mani Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 AKP ankarayı kaybedecekse konuşsun ya. daha iyi işte. Sanki kötü birşeymiş gibi söylüyorsunuz sizde ya allah allah çok ayıp. Duyanda AKP diktatörlüğünü destekliyorsunuz sanacak.
Buyse Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 sg-1 said: Buyse said: özürlü herif sussa hiç bişey demese seçimi kazanacak konuştukça sıçıyor. kaybedecek seçimi ankarada akp bunun yüzünden. ankarayı kaybeden diğer seçimde türkiyeyi kaybeder. ah yazık, kıyamam nasıl da korkmuş çocuk akp türkiyeyi kaybedecek diye :( evet :( uykularım kaçıyor böhüh
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 gökçek en az %10 15 farkla kazanmazsa adam değilim
BonePART Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 gidip gene secceksiniz bu adami ankarada ben ona yaniyorum ankaraya yakisiyor melih gokcek hakediyorankar yane en basta bi azmo ayisi hakediyor melih gokceki
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Buyse said: sg-1 said: Buyse said: özürlü herif sussa hiç bişey demese seçimi kazanacak konuştukça sıçıyor. kaybedecek seçimi ankarada akp bunun yüzünden. ankarayı kaybeden diğer seçimde türkiyeyi kaybeder. ah yazık, kıyamam nasıl da korkmuş çocuk akp türkiyeyi kaybedecek diye :( evet :( uykularım kaçıyor böhüh belli belli ağla açılırsın
Buyse Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 yok ciddi diyorum karayalçın kazancak ankarada. demedi demezsiniz.
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 mhp adayı iyi gidiyodu, ta ki sabah gazetesi hakkında olumsuz bir haber yapana kadar. hatta o günlerde sabah gazetesi karanfil'de bedava dağıtılmış, yanlış anlamadıysam. yine de mhp adayı sağ oyları bölebilir, belki ilk ikiye bile girebilir. seçim sonucunu mhp'nin alacağı oy belirleyecektir yani.
Buyse Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 geçen seçimde yılmaz ateşle karayalçının oylarının toplamı az değildi. bi de tüm mhpliler gökçeke verdi aday yok diye. şimdi mhp asılıyor, sol birleşti tümüyle. ve akp nin oyun düşecek. karayalçın daha şanslı ondan. bi de karayalçın yerine kılıçdaroğlu ankaraya aday olsa daha şanslı görüyordum ben. sebebi cidden ankaranın büyük kesiminde karayalçının sevilmemesi.
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 valla bu kadar olaydan sonra hala melih gökçek'e oy veren ankaralıya diyecek laf bulamıyorum. resmen "gel bizi şey yap, hoşumuza gidiyo" demekten farklı yok.
unac Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Toledor said: logcupasa said: ondan sonra size bir Melih Gökçek sözü. Bunu dediyse seçilsede birşey olmaz yani ahahah harbi ha ayarlar iyi verilmiş ama ;)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ben söyliyim. herşeye rağmen ankarada bu adam kazanıcak. 1. ankara halkıda çoğu bu ülkede yaşayan insan gibi satılık. 2. olarak az farkla kazanır. seçimden 3-4 gün sonra boş azaride diğer partilere verilmiş ama sayılmamış, atılmış veya yakılmış oy pusulaları bulunucak. 2-3 gün ööh bööö bak bak denicek ama hiç bişey değişmicek. herşeye rağmen arınç gibi afedersiniz ama beş para etmeyen adamlarda çıkıcak, biz halkıda kimseyide tehdit etmiyoruz, demokratik bir süreç yönetiyoruz dicektir.
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 bu adam iyice terbiyesizlesti,şahdı şahbaz oldu anlamadıgım zaten terbiyesiz bi adam da bunları soyleyecek cesareti bulması sorun
Dennis Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Toledor said: logcupasa said: ondan sonra size bir Melih Gökçek sözü. Bunu dediyse seçilsede birşey olmaz yani ahahha +1 Şu adamı ne zaman sepetliyecekler ya, sanırım baya gücü var, biraz gücünün, desteğinin kırılmasını bekliyorlar.
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 BonePART said: bi azmo ayisi hakediyor melih gokceki lol "başlayacağım" deyip ankara'yı bırakır azmo, melih kendi başına oynar artık. (:P)
Esh Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 BonePART said: gidip gene secceksiniz bu adami ankarada ben ona yaniyorum ankaraya yakisiyor melih gokcek hakediyorankar yane en basta bi azmo ayisi hakediyor melih gokceki lol, bi ankarali da cikip hayir ya haketmiyoruz falan deseydi bari.
kermit Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ankaralılar sürekli melih gökçeki allah nası biliyosa öyle yapsın havalarındalara ama ben eminim yine seçilecek.
Esh Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 fede said: %25i geçemicek melih %40 in altindaki butun tahminler kalpleri kirar.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Esh said: BonePART said: gidip gene secceksiniz bu adami ankarada ben ona yaniyorum ankaraya yakisiyor melih gokcek hakediyorankar yane en basta bi azmo ayisi hakediyor melih gokceki lol, bi ankarali da cikip hayir ya haketmiyoruz falan deseydi bari. polyanna mod : on hayır ya haketmiyoruz seçilmicek polyanna mod : off Ankara da son kez oyumu bu ite karşı kullanıp bir defa daha görevimi yapıcam sonra umarım İatanbul yolcusuyum, seçilirse de tın.
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 kim ? gokcek mi karayalcinmi ? gokcek sagci olabilir dincidirde ama karayalcin hem sagci hem ulkucu hem anti-komunist o zaman gokcek secilsin bence
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ankarada "Mansur Yavaş" diyorum. gökçeği vızık vızık öttüren tek aday. adam karayalçından değil Mansur beyden acaip korkuyor. bu arada uğur dündara bu ülkeyi dar etmezsem adam değilim demiş ya, adam değil gerçekte.
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 o değilde ben uğur dündar'ı gördüm. bildiğin tower shield herif. melih gökçek uğur dündarın yanında şöyle kalır; http://photos-501.friendster.com/e1/photos/10/57/32037501/34101177926738l.jpg
elaidi Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Uğur dündar 3 asırdır gazeteci. Adam melih gökçek gibi kim bilir kimlerle uğraştı da dünya dar gelmedi hala ortalarda keza mehmet ali birand da öyle. Melih Gökçek kim allasen ya. Bi de emin çölaşanı ben bitirdim demiyo mu ahhhhh.... Emin Çölaşanla programı izlememiş olsak yanmicam da allah kahretsin böle işi ya. Bu adama resmen kemik verdiler
Öne çıkan mesajlar