Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 şu wolf konusu çok geçmiş. köpek büyüttüm böyle büyümedi falan denmiş. güldüm yani :D dizideki kurtlar husky cinsi gibi. ve o kadar hızlı büyümeleri çok normal. kurt familyası genel olarak böyle. benim huskym vardı 1 ayda inanılmaz büyümüştü. 3 ayda falan yetişkin bir kurt gibi görünüyordu. orası normal. de benim de merak ettiğim bu dire wolflar eğer dizinin başındaki gibi hal alacaklarsa, nasıl olacak o iş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 CGI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 daha bi açalım. herkes cgi nedir bilmek zorunda değil patron :D onu geçtim, hiç bir şey orcinal hayvan gibi olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 orjinal hayvanı bilgisayar aracılığı ile büyüttükleri zaman hiçbir fark olmaz. zaten direwolf dış görünüş olarak aynı sadece daha büyük. yani sıfırdan bir model oluşturmazlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Cystein said: şu wolf konusu çok geçmiş. köpek büyüttüm böyle büyümedi falan denmiş. güldüm yani :D dizideki kurtlar husky cinsi gibi. ve o kadar hızlı büyümeleri çok normal. kurt familyası genel olarak böyle. benim huskym vardı 1 ayda inanılmaz büyümüştü. 3 ayda falan yetişkin bir kurt gibi görünüyordu. orası normal. de benim de merak ettiğim bu dire wolflar eğer dizinin başındaki gibi hal alacaklarsa, nasıl olacak o iş... köpek büyüttüm öyle büyümediyi kim dedi? köpek büyüttüm diyen tek bendim. ve o kadar büyüdü dedim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Fazla taktınız köpeklere ama. Kurt işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 kurt diye bişi yoktur dağda gezen köpek vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 smarthan said: kurt diye bişi yoktur dağda gezen köpek vardır http://channel.nationalgeographic.com/staticfiles/NGC/StaticFiles/Images/Show/37xx/373x/3731_Dog-Whisperer-Hyde-Vada-Nacho_05_04700300.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 syrio gibi cesar'ı da kurtlara eğitmen olarak tutsunlar, konuşup yazmaya başlar artık hayvanlar o potansiyelle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 aow hangi bölüm lan o pas geçmişim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 İlk başta bu ne kadar salak bir dizi dedim. Sondan izlemeye başladım. Ondan sonra başladım sondan izlemeye sardı filan. Khal Drogoya sinir oldum adam istediğim herşeye sahip. Yeni evlendiği karısı olsun yaşam tarzı olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Interneti var mi, interneti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 iNTeRNEti iSTeMiYoRuM Ki xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 HBO will offer Episode 7 a week early for HBO Go subscribers right after Episode 6 airs this coming Sunday the 22nd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 HBO Go subscriber ı var mı aranızda ?? nese eğer öyle bişey olursa 6 nın akabinde 7 de düşer bi yerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 elbet biri ayarlar birşey ve koyar nete =) ama sonra 8 için 2 hafta beklemek daha kötü olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ABI NELER DIYOSUNUZ ratatatatatata diye bagirdim yalniz internetim yok su aralar. sükrü izler izlemez anlat bana ömden ayrintili olarak. güveniyorum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 aha yarın yeni bölüm geliyor laaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 düşer o da nete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 cikti, baglantiniza kuvvet beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 HD versyonu yarına kalmaz inşallah? Akşama anlaştık milletle dev ekranda beraber izleyelim diye.. inşallah o zmana kadar çıkar hd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 o da cikti ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 film gibi yahu, doyamiyorum. 6. bolum spoiler imp'i kurtaran adam neden oyle bir sey yapti? bir de targaryen hatunu billurlu cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 eztv'den baktım da yok, başka yerlerde de bulamadım.. neyse çıkar heralde birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 torrentday favorim diziler için, oldukça hızlı upload ediyorlar. Ratio kasması da çok kolay, şöyleki; çektiğiniz dosyayı kimse sizden upload etmese bile, siz seed'de bıraktığınız sürece bonus puan kazanıp onları upload'a çevirebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar