Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 Elemeleri: İspanya - Türkiye 28.03.09 @ 23.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Yok Gs ile fln alakası Masq'ın dediği gibi,Fatih'in kafasında 3-4 tane adam var,3. ligde de oynasalar banko milli takımda olurlar...
Fatih Terim'in en büyük yanlışı,-ki dün kendi de söyledi-, "kendi bildiğimi yaparım,yanlış olursa da sorumluluğu alırım" felsefesi..Elbetteki patron sensin sen bileceksin ama sırf başkalarına inat,"ben bilirim,ne yapsam doğrudur" havasında olduğu için takıma ve kendine zarar veriyor...
Her seferinde şapkadan tavşan çıkarmaya çalışıp ben yaptım'a getirmeye çalışıyor...
"Yanlış olursa üstüme alırım" demekle olmuyor o iş,önemli olan o yanlışı yapmamak..

Dediğim gibi fix belli adamlar var kafasında Emre Aşık,Emre Belözoğlu,Kazım gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında bence Kazım'ı kadroya alması çok büyük bi sorun değil. Çünkü kötü oynadığından kadro dışı değil kazım Fenerbahçe'de farklı sebepleri var.Eh Fenerbahçe klübünün sorunları da doğal olarak bağlamaz Milli Takımı.
Ben aslında çok katılmıyorum sabit adamlar terimine çünkü hani V.Manisadan kaleci alıyor mesela...
Ben biraz daha bekleyip görme taraftarıyım sonuçta işi kolay da değil en güvendiğin 2 stoper sakatlık sebebiyle en önemli maçlarında oynayamıyacak.
Bir önceki turnuva joker olarak kullandığı Mehmet Topal'ın da olmaması büyük oranda sorun yaratır diye düşünüyorum.
Gökhan Gönül'ün sağlığına bi zeval gelmemesi ve forumda yeni Sabri geyiklerinin dönmemesi için sağlığına duacıyız.
Sosyal ağlarda paylaş

Elbette ki bağllamaz kulup sorunları da,bence takımında oynamayan adamın ne olursa olsun milli takımda olması garip...İstediği adam olsun,inşallah iyi oynar da,milli takıma zaten iyi oyuncuları alıyorsun belli yelpazeden,ha bir sürü sakat vs var ama,onlar arasında formda olanları seçmek zorundasın,normalde iyi olan ama oynamayan adamı değil,benim görüşüm bu...
Emre Belozoğlu,FT bu takımda olduğu sürece milli takımda banko oynayacak mesela,fenerde oynasın oynamasın,bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası...
Milli takıma giden her adam belli seviyede olmalı zaten,önemli olan o zaman dilimindeki en formda oyuncuları yakalayabilmek...
İnşallah yanıltır da aslan gibi maç çıkarır,ama takımında oynamayan adam ne kadar verimli olur fizik olarak vs milli takıma o tartışılır...
Gerçi kazım değişik bir adam ne yapacağı belli olmaz,Fatih'ten korkup oynar belki,dedeyi pek sallamıyorda :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Kazım'ı çok sevdiğimi söyleyemem ama yetenekli olduğunu kabul etmek gerekiyor. Takımında oynamamasının sebebi formsuzluk falan olsa dediğin mantıklı ama diğer yönden bakınca mesela Arda veya Hamit TD ile kavga edip kadro dışı kalsalar takımlarında sen bu adamları milli takıma çağırmaz mısın? Yani bence Kazım'ın kadroda olması sorun değil ama ilk 11 çıkarsa o zaman burda küfrederim fatih terim'e hatta banda yerim sorun değil yani :D
Sosyal ağlarda paylaş

Evet haklısın çağırırsın dediğin gibi ama işte soru işareti olur nasıl oynacakları...İnşallah tutar ama Fatih Terim sanki hep bilerek "başkalarının tersini yapayım,tutarsa ben yaptım olsun tutmazsa yanlışı üstüme alırım ben FT'im" vs havalarında da ondan zaten onu belirttim...
O "ben yaptım oldu" her zaman tutmaz işte...
Kazım ama ilginç bir oyuncu ne yapacağı belli olmaz,ben onun Fatih'le aralarındaki iginç bir bağdan dolayı oynadığı kanaatindeyim,yoksa milli takım sevdasından değil pek..Ama Fatih bir şekil kanına giriyor onun,artık ne yapıyor bilemem...
Emre takılıyor kafama orta sahada,bir türlü güvenemiyorum.Emre Aşık her an patlayacak bomba gibi ama adam yok orda da mecbur tabii...
Ama zaten bu 3 adam herkes full iyileşmiş olsaydı bile takımda olurdu,kastettiğim o zaten...
Sosyal ağlarda paylaş

Ha işin o varsayım kısmında gerçekten haklı olabilirsin.Fatih Terim eski oyuncularına oldukça düşkün bi teknik direktör. Ama şuanki durumda malesef çok fazla seçim şansı da yok. Üzücü ama gerçek... Galatasaray'ın sakatlık laneti milli takımı da etkilemeye başladı... :/

edit:sakatlık yazmayı becerememişim
Sosyal ağlarda paylaş

işte gerçek hayatta olay fm deki gibi ilerlemiyor. Fm de koyarsın gençlerden birini denersin şansını. Orda herşey rakamlardan ibaret kendi takımında kötü oynayan adamın milli takımda canını dişine takması gibi bi olay yok. Fatih Terim biraz da kendisi için enrage olan kapasitesini aşan oyuncuları seviyor sanırım. Neyse bu tartışmalar gereksiz şu maçtan güzel bi skorla ayrılalım da başka hiç bişey istemiyorum isterse deli ibrahim forvet oynasın sorun değil yani..
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:
türkiyedeki maçı kayseride veya bursada oynayabilirdik, geçmişte böyle kritik maçlarımızı hep istanbul dışında kazanmıştık.

maçın kayseride oynanması düşünülüyordu zaten fakat kayseri'de yeterli 5 yıldızlı otel olmaması gibi bir sorun nedeniyle orda oynanmıyor.yada farklı bir neden olabilir tam emin değilim ama maç kayseride oynanıcaktı böyle uefa kriteri sebebi olmasa.maçın ali samiyende oynanması laf etmişsiniz ama kadiköyde oynanan maçta tribünlerin boş olması gerçeği var önümüzde.bana kalırsa inönüde oynanaması gerekirdi ama ali samiyende kötü tercih değil.
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:
Ya Kazım'ı çok sevdiğimi söyleyemem ama yetenekli olduğunu kabul etmek gerekiyor. Takımında oynamamasının sebebi formsuzluk falan olsa dediğin mantıklı ama diğer yönden bakınca mesela Arda veya Hamit TD ile kavga edip kadro dışı kalsalar takımlarında sen bu adamları milli takıma çağırmaz mısın? Yani bence Kazım'ın kadroda olması sorun değil ama ilk 11 çıkarsa o zaman burda küfrederim fatih terim'e hatta banda yerim sorun değil yani :D
Özer Hurmacı kazım dan kat kat daha iyi bir oyuncu.Daha kendi takımında bile ilk 11 e giremeyen kendini Ronaldo sanan bir herif bu Kazım
Sosyal ağlarda paylaş

Kazım milli takım için yedekten öteye gidecek kaliteye sahip değil. Ha içinde potansyel vardır kendini geliştirir ilerde girer o ayrı.

Özer'i hiç dikkatli izlemediniz sanırım, fan videolarındaki 2-3 harekete kanmayın. Tamam adam geçiyor, teknik falan, ama takım oyunundan da oyun zekasından da birhaber. Daha bayağı gelişmesi lazım.

Nihat'ı biraz geri çekip forvete Semih'i, almak, Tuncayı da sağ kanada çekmek en mantıklı hamle sanırım. Tuncay - Arda ikilisi sağ-sol kanat değiştirerek rakibi bozabilirler maç içinde sürekli.

Ama Terim tahminen Semihtense Nihat'ı forvette bırakıp Emre'yi ortaya koyacak kanatlara Arda-Tuncay geçecek.

Daha büyük korkum çift değil tek ön liberoyla falan çıkacak madara olacaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...