Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 khal drogo en azından yakışıklı ve kaslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Khal drogo ile o zenci aynı kefeye koyulur mu bee ayıp ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 abi dayanamadım 2. kez seyrettim dün son bölümü, cast seçimi gerçekten müthiş ya tywin lannister olsun, yeni çıkan assassin abimiz olsun resmen herkes cuk oturuyor rolüne hayır allahtan dizi mizi diye aralıklarla veriyolar, şunu 5 sezon al lan izle diye verseler hayattan koparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Son 7-8 yılda, kısa zamanda bu diziden daha çok karakter yaratıp sevdiren ve üstüne bunlar peynir ekmek gibi harcayan dizi gelmemiştir her halde. Resmen ders olarak okutulsun yapımcılara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 bran ve simitçi bıyıyğı ilk dakikadan itibaren :0 diyerek izledim, harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 branin biyik cok komikti hakikaten. bu da bronn hipster olmadan onceki hali http://www.youtube.com/watch?v=S_Qon-Udlhw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 "After being raised to knighthood, Ser Bronn finally had the money to pursue his dream career in music." ahahahaha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Mortis said: khal drogo en azından yakışıklı ve kaslı khal drago'ya büyük aygır dıyolar, zencisimi kalmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 kal dorogo'nun en azından soyu devam etmedi, mormon'a varsın danaryos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Ardeth said: bu diziyi 2 saat yapsınlar ben stannisciyim de o kırmızı saçlı düdüğe haddini bilirdirir inşallah. bariz tahta oturmak istiyo hehe renlynin de öyle dandik ölmesini biraz sevmedim açıkçası ama kitapta da öyle herhalde? kitapta resmen tereyağı gibi yarıyodu renly'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Lyv said: şu hatunun ağız ve kaş göz koordinasyonunun aka mimiklerinin hastasıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Stark çocukları fazla zeki ve akıllı. Arya da sildi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Ben en iyisi alıp okuyayım bu kitapları böyle olmayacak bu Renly reyiz gitme Not: Renly reis hakkaten çok bok yoluna gitti ya kitapta da böyleymş galiba ama ne bileyim daha epik bir ölüm yakışırdı krala. Ben o boynuzlu taca falan hasta oldum şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 BiTcH_oFBaT said: Stark çocukları fazla zeki ve akıllı. Arya da sildi ahaha Sansa hariç, hatalı üretim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 onun da aklı başına gelicek,stark olduğun hatırlyck...zor yolla da olsa=) saolsun Joeffry bunun için çalışıyor canla başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Laorx said: Ardeth said: bu diziyi 2 saat yapsınlar ben stannisciyim de o kırmızı saçlı düdüğe haddini bilirdirir inşallah. bariz tahta oturmak istiyo hehe renlynin de öyle dandik ölmesini biraz sevmedim açıkçası ama kitapta da öyle herhalde? kitapta resmen tereyağı gibi yarıyodu renly'i dandik dediğim yarma biçimi değil ya geliyo bam diye öldürüyo gidiyo falan. gitsin o zaman jofriyi, starkları falan tereyağı gibi biçsin birer birer. En azından bi savaş olur da o sırada çaktırmadan biçer falan insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 aga kolay sanıyosun bu işleri galiba, bilim adamı sıfatınla shadowmagic e girme bence ardeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 copry said: BiTcH_oFBaT said: Stark çocukları fazla zeki ve akıllı. Arya da sildi ahaha Sansa hariç, hatalı üretim o. Sansa baya çakal yalnız. Kalenin içinde ajan direk. Yeri geldiğinde savaştaki kritik eleman olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 sansa tam bir liseli sus yaa slkkk kizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 sansa liseden mezun olunca bu sefer dany başlıyo liseye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Sparkcaster said: çok saçma tepki verdiler orda, kitapta öyle değil kitapta nası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 gelecek bölümlere spoiler yok bitterbridge diye bi kalede ziyafet veriyo renly orduyla beraber orda stannisin storm's end e saldırdığı haberi geliyo, ordunun yarısıyla güneye gidiyo çiçekçiler geride kalıyo renly nin mortingen ştraze haberi gelince littlefinger gidiyo tyrellerie konuşmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 ee verdikleri tepki ne adamın ölümüne onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 orası gelecek bölüm spoilerı ama orda çadırda brienne ve catelyn var sadece, sesi duyup 2 kingsguard ve 2 muhafız giriyo, brienne onları yıkıyo, öldürmüyo, sora catelyn bırakın gidelim agalar bizim suçumuz yok diyo onlarda tamam bacım senin sözüne güveniyoruz diyip salıyolar, catelyn 50 kadar stark askeriyle uzaklaşıyo öyle 2 kişi dağ bayır savaş zamanı gezmiyolar yani. Loras da zaten bütün dünyada renly i umursayan tek kişi olduğu için brienne öldürdü diye biliyo, yok öyle aynştayn gibi hmm stannisin işi bu demek felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar