dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 @spark gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 american fantasy song of ice and fire direk epic bisi yok kim kime cakti, kim kimi kimle aldatti bide ihanet ve arka planda donen dolaplar seks satiyo ama iste, yapcak bisi yok bide utanmadan amerikan LOTR i diyip tolkienin kemiklerini sizlatiyorlar mezarinda cekridek citleyerek iyi takip edilio ama, yigidi oldur hakkini yeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 http://img833.imageshack.us/img833/5913/1306885670096.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Viktor said: epic bisi yok kim kime cakti, kim kimi kimle aldatti bide ihanet ve arka planda donen dolaplar Her diziyi şu cümlelerle özetleyebilirsin, birde bu dizide konuşulacak, reklamını yapacak kadar sex sahnesi olmadı, ya da benim izlemediğim versiyonları mı var acaba dizinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 LoTR ile kıyaslamak terbiyesizliktir tabii ki, ama gayet iyi seridir bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Sparkcaster said: şu topicde dragonlance diyip topiği niye kirletiyosunuz al bunu, al, al, al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 nedense son posta sesli güldüm kahkaha falan attım deliriyorum galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Wispy said: Dragon Age motoruyla şu evrenin oyunu yapılsa muhteşem olur. Bunun kitapları çok ünlü müydü de ben mi cahilliğimden okumadım ? Son 15-20 sene icinde cikan epik fantaziler arasinda en unlulerinden biri. Populerlik acisindan Wheel of Time ile kafa kafaya gidiyordu sanirim, ama dizi ciktiktan sonra Wheel of Time'i acik ara gecmistir. Fantastik-kurgu/bilimkurgu tarzi romanlari sadece Turkiye'de duyulanlar uzerinden takip edenler bircok kaliteli eseri kaciriyorlar. Bu arada, iki tane Game of Thrones oyunu yapiliyor. Biri rts, digeri rpg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Komutan said: Fantastik-kurgu/bilimkurgu tarzi romanlari sadece Turkiye'de duyulanlar uzerinden takip edenler bircok kaliteli eseri kaciriyorlar. kazara bu mesajı komutana a öm attım :P o kanayan yara zaten. setting leri yaratanlar unuttu millet hala fr vs dl de takıldı kaldı. shared world leri pek aşamadı bizimkiler ki onlar da bildiğin para tuzağı başka bişey değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Adamlar hala wh ı keşfedemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 fr vs dl diye bişey yok ki, fr hep en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ah be liselim... bu arada @viktor fail troll is fail. gözden kaçtı sanmasın... Rewendor said: LoTR ile kıyaslamak terbiyesizliktir tabii ki, ama gayet iyi seridir bu da. ya bişeyleri hep "şuranın star wars u, buranın lotr u" filan diye anlatanlar genelde pek bişeyden anlamayıp gaza gelenler oluyor. hani başka insan niye kıyaslar ki zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Viktor said: american fantasy song of ice and fire direk epic bisi yok kim kime cakti, kim kimi kimle aldatti bide ihanet ve arka planda donen dolaplar seks satiyo ama iste, yapcak bisi yok Hoşgeldin Spartacus : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Komutan said: Bu arada, iki tane Game of Thrones oyunu yapiliyor. Biri rts, digeri rpg. Biri bu sanırım: http://www.agot-genesis.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 FUUUUUUUUUUUU. resimlerden birinde ejderha vardı. demek ki çıkıcak ileride. gerçi tahmin ediyordum ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 barbu said: FUUUUUUUUUUUU. resimlerden birinde ejderha vardı. demek ki çıkıcak ileride. gerçi tahmin ediyordum ama.. oyun geçmişte geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=6AoQQjkL2gc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 fenris said: bu arada @viktor fail troll is fail. gözden kaçtı sanmasın... Adam haksız değil çok da. Çok matah olsa yaz dizisi olmazdı zaten, ikinci sezonu da yaz dizisi olarak planlanıyor gördüğünüz gibi :p Hikaye aşırı yaratıcı değil, bütçe az, büyü yok (whitewalker, dragon vs. olan yerde büyü olmamasına gerçekçi diye bir savunmayla gelmeyin lütfen) falan, Dothraki tarafı da olmasa hepten "medieval yalan rüzgarı" olacak. Yine de güzel mi, izliyor muyum, evet. Kitapları da merak ettirdi, alıp okurum heralde. Yere göğe sığdırılmayacak bir eser değil ama, biraz fazla kaptırmış kimileri kendini. Kitapları okumadım, dizinin şu ana kadar geldiği yere göre konuşuyorum sadece. Viktor da öyle muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Bu da diğeri sanırım. Yine aynı yapımcı. Cyanide diye bir Fransız firması. Ama hiç duymadım isimlerini. http://joystiq.com/game/a-game-of-thrones-the-rpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 sadece diziden bahsettiğini sanmam çünkü amerikan fantasy, abd lotr u filan denmiş. bir de "a song of fire and ice" kitap serisinin adı. GoT a gerçekçiliğini veren kurgusu, karakter gelişimi ve gerektiğinde karakterlere acımaması... bir de dediğim gibi diziyi çok yanlış beklentilerle izleyenler var. kitap serisi fk edebiyatında okuduğum direk en iyilerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 high fantasy şeyler le karşılaştırıyosunuz ya lol, yüzüklerin efendisinde büyü mü var bikaç yer dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ben ilk başta niye karşılaştırma ihtiyacı duyuluyor onu hiç anlayamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Sparkcaster said: high fantasy şeyler le karşılaştırıyosunuz ya lol, yüzüklerin efendisinde büyü mü var bikaç yer dışında Bu degindigin, onemli bir nokta. Etrafta buyuculerin cirit attigi, fireball siktiklari dunyalari pek sevmiyorum(oyunlar haric). Buyu az ve oz kullanilinca daha hosuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 yüzüklerin efendisi'nde büyü olayını fildeki ve kitaptaki diye 2ye ayırmak lazım :D baya fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Laorx said: http://www.youtube.com/watch?v=6AoQQjkL2gc fragmandan yola çıkarak tahmin khal drogo göte mi geldi bana mı öyle geliyo? ohohohohoyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar