EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Trias said: Hatun zaten hamile, hadi ordu topladık denizi geçtik deyinceye kadar zaten bebe doğacak savaş başlayacak. Tamam hikayede kralı ve şehri bir şekilde terk etmesi lazım, ama bu kadar da basit bir sebep olmasın. edit yanlış oldu spoiler pardon Arkadaşım ingilizce altyazı falan yetmiyorsa bekleyin türkçesi çıkınca izleyin anlayamıyorsanız. Son bölüm Sposu (5) Suikast düzenletelim diyor kral gidip savaşıp öldürelim demiyor. Karnında bebeli karıya suikast de Ned abinin onuruna dokuyor ben bunda pay sahibi olmam diyor, kral atarı verince de atarla karşılık verip atıyor mührü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 EricCantona said: Trias said: Hatun zaten hamile, hadi ordu topladık denizi geçtik deyinceye kadar zaten bebe doğacak savaş başlayacak. Tamam hikayede kralı ve şehri bir şekilde terk etmesi lazım, ama bu kadar da basit bir sebep olmasın. edit yanlış oldu spoiler pardon Arkadaşım ingilizce altyazı falan yetmiyorsa bekleyin türkçesi çıkınca izleyin anlayamıyorsanız. Son bölüm Sposu (5) Suikast düzenletelim diyor kral gidip savaşıp öldürelim demiyor. Karnında bebeli karıya suikast de Ned abinin onuruna dokuyor ben bunda pay sahibi olmam diyor, kral atarı verince de atarla karşılık verip atıyor mührü... Kralın dediğine niye bakıyorsun, benim tarih hesabım doğru değil mi? Neyse saçma bir tartışma, ısınamadım diziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 abi ajshdasjdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 kral şişko olan, biliyorsun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 trias hocam tarih hesaplamaya falan gerek yok. bir kişi yetiyor kadını öldürmeye. büyük ihtimalle oraya yakın biryerden bulunur o adam ki krallıktan bile yollancak olsa çocuk doğana kadar gider öldürür adam. yani gerek yok ordu toplanmasına falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 abi sadece o değil. aynı zamanda adam winterfell'e dönmek istiyor çünkü karısı da tehlikede. koskoca lannister'lara kafa tutmuş karı kendi kendine. ve elinde olan tek bilgi karısının tehlikede olduğu başka hiç bir şey bilmiyor. ben olsam o an bırakır giderdim ki adam durup jon arryn'la ilgili araştırma yapıyor. bir deşöyle düşün. lannister'lar nerdeyse full king's landing'de. adamın sadece 50 adamı var ve 2 tane de savunmasız kızı var. direkt topuklarım memlekete gidip aşireti toplayıp bi ailemi güvene alırım ben olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Trias said: EricCantona said: Trias said: Hatun zaten hamile, hadi ordu topladık denizi geçtik deyinceye kadar zaten bebe doğacak savaş başlayacak. Tamam hikayede kralı ve şehri bir şekilde terk etmesi lazım, ama bu kadar da basit bir sebep olmasın. edit yanlış oldu spoiler pardon Arkadaşım ingilizce altyazı falan yetmiyorsa bekleyin türkçesi çıkınca izleyin anlayamıyorsanız. Son bölüm Sposu (5) Suikast düzenletelim diyor kral gidip savaşıp öldürelim demiyor. Karnında bebeli karıya suikast de Ned abinin onuruna dokuyor ben bunda pay sahibi olmam diyor, kral atarı verince de atarla karşılık verip atıyor mührü... Kralın dediğine niye bakıyorsun, benim tarih hesabım doğru değil mi? Neyse saçma bir tartışma, ısınamadım diziye. dostum kac ay surmesini bekliyosun hamile bi kadina suikastin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 The Knight of Flowers!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 stark ın görevi bırakması bi strateji kesinlikle. adam ölümünümü beklesin orda. gayet mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 türkçe altyazının sonuçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 komplo kesin bu istifa da kralla yapılan bir plandır, en sonunda çıkar ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 GERGE said: The Knight of Flowers!! :O gay olan ? :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Gay olsun olmasın, iyi bir karakter kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 öyle bi anda spo içinde ünlemlerle fln vurgu yapınca şahsiyete, dedim acaba..gerge.. hmfffs hmmfs =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Sparkcaster said: türkçe altyazının sonuçları abi altyazı ile falan alakası yok. Bana o mevkide bir insanın öyle bir ortamda o emir için düşünmesi saçma geliyor. Barbar çağında "yazık, bebe, doğmamış" gibi kelimelerin önemi olmayacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Üsttekini diyen şahıs Son Samuray filminde "aaa aptal gibi ölüyorlar ne saçma film." de dedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 o şahsın amacı belli zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 yassah //gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 kitap konuşmak yassak bilaaee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 *kendini tut* *kendine hakim ol* *lan!?* ABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ ŞİMDİ BİTİRDİM NOLUYO LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 kitap yasak //gerge http://forum.paticik.com/read.php?11,5558041 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 5. bolum Ned reise bunu yapmayacaklardı. Ayrıca Arya'nın anlattıkları ile denizin karşı tarafından gelen haberlerle birlikte Ned in çakması lazım bazı şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Masakari said: 5. bolum Ned reise bunu yapmayacaklardı. Ayrıca Arya'nın anlattıkları ile denizin karşı tarafından gelen haberlerle birlikte Ned in çakması lazım bazı şeyleri. çaktı zaten. geri dönmek istemesi yüzünden yaptı bence biraz da krala çıkışını. ama işte geç kaldı. ned reyiz sizce sakat kalır mı? kötü yere girdi. o devirde sağlık filan da çok gelişmiş değil. ama kalmaz gibime geliyor gene de. uzun süre yürüyemez fakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ahahah cok masum ve iyi niyetli dusunuyosunuz bazi seyleri, iyi adamlar kazanicak yasasin, kotuler cezasini ceker oley, cok uzuluceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 kitabı okuyup neden gelip burda artislik yapıyosun ki şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar