Xaenin Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Yetkili merciler şakanı sevmemiş kenzap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 kenzap said: kaç yerde belirttik şaka oldugunu kişilere özel mesajlada belirttim. eğlence amacımız. şu bacı muhabbetini yapacak kadar yavşak herifsin. pek herif değil aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 100 mesaj ne abi kendinize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 adamınbiri said: alper okadar selam verdim insan biraz takar dimi tü sana bea sen iyi ol cansın alper iyi olmasın ama avlanamasın bidaha inş kusura bakma orhanım selam sanada nasılsın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 düştün yine yeni modem al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 iyyim alper iyim ama kırgınım:( yaa cidden modem almam lazım modem önerin bana sürekli kopuyorum cansında üzülüyo en az benim kadar:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 kermit said: kaan ateş ederim dememişsin ama kanka dedi aga. arkadan tartışmaya müdahele eden amcalar gibi girdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ayda yılda bi ödev yapayım dedim kaçırmışız. tüh. ödev ne ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 hangi kelimeyi 5 kere yazdın? ehuehueh güzel espiri dimi dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vio Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 aha şimdi oldu bu kadar dişi aynı topakta olursa tabi mevzu cıkar ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 yürü git la! yazdım 5 kere orhancım :))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 fikirtepede havalar nasıl vio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ay çok şiriiiiiinnnn :):):):):)))):):)):)::)::):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Çok msn bu topic ya. Post sayısı/mizah oranında kayma var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 orhanım ben sana bi modem yollayım barışalım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 kenzap said: kaç yerde belirttik şaka oldugunu kişilere özel mesajlada belirttim. eğlence amacımız. şu bacı muhabbetini yapacak kadar yavşak herifsin. seni kınayıp sana laflar hazırlardık burda aslında lan ne güzel olurdu leventi birisi oyalasın hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vio Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 fede said: fikirtepede havalar nasıl vio seni bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 aha olur tamam olm şu hızlı tren gelsin istanbul'a haftada bikere ankaradayım vallahi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 olm bende haftada 1 kere istanbuldayım o zaman 2 gün beraber olcaz :s orhan aşkımızı mesafe öldüremicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 gelirimi bi ara çay içmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Çok msn oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 mesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vio Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 fede said: gelirimi bi ara çay içmeye ne çayı aga işimiz var senle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 önce çay, sonra iş iş başka, çaydanlık başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 kaan niye pas vermion :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar