df Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 evet ben torrent ile çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 oyun film gibi akıyor.. 60$'ın hakkını ne kadar verebileceğini önümüzdeki günlerde görcez gerçi ama ilk izlenim olarak çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 single çok iyi gidiyor. max payne havasını hissediyorsunuz. oyundan çıkarken yazan ikna cümlelerinden, oyun içindeki ufacık detaylara kadar her şey aynı. bi kere "settings değişti ama kalan her şey çok tanıdık." yazdı zaten tam özetliyor. bu arada rockstar games yine sistemleri ağlatmanın yolunu bulmuş. gta4 gibi işlemciye mi abanıyor yoksa grafik kartına mı emin değilim ama 1080p dx11 fln dahil maksimum ayarlar 8xMSAA ile yer yer 26-27 fps gördü. akıcılığı çok kaybetmiyor ama yine de her ayar maksimum sadece aa'yı 4x e getirdim 40 altına düşmüyor 8x'te 26-27'ye düştüğü yerlerde. kapalı mekanlarda ise vsync açıkken 60'a sabitlendiği de oluyor ama min fps önemli tabiki. 8xaa seçince 2gb vram 4xaa seçince 1,5gb vram yazıyor. benim kart 3gb vram ama aynı oranda normal ram'de katlanıyorsa darboğaz orada da olabilir. diğer kullanıcı testlerinde görürüz artık onu. 8 benim ram. maksimum için 16gb yazmışlardı belki doğrudur. tam 16 olmasa da 8 yetmiyor olabilir. sonuç olarak 4x ile 8x arasında çok fark göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Airties adsl routerda DMZ acinca multideki dusme sorunu duzeldi (sitelerindeki listeli portlari forwardladigimda sorun devam ediyordu), ancak p2p acilari devam ediyor. Hareket sistemi cok rahatsiz geldi yalniz, cover mekanikleri baya basarisiz oyunun, bi de cesetleri lootlama hikayesi inanilmaz bayiyor adami. Ben multi icin GS:FS'ten umitliyim acikcasi 3rd person shooter olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Sypro said: alllaalala niye bu kadar garip geldi anlamadım ki ya :D açın bi, çok eğlenceli oluyo. abi 30'dan sonra falan ben korkup kasaya bakmaya başlıyorum, iyi misin bir şeyin var mı falan diyorum. bir pc'ye o kadar yüklenilmez onunki de can :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 bugün bu konuyu gördüm ve max payne 2 ye başlamayı karar verip köşedeki cd ciden setup ı usb ye attırdım. çok heycanlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 sonra pacman e başlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 bunalıma girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 multisi nası onu söyleyin 3-5 saat gameplay için 100 lira vermiyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 valla 3 gece komple oynadm hard da 10-15 saat oyun süresi gideri var. Sonra iki zorluk daha açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 bunun fakir versiyonu çalışıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 mp diyosan çalışmaz herhalde, fakirin neyine multi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 bu yaştan sonra max payne multisi mi oynıcam abi. zaten peer 2 peer miş serverlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 http://www.g2play.net/store/Max-Payne-3-Retail-CD-Key.html 40 lira NO STEAM burayada koyayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 türk rusçular 35e satıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mourners Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 bende oyun acılınca ekranda uygun olmayan mod 1440*900 60 hz yazıyor. oyun yazının arkasından oynamaya devam ediyor ama o yazi hiç gitmiyor ne yapmam lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Monitorun overlay i olmasin o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mourners Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 aynen o onu nasıl halledebiliriz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 bitirdim biraz önce çok iyiydi her açıdan multisi çok kötü ama sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Multisi icin para vermeyin abi bf3 dururken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Bende aldim oyunu lakin indirecek biryer lazim ankarada elinde cd olan birisi var mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Basina gelen var mi, cinnet gecirtti. Chapter V in sonunda uzun cut scene den sonra, chapter VI ya gecis yapiyor, tam cut scene bitecek artik hep ayni yerde goruntu gidiyor, ses gelmeye devam ediyor ama ekran pitch black. Serefsiz oyun save de yapmiyor, bastan o boktan chapter sonu combatlarini oynamak zorunda kaliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 inanılmaz güzel olmuş single ı multisini bilmiyorum. çok keyif aldım, oyuna giremiyorum şimdi resmen bitecek diye anasını satim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 oyunu hard'da oyniyim dedim de zorluk skalasi biraz garip yapilmis gibi sanki? hard'da iki kursun yesen yatarsin modunda oynuyosun ve cover sart ama cok fazla acik alan var, bazen kapilardan gecince cover'a uzak meseafede 4-5 tane namlunun onunde bulabiliyorsun kendini. ustune bir de suicide rush yapan moblar falan olunca gereksiz zor geldi oyun. bi de, ilk iki oyunda da senaryo epic, muhtesem degildi ama en azindan o noir havayi cok guzel yakalamislardi. simdi brezilya'da gunesli havalarda, hawaii gomlegiyle adam vurmak ayni tadi vermiyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar