Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 hound Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Loxias said: Oz vardı hepsinden önce fasd erkek zenci gotu gormek gunluk hayatimin en siradan parcalarindan biri olmustu Oz sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 adebisi hohohoho ne düdüklüyodu bi bölümde beyazın birisini asjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 adebisi'nin kafadaki bere gibisi gelmedi bu aleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ağzındaki sakız kafasındaki bere kulağında kulaklık oo yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 kürdan la sakız deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 dimi lan kürdandı hahahaha sakızda olmuyomuydu abov unutmuşum izlemeye izlemeye ashgdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ne homofobik adamlarsanız lan, sabun mu düşürdünüz bi kaç kere neler yaşadınız da bu hale geldiniz afgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ben baktım pipi göstercekler mi diye. gösterince de adamlara helal çektim. her dizi yapamıyo bunu :D bi de sorum var sansa ya bu sansa babasına niye atarlı. adam bişi yapmadı ki? şimdi izledim de 3. bölümde falan babama asla konuşmam falan filan diyor. eskiden yaşanmış bir olay mı yoksa dizde bir şeyler oldu da ben mi kaçırdım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Lady'nin öldürdü ya, Direwolf'u. Arya'ya da Reis'e de kızgın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 kızgınlığın sebebi Kurdunu (Lady) öldürdü kızın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 abi napıcaktı? yani o öldürmese butcher kesicekti. adamın hiçççç bi suçu yok orda. gitsin aryaya kızsın diycem de esas kızması gereken kişi kendisi ve joffery. yani kendisi sattı orda direkt aryayı. ve joffery karı gibi MMMM KESİN AMA Bİ KURDU MMM KESSİNLER ANNEA BUT MOOOM MOHAOHOAHOAHM liseli kız triplerinde resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Cystein said: ben baktım pipi göstercekler mi diye. gösterince de adamlara helal çektim. her dizi yapamıyo bunu :D bi de sorum var sansa ya bu sansa babasına niye atarlı. adam bişi yapmadı ki? şimdi izledim de 3. bölümde falan babama asla konuşmam falan filan diyor. eskiden yaşanmış bir olay mı yoksa dizde bir şeyler oldu da ben mi kaçırdım? pipi göstermediler ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Cystein said: abi napıcaktı? yani o öldürmese butcher kesicekti. adamın hiçççç bi suçu yok orda. gitsin aryaya kızsın diycem de esas kızması gereken kişi kendisi ve joffery. yani kendisi sattı orda direkt aryayı. ve joffery karı gibi MMMM KESİN AMA Bİ KURDU MMM KESSİNLER ANNEA BUT MOOOM MOHAOHOAHOAHM liseli kız triplerinde resmen kız liseli çünkü (belki liseli bile değildir hatta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 gösterdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 normal bildiğimiz penis zaten. büyütecek bir şey yok hepimizde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ne zaman gösterdiler yau diye çıkışmak istiyorum ama çok görmek istiyomuşum gibi olacak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Cystein said: ben baktım pipi göstercekler mi diye. gösterince de adamlara helal çektim. her dizi yapamıyo bunu :D bi de sorum var sansa ya bu sansa babasına niye atarlı. adam bişi yapmadı ki? şimdi izledim de 3. bölümde falan babama asla konuşmam falan filan diyor. eskiden yaşanmış bir olay mı yoksa dizde bir şeyler oldu da ben mi kaçırdım? ross cok saglam kadında, bende baktım adamın pipisine, gerçekten yapıyorlar filan diye birşey duymuştum, acaba dedim. birde kendimi o elemanın yerıne koyuyorumda, kaldırsak direk ayıp mı olur lan. hani bir gün oldu diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 abi benim hatırladığım elemanı traş ediyodu. başka bişi yoktu ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 yav orda değil, hatun var ya fahişe kuzeyde. o mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 traş eden elemanınkını göstermediler, . diğer sahnede vardı. bu starkların elemanı varya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 aahahahahah bu threaddeki iletişim aksaklığı süper ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 daha yeni bölümü izlemedimde ulan bi pipidir gidiyor amma kastınız sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Göremezsin tabii. http://kuvaton.com/kuvei/gaytest2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 mokoko said: http://viewers-guide.hbo.com/game-of-thrones/#!/guide/houses/ site konulmustur muhtemelende spoiler olmasın diye onceki sayfalara bakmıyorum topicin. çok çok başarılı hbonun resmi sitesi. spoiler yok hiç. dizide gormediğimiz karakterler yok resim olarak falan. sadece aile ağacında gozukuyolar. ozellikle map bolumu cok iyi anlatıo olayı. abi nasıl spoiler yok off, girmeyin... edik: aman aman yanlıs alarm sorry =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar