Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 Elemeleri: İspanya - Türkiye 28.03.09 @ 23.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Servet sezonu kapattığı için yok.

Kadro genel olarak fena değil. Tahminen Nihat biraz daha geride ortasaha-forvet arası git-gelli oynayacak, iyi olur.

İ.Üzülmez zorunluluktan oynuyo zaten. Hakan Balta beke çekildi diye. Ki mecburen öyle oldu. Bu kadar ciddi bir maçta göbekte sağlam adamlar şarttı. Ben olsam tabii şovu bırakır Toraman'ı alır koyardım göbeğe Hakan sola geçerdi yerine.

Esas sorun Emre. Emre'nin yerine Ayhan gibi daha defansif bir adam şarttı.Çift ön libero olmazsa bu maçta delik deşik edecekler orta sahamızı çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

hakan balta'yı ispanya takımı karşısında stoper olarak oynatıcak olan adama , nasıl teknik direktör denir hayretler içerisindeyim.

ibrahim toroman'ı alır veya almaz , bu o kadar önemli değil. ancak ülkede 4. bir stoper bulamıyorsa , daha öncesinde hazırlayamıyorsa , bu fatih terimin ayıbıdır.

yazıklar olsun. aldığı paradaki hakkımı helal etmiyorum , haram olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

İbrahim Toraman beşiktaşta hangi mevkide oynuyor?
İbrahim Toraman beşiktaşta göbekte o kadar başarılıydıysa neden 2 tane birden yabancı alındı oraya?

Yapmayın ya eleştirirken biraz insaflı olun etraflıca düşünün. Hoşumuza gitmeyebilir ama sadece eleştirmekle olmaz.Hakan Balta orada oynatılamazsa buraya yaz de ki şu adamı koysaydı Hakan Balta'dan iyi yapardı bu işi.
Bende orda İbrahim Üzülmez'i görünce üzülüyorum ama yoktan oyuncu varedemez yani...
Sosyal ağlarda paylaş

Deplasmanda bizden kat kat güçlü euro08 şampiyonu takımın hatta belki şuan için dünyanın en formda milli takım kadrosuna sahip takımın karşısına malta maçı havasında bir kadroyla çıkıyoruz.

Üstüne adamların kadrosunun yarısı liverpooldan zaten.

Hmmm, fark inc!

(:P)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...