Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Sadece dizi, kitap konuşmak yasak!) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu wolf konusu çok geçmiş. köpek büyüttüm böyle büyümedi falan denmiş. güldüm yani :D dizideki kurtlar husky cinsi gibi. ve o kadar hızlı büyümeleri çok normal. kurt familyası genel olarak böyle. benim huskym vardı 1 ayda inanılmaz büyümüştü. 3 ayda falan yetişkin bir kurt gibi görünüyordu.

orası normal.
de benim de merak ettiğim bu dire wolflar eğer dizinin başındaki gibi hal alacaklarsa, nasıl olacak o iş...
Mesaj tarihi:
orjinal hayvanı bilgisayar aracılığı ile büyüttükleri zaman hiçbir fark olmaz. zaten direwolf dış görünüş olarak aynı sadece daha büyük. yani sıfırdan bir model oluşturmazlar zaten.
Mesaj tarihi:
Cystein said:

şu wolf konusu çok geçmiş. köpek büyüttüm böyle büyümedi falan denmiş. güldüm yani :D dizideki kurtlar husky cinsi gibi. ve o kadar hızlı büyümeleri çok normal. kurt familyası genel olarak böyle. benim huskym vardı 1 ayda inanılmaz büyümüştü. 3 ayda falan yetişkin bir kurt gibi görünüyordu.

orası normal.
de benim de merak ettiğim bu dire wolflar eğer dizinin başındaki gibi hal alacaklarsa, nasıl olacak o iş...

köpek büyüttüm öyle büyümediyi kim dedi?
köpek büyüttüm diyen tek bendim. ve o kadar büyüdü dedim ?
Mesaj tarihi:
İlk başta bu ne kadar salak bir dizi dedim. Sondan izlemeye başladım. Ondan sonra başladım sondan izlemeye sardı filan. Khal Drogoya sinir oldum adam istediğim herşeye sahip. Yeni evlendiği karısı olsun yaşam tarzı olsun :(
Mesaj tarihi:
torrentday favorim diziler için, oldukça hızlı upload ediyorlar. Ratio kasması da çok kolay, şöyleki; çektiğiniz dosyayı kimse sizden upload etmese bile, siz seed'de bıraktığınız sürece bonus puan kazanıp onları upload'a çevirebiliyorsunuz.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...