Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Max Payne 3

moriQ

Öne çıkan mesajlar

single çok iyi gidiyor. max payne havasını hissediyorsunuz. oyundan çıkarken yazan ikna cümlelerinden, oyun içindeki ufacık detaylara kadar her şey aynı. bi kere "settings değişti ama kalan her şey çok tanıdık." yazdı zaten tam özetliyor.

bu arada rockstar games yine sistemleri ağlatmanın yolunu bulmuş. gta4 gibi işlemciye mi abanıyor yoksa grafik kartına mı emin değilim ama 1080p dx11 fln dahil maksimum ayarlar 8xMSAA ile yer yer 26-27 fps gördü. akıcılığı çok kaybetmiyor ama yine de her ayar maksimum sadece aa'yı 4x e getirdim 40 altına düşmüyor 8x'te 26-27'ye düştüğü yerlerde. kapalı mekanlarda ise vsync açıkken 60'a sabitlendiği de oluyor ama min fps önemli tabiki.

8xaa seçince 2gb vram 4xaa seçince 1,5gb vram yazıyor. benim kart 3gb vram ama aynı oranda normal ram'de katlanıyorsa darboğaz orada da olabilir. diğer kullanıcı testlerinde görürüz artık onu. 8 benim ram. maksimum için 16gb yazmışlardı belki doğrudur. tam 16 olmasa da 8 yetmiyor olabilir. sonuç olarak 4x ile 8x arasında çok fark göremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Airties adsl routerda DMZ acinca multideki dusme sorunu duzeldi (sitelerindeki listeli portlari forwardladigimda sorun devam ediyordu), ancak p2p acilari devam ediyor.

Hareket sistemi cok rahatsiz geldi yalniz, cover mekanikleri baya basarisiz oyunun, bi de cesetleri lootlama hikayesi inanilmaz bayiyor adami.

Ben multi icin GS:FS'ten umitliyim acikcasi 3rd person shooter olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Basina gelen var mi, cinnet gecirtti.

Chapter V in sonunda uzun cut scene den sonra, chapter VI ya gecis yapiyor, tam cut scene bitecek artik hep ayni yerde goruntu gidiyor, ses gelmeye devam ediyor ama ekran pitch black.

Serefsiz oyun save de yapmiyor, bastan o boktan chapter sonu combatlarini oynamak zorunda kaliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu hard'da oyniyim dedim de zorluk skalasi biraz garip yapilmis gibi sanki? hard'da iki kursun yesen yatarsin modunda oynuyosun ve cover sart ama cok fazla acik alan var, bazen kapilardan gecince cover'a uzak meseafede 4-5 tane namlunun onunde bulabiliyorsun kendini. ustune bir de suicide rush yapan moblar falan olunca gereksiz zor geldi oyun.

bi de, ilk iki oyunda da senaryo epic, muhtesem degildi ama en azindan o noir havayi cok guzel yakalamislardi. simdi brezilya'da gunesli havalarda, hawaii gomlegiyle adam vurmak ayni tadi vermiyor nedense.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...