Norak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 son 10dksını 4 kere izledim dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Public tracker mı kullanıyorsun? Usenet al diyeceğim ama en azından private bir tracker bul abi. Demonoid'den kontrol ettim şimdi, 1.3 m/s ile çekmeye başladı torrenti yükler yüklemez. davetiye yollayayim istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 VER ONU BANA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Her bölümde kafam iyice karışıyor, bir bölümü iki kez izlemem gerekiyor neler olduğunu hatırlamam için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 O Y kromozomuyla geliyor, herşey normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 xunn said: ABİ. HEPİNİZDEN TİKSİNİYORUM, HALA İZLEYEMEDİM, SALAK İNTERNET 50YLE İNDİRMEYE CALISIYOR 1.5 GB. OF DELİRİCEM SU YORUMLARI OKUDUKÇA CEHENNEMDE YANARSINIZ UMARIM. TANRIM YA. OF. insan gibi 550mb indirsene gerizekalı http://i53.tinypic.com/23ut0uq.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ahah surda guldum ya, mountain peekaboo yapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 şu diziyi 550 mb olarak izlemek bir hakaret. ayağınızı denk alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 bluerayini alicaz cikinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 mantılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Çıksın, hemen alırım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Loxias said: şu diziyi 550 mb olarak izlemek bir hakaret. ayağınızı denk alın fakyu http://i52.tinypic.com/qoamoy.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 haftaya gorucez mountaini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 sabah 550 mb çekip izlemek >akşam 1500 mb çekemeyip izleyememek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 aquila said: haftaya gorucez mountaini. ooooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Sparkcaster said: sabah 550 mb çekip izlemek >akşam 1500 mb çekemeyip izleyememek Bir gün geç izleyip sağlam izlemek daha iyidir. En iyisi diziyi rss ile torrente koy, kendi kendine insin çıkınca. Ben bu sabah 8'de uyanıp bilgisayarın başına geçtiğimde 720p inmiş buldum. ezRSS'ye girin bunun için de Usenet kullanmıyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Sparkcaster said: sabah 550 mb çekip izlemek >akşam 1500 mb çekemeyip izleyememek niye ben sabah çektim ama ingilizce fakirliğimden dolayı alt yazı bekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 tunca said: aquila said: haftaya gorucez mountaini. ooooooooooooo orra orraa orraa http://i53.tinypic.com/1zc23qs.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 köpek kimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 akıyorum şimdi köpek dediğin lavuk prensin yaralı yüz koruması mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Larva said: Hukumet gibi kadin +1 ulan bir ailedeki herkes mi karizma olur be kardeşim... işin gücün yoksa 1 hafta bekle of... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 and my axe diyip olaya dahil olasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 duello hakkında adamın mızrağı mı kırıldı orda noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 türkçesi çıktımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 normal jousting kuralları geçerliyse mızrağın ucunu rakibin kalkanında kırması gerekiyordu, fekat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar