Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Sadece dizi, kitap konuşmak yasak!) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya renly de bayağı çapsız, kafasındaki clock cycle'lar böyle köşe dönmecilik üzerine varsa yoksa, şan-şöhret-zenginlik peşinde olayım kafası. kendinden başka kimseyi düşündüğünü sanmıyorum.
Mesaj tarihi:
ben stanisi sevdim ya adam lawful neutral sdf herifin matematikçi olması lazımmış krallık mrallık derken yeteneğini harcıyor.

kadın shadow dragon pörtlecek sanmadım değil bi an ateş mateş gölge ayağına. yalnız sana bi oğlan vericem deyip de doğurduğu şeyi gördüğünde eline bir demir eldiven giyip tokat atsa yeridir

Mesaj tarihi:
ben de biriktireyim dedim ilk dayanamadım ama sdsfs

bi de bölüme başlayınca misal nasıl akıp gidiyor zaman anlayamadım ya

ilk bölüm biraz pasifti ama ilk bölüm hariç
Mesaj tarihi:
ahahah aynen yaza kadar biriktireyim sonra çılgın bir game of thrones gecesi yapayım diye umuyodum. ilk sezonu bittiğinde izlemeye başlamıştım. İlk yarısını normal normal izledikten sonra son kalan yarıyı bi gecede izlediydim baya eğlenceliydi.

Mayıstakileri biriktireyim bari diye umuyorum heheh
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

bundan sonraki bölümü izleyince biriktirmeye başlıycam.

bi de sansa isim sayarken bir de mountain falan diye ekleyince insan awww :} oluyor resmen heheh

isim sayan arya
sansa değil dsf
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

bundan sonraki bölümü izleyince biriktirmeye başlıycam.

bi de sansa isim sayarken bir de mountain falan diye ekleyince insan awww :} oluyor resmen heheh

Arya lütfen sdf
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

isim hafızam kötüm benim baya üstüme gelmeyin sansa arya fark etmez bana sdf

Sansa ve Aryayı karıştırmak tık tık... yakışmadı sina.;)
Mesaj tarihi:
ikisi de aynı

stannis for the king! (yalnız o kırmızı saçlı düdüğü sevmedim pek onun yerine şöyle büyük bir ordusu olsa daha iyi olurdu hehe)

jofri öldükten sonra stannise sardım ben ay pardon jofri değil eddard diyecektim :p
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...