Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 yanlıs topıcde tartısma zaten, dızının buraya kadarkı kısmında bı numara yok yazarın kabızlıgını asıl ılerde goruceksınız ehueheu ıdealıze karakter aradıgım yok, keskın sıyah beyaz yerıne aksıne grı tonları daha cok severım ancak grınınde ortaya cıkması ıcın sıyah ve beyaza ıhtıyacı vardır bu adamın romanalrında ıse hersey grı, karakter yaratmadakı sorunu o adamın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bütün kitapları okudun mu viktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 robinsondaki son kitabı kim sipariş etti lan bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 abi benimkiler kargoya verilmiş bugun.1 günönce sipariş vermiştim.ben olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Kitabın yasak olduğu konunu içine etmişsiniz bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 hani kitap tartışılmaması lazım onu geçtim de millet tamamen subjektif.. ben bunu beğenmedim, bunu bana allah diye sundular abartıosunuz falan filan arkadaşım kaç yaşınıza geldiniz hala zevklerin tartışılmayacağını öğrenemediniz mi.. topik kirliliği yapmayın gözünüzü sevim yok LOTR kralmış da, yok herşey overratedmış da fasa fiso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 viktor gene en dogrusunu, en iyisini ben biliyorum diye konunun icin sicmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 yahu anlatıp durmayın illa çıkarım yapılıyo anlattıklarınızdan geçen yine hayvan gibi spoiler yedim ömrüm çürüdü. diğer topik var gelip gelip o işler öyle değil ileride başka şeyler olcak diyip duruyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Bir bakamadık konuya evde hasta bakıldığından, neler olmuş. Burada kesşyoruz kitap konusunu, geriyi silmek asır sürer ama şimdi. Bariz spoiler yok diye geçiyorum. Siz var diyorsanız link verin, ben farketmedim ama kitapları bildiğim için farkedemeyebiliyorum (ne uzun oldu bu kelime de) bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 gerge bu senin öteki konudaki site sorunsuz yolluyo dimi? ucuz baya fiyatı çünkü kitapların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 B&N'nin yollaması lazım ama eline ulaşıp ulaşmaması PTT'ye bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 B&N'den siparisi verdim. May 23, 2011'de kitaplar postaya verildi. Bekliyoruz heyecanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 32 lira filan tutuyo sanırım dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Evet ama bir sonraki mesajı öteki konuya atıyorum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 geçen hafta iki bölüm izlenince bu hafta nasıl da sönük kaldı bu başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 DA2019 said: Xaenin said: Bebişim... Derken? Drogo? :P Daenerys be df. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 3 bölüm sonra 9 ay ara asıl düşündürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 kitaplar geldi 3 bin küsür sayfa 3 kitap 5. kitapta geliyor.oyalar bikaç ay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=w3AuxJPSk0c&feature=player_embedded offf bekleyemicem artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Sibel Kekilli ... Shae (2 episodes, 2011) imdbde bu yazıyo castta :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ulan dizi bitti direk başlığa girdim allahtan orda bi kendimi tutup dur bi yazılanları okiym dedim yoksa kesin banlanıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Sparkcaster said: robinsondaki son kitabı kim sipariş etti lan bugün haha ben ettim sanırsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Chris_Metcalf said: Sibel Kekilli ... Shae (2 episodes, 2011) imdbde bu yazıyo castta :O Sanıyorum littlefinger ın evinde çalışıcak 2 bölüm. Yoksa ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar