorum yapıyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 sLog said: Fatih Terim takımı açıkladı. Volkan Gökhan G. Emre A. Hakan B. İ.Üzülmez Emre B. Aurelio Arda Tuncay Nihat Semih hoha bu ne be=) emre arda tuncay nihat semih. 10 tane atarız. kesin. 100 tane yiyeceğimizden şüphem olmaz yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 servet yok.. gg ayrıca kazım>all :P (kazım neden oynamıyor?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Servet sezonu kapattığı için yok. Kadro genel olarak fena değil. Tahminen Nihat biraz daha geride ortasaha-forvet arası git-gelli oynayacak, iyi olur. İ.Üzülmez zorunluluktan oynuyo zaten. Hakan Balta beke çekildi diye. Ki mecburen öyle oldu. Bu kadar ciddi bir maçta göbekte sağlam adamlar şarttı. Ben olsam tabii şovu bırakır Toraman'ı alır koyardım göbeğe Hakan sola geçerdi yerine. Esas sorun Emre. Emre'nin yerine Ayhan gibi daha defansif bir adam şarttı.Çift ön libero olmazsa bu maçta delik deşik edecekler orta sahamızı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 toraman bu sene iyi oynuyor neden almıyorlar onu takıma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Fatih Terim'le kavgalı. Euro08'e almadı diye Terim hakkında bayağı ağır konuştu. Terim de sildi onu (Yıldıray ve Halil gibi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 hakan balta'yı ispanya takımı karşısında stoper olarak oynatıcak olan adama , nasıl teknik direktör denir hayretler içerisindeyim. ibrahim toroman'ı alır veya almaz , bu o kadar önemli değil. ancak ülkede 4. bir stoper bulamıyorsa , daha öncesinde hazırlayamıyorsa , bu fatih terimin ayıbıdır. yazıklar olsun. aldığı paradaki hakkımı helal etmiyorum , haram olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 İbrahim Toraman beşiktaşta hangi mevkide oynuyor? İbrahim Toraman beşiktaşta göbekte o kadar başarılıydıysa neden 2 tane birden yabancı alındı oraya? Yapmayın ya eleştirirken biraz insaflı olun etraflıca düşünün. Hoşumuza gitmeyebilir ama sadece eleştirmekle olmaz.Hakan Balta orada oynatılamazsa buraya yaz de ki şu adamı koysaydı Hakan Balta'dan iyi yapardı bu işi. Bende orda İbrahim Üzülmez'i görünce üzülüyorum ama yoktan oyuncu varedemez yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Ne fark eder ki on iki yabancı alsalar nolur. Sonuçta o yabancılardan önce Toraman oynuyor stoperde. Şu anda birinci olarak alınması gereken adam. Ayrıca kanatsız beşiktaşın sol kanattan nasıl hücum yaptığını gören biri gayet İ. üzülmezin de doğru tercih olduğunu görürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Son gördüğümde Toraman sağ bek oynuyordu beşiktaşta,stoper değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 DeathLord said: Son gördüğümde Toraman sağ bek oynuyordu beşiktaşta,stoper değil. Sağ bek Ekrem oynuyor. Sivas maçında Toraman farkı önledi desem abartmış olmam, eklemek istedim, çocuğa haksızlık yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Hmm bayadır izlemiyorum doğrusu dediğim gibi son gördüğümde bekte oynuyordu. oldum olası da sevmiyorum adamı. kaptanlık kavgası vs iyice soğuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Deplasmanda bizden kat kat güçlü euro08 şampiyonu takımın hatta belki şuan için dünyanın en formda milli takım kadrosuna sahip takımın karşısına malta maçı havasında bir kadroyla çıkıyoruz. Üstüne adamların kadrosunun yarısı liverpooldan zaten. Hmmm, fark inc! (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 3-1 yeneriz 2nihat 1tuncay yok artık ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 5 atarız Bu tutarsa modluk isterim futbol bölümünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 destekli yazsaydın abi 29-63 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Na buraya yazıyorum. 4 yiycez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar