Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ugur Dundara bu ulkeyi dar etmezsem ....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
AKP ankarayı kaybedecekse konuşsun ya. daha iyi işte. Sanki kötü birşeymiş gibi söylüyorsunuz sizde ya allah allah çok ayıp. Duyanda AKP diktatörlüğünü destekliyorsunuz sanacak.
Mesaj tarihi:
sg-1 said:
Buyse said:
özürlü herif sussa hiç bişey demese seçimi kazanacak konuştukça sıçıyor. kaybedecek seçimi ankarada akp bunun yüzünden. ankarayı kaybeden diğer seçimde türkiyeyi kaybeder.

ah yazık, kıyamam

nasıl da korkmuş çocuk akp türkiyeyi kaybedecek diye :(

evet :( uykularım kaçıyor böhüh
Mesaj tarihi:
Buyse said:
sg-1 said:
Buyse said:
özürlü herif sussa hiç bişey demese seçimi kazanacak konuştukça sıçıyor. kaybedecek seçimi ankarada akp bunun yüzünden. ankarayı kaybeden diğer seçimde türkiyeyi kaybeder.

ah yazık, kıyamam

nasıl da korkmuş çocuk akp türkiyeyi kaybedecek diye :(

evet :( uykularım kaçıyor böhüh

belli belli
ağla açılırsın
Mesaj tarihi:
mhp adayı iyi gidiyodu, ta ki sabah gazetesi hakkında olumsuz bir haber yapana kadar.
hatta o günlerde sabah gazetesi karanfil'de bedava dağıtılmış, yanlış anlamadıysam.

yine de mhp adayı sağ oyları bölebilir, belki ilk ikiye bile girebilir. seçim sonucunu mhp'nin alacağı oy belirleyecektir yani.
Mesaj tarihi:
geçen seçimde yılmaz ateşle karayalçının oylarının toplamı az değildi. bi de tüm mhpliler gökçeke verdi aday yok diye. şimdi mhp asılıyor, sol birleşti tümüyle. ve akp nin oyun düşecek. karayalçın daha şanslı ondan.

bi de karayalçın yerine kılıçdaroğlu ankaraya aday olsa daha şanslı görüyordum ben. sebebi cidden ankaranın büyük kesiminde karayalçının sevilmemesi.
Mesaj tarihi:
valla bu kadar olaydan sonra hala melih gökçek'e oy veren ankaralıya diyecek laf bulamıyorum. resmen "gel bizi şey yap, hoşumuza gidiyo" demekten farklı yok.
Mesaj tarihi:
Toledor said:
logcupasa said:

ondan sonra size bir Melih Gökçek sözü.

Bunu dediyse seçilsede birşey olmaz yani

ahahah harbi ha

ayarlar iyi verilmiş ama ;)
Mesaj tarihi:
ben söyliyim. herşeye rağmen ankarada bu adam kazanıcak.
1. ankara halkıda çoğu bu ülkede yaşayan insan gibi satılık.
2. olarak az farkla kazanır. seçimden 3-4 gün sonra boş azaride diğer partilere verilmiş ama sayılmamış, atılmış veya yakılmış oy pusulaları bulunucak. 2-3 gün ööh bööö bak bak denicek ama hiç bişey değişmicek.

herşeye rağmen arınç gibi afedersiniz ama beş para etmeyen adamlarda çıkıcak, biz halkıda kimseyide tehdit etmiyoruz, demokratik bir süreç yönetiyoruz dicektir.
Mesaj tarihi:
Toledor said:
logcupasa said:

ondan sonra size bir Melih Gökçek sözü.

Bunu dediyse seçilsede birşey olmaz yani

ahahha +1
Şu adamı ne zaman sepetliyecekler ya, sanırım baya gücü var, biraz gücünün, desteğinin kırılmasını bekliyorlar.
Mesaj tarihi:
BonePART said:
bi azmo ayisi hakediyor melih gokceki

lol

"başlayacağım" deyip ankara'yı bırakır azmo, melih kendi başına oynar artık. (:P)
Mesaj tarihi:
BonePART said:
gidip gene secceksiniz bu adami ankarada
ben ona yaniyorum
ankaraya yakisiyor melih gokcek
hakediyorankar yane
en basta

lol, bi ankarali da cikip hayir ya haketmiyoruz falan deseydi bari.
Mesaj tarihi:
Esh said:
BonePART said:
gidip gene secceksiniz bu adami ankarada
ben ona yaniyorum
ankaraya yakisiyor melih gokcek
hakediyorankar yane
en basta

lol, bi ankarali da cikip hayir ya haketmiyoruz falan deseydi bari.

polyanna mod : on

hayır ya haketmiyoruz seçilmicek

polyanna mod : off

Ankara da son kez oyumu bu ite karşı kullanıp bir defa daha görevimi yapıcam sonra umarım İatanbul yolcusuyum, seçilirse de tın.
Mesaj tarihi:
ankarada "Mansur Yavaş" diyorum. gökçeği vızık vızık öttüren tek aday. adam karayalçından değil Mansur beyden acaip korkuyor.

bu arada uğur dündara bu ülkeyi dar etmezsem adam değilim demiş ya, adam değil gerçekte.
Mesaj tarihi:
o değilde ben uğur dündar'ı gördüm. bildiğin tower shield herif. melih gökçek uğur dündarın yanında şöyle kalır;

http://photos-501.friendster.com/e1/photos/10/57/32037501/34101177926738l.jpg
Mesaj tarihi:
Uğur dündar 3 asırdır gazeteci. Adam melih gökçek gibi kim bilir kimlerle uğraştı da dünya dar gelmedi hala ortalarda keza mehmet ali birand da öyle. Melih Gökçek kim allasen ya.

Bi de emin çölaşanı ben bitirdim demiyo mu ahhhhh.... Emin Çölaşanla programı izlememiş olsak yanmicam da allah kahretsin böle işi ya. Bu adama resmen kemik verdiler
  • Yeni Oluştur...