zeper Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 onlar da öyle konuşuyorlar cnm napsınlar,aşkitom gelmiş mi desin;)güneştir aydır doğa olaylrından iltifat yapmışlar...bu noktaya kolay gelmedi onlar;)bknz episode 1 barnacle said: balım çiçeğim muhabbeti çok komik ama hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 benim anlamadığım joffrey nasıl böyle sansa'ya karşı sevgi böceği oluverdi bir anda. 6 veya 7.inci bölümde işte bundan sonra kadınımsın vs demişti de onu da anlamadım yani, kıza hırlayıp duruyordu. ben ne kaçırdım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 robb reyise http://www.youtube.com/watch?v=n7HesD5qNCE stark reise http://www.youtube.com/watch?v=tmDCMmJ7soU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Forgiver sen beni güldürdün, allah da seni güldürsün Bu da benden John Snow ve şişko kankisine gelsin http://www.youtube.com/watch?v=29ox7JYBXP8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 onu ben de anlamadım bak? -alatariel- said: benim anlamadığım joffrey nasıl böyle sansa'ya karşı sevgi böceği oluverdi bir anda. 6 veya 7.inci bölümde işte bundan sonra kadınımsın vs demişti de onu da anlamadım yani, kıza hırlayıp duruyordu. ben ne kaçırdım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ya of demin nette bi linke denk geldim. çoooook ağır bir spoiler yedim hikaye ile ilgili. ana karakterlerden biri ile ilgili. çok acayip sinir olup küfür ettim. insan spoiler uyarısı verir ya. bölüm ise gene mükemmeldi. çok iyi bu dizi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 aquila said: al bunu da gotune sokarsin dedi, asdfa. ahah ben öyle anlamıştım. meğer artık düşmanınım demiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 zeper said: onu ben de anlamadım bak? -alatariel- said: benim anlamadığım joffrey nasıl böyle sansa'ya karşı sevgi böceği oluverdi bir anda. 6 veya 7.inci bölümde işte bundan sonra kadınımsın vs demişti de onu da anlamadım yani, kıza hırlayıp duruyordu. ben ne kaçırdım? joffrey'nin annesi kaltak karı joffrey'le konusmustu "sen o kızı al evlen sora istediğine dayarsın" diye. sanırm ordan sora sırf çıkarı için balım peteğim yapmaya başladı sansa'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 -alatariel- said: benim anlamadığım joffrey nasıl böyle sansa'ya karşı sevgi böceği oluverdi bir anda. 6 veya 7.inci bölümde işte bundan sonra kadınımsın vs demişti de onu da anlamadım yani, kıza hırlayıp duruyordu. ben ne kaçırdım? Gercekten seviyor olmasi sart degil. Stark ailesinin kiziyla evlenmek onun icin oldukca avantajli. Tabii Joffrey'nin nasil davranmasi gerektigi konusunda annesi de yonlendirici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 joff gerzek bi veled, cok takmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 güzel bölüm yine. helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 kaçıncı bölümdü hatırlamıyorum joffrey ile annesi konustu ya kadın kış geliyor kuzeye ihtiyacımız var herkes düşmanımız ama iyi geçinmeliyiz dediydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 iyi de stark ailesi hain olmuş olmadı mı? yani cacık olmaz ki starklardan daha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 kime göre neye göre abi. kuzey dedin mi starktan soruluyo. adamlar krala değil stark'a yemin etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 1000 stark 10000 lannisteri yokeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 abi whitewalkerlar kaysın hepsine khal drogo basa gecsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 oha aklıma süper bi senaryo geldi. kitabı boşverip bunu yapsınlar. bu snow gidicek whitewalkerların mekana. baş walker çıkıcak karşısına. öleceksin lan diycek. bu da dicek ki beni öldüremezsin yanımda eski tanrıların kutsadığı beyaz kurt var. bana hizmet edin sizi ebedi acınızdan kurtarayım. bunlarda tamam usta diycek. neyse savaş mavaş tam böle en heycanlı yerinde tam starklar yenilirken savaş meydanına whit walker ordusu hücum edicek snowla beraber. lanisterları yok edicekler falan. (biraz çalıntı ama yapılsın hoş olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 snowun adı da aragorn mus meğerse whitewalkerlar da starklara olan sözlerini tutmadıkları için böle olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 jon snow sunnet olup, muslumanligi secicekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 şimdi daha görmedik whitewalker hiç dimi? bu bölümdeki ölü yaratık, whitewalkerlar tarafından mı kaldırılmış? yoksa bu yürüyen ölülere genel olarak whitewalker mı deniyor. kafam karıştı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 lan ilk bolumde gorduk ya iste, mavi gozlu, beyaz tenli, sari sacli, dujla 150. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ilk bölümde vardı whitewalker. bu bölümdeki wight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bir daha bakiyim ben ona. hatırlayamadım. ya da görmedim. nasıl izliyorsam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 offffffff. abi ahahaha şu son 5 sayfaya falan baktım neler anlaşılmamış millet ahahaha kahkahalarla okudum resmen. şükrü'nün de etkisi var tabii kahkahalarımda 1000 stark 1000 lannista keser ne ahahaşasldfka londra'da kitaplara baktım hepsini alınca 30 pound ediy dediler. hade len dedim almadım bi de koca koca İNDİRİM YAPTIH demişler. amazon'da 15€ isteyen varsa diye bildireyim dedim. bi de joff reyiz de artık reyizler arasındadır. alcak eline sazı anasını takmadan kafasına göre çalcak gibi geliyo bana çok pis. hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Bu arada türkçeye çevrilmiş olan kitaplar kitapyurdu.com'da mevcut. isteyenler satın alabilir az önce sipariş ettim ben, 2. sezon yayınlandığında da 2. kitap çevrilmiş olur diye düşünüyorum, diziden aldığım keyfi bozmayıp 2'ye katlamak amacıyla dizinin geldiği yere kadar okuma kararı aldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar