Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 4 tyrion (tu) (tu) cofri'nin ağzına ağzına çarpılacak illa ki, mad king prototype şu büyücü kadın da er geç belasını bulacak inşallah. amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 kısa özet o neydi öyle be? kadının içinden çıkan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 H HARDER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 of çok iyi bölümdü çok sevdim tyrion kral olsun abi ahah, direk sadakat yemini ederim saniye beklemem o büyücü karı naptı lan öyle, olayı da bilmediğim için lord of light mm iyiymiş filan diyodum da karı baya cadı çıktı ahah yalnız kadın soyunup dökündükten sonraki tepkim ser davos gibi oldu NOLUYO LAN IYH diye geriledim bi de artık arya'yı ekşında görmek istiyorum ya, ama biraz daha büyümesi lazım heralde bi de ned stark üşüyoruz reyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 streaming izleyeyim dedim,dizimagda 8.000 kişi falan yumulmuş yarım saat bekledim 2 dakikalık arabellek doldu rage quit attım sdfsd gece çekerim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 hayırlısı olsun ne diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 kartaca'nın adınıda değiştirseymiş bari martin amca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Aluriel said: spartacus that way -->u mad? ben savaş olsun demiyorum zaten devamlı ama yani şu produksyona da en azından bi sahne gider ama. adam 4. muharebesini kazandı (3 win diyolardı 4-0 oldu galiba)... yani henüz kılıç kılıca değmedi. ayrıca kitapları okuyorum ve 1. kitapta gayet de savaş tasviri var. mesela eyrie'ye giderkenki savaşı çok da güzel tasvir etmişler kitaptan spo vermicem ama dizidekiyle kitaptaki sahne arasında 1000 kat fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 4 joffrey nasi bi sado cikti ya kodumun delisi. bi de bu bolum baya kisa geldi bana . sonu da tobeler tobesi bitti zaten. arya bebeyims buyu de dov herkesi diye bekleyislerdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 olum Setting böyle iyidi ya , büyü falan girince boku çıkıcak gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 kitapta okumadıgım bölümlere geldi dizi sdfs jofrey ya acaip iyi oynuyor.ya da cocuk hakkaten böyle rahatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 s2 ep 4 joeffry bildiğin saykopat ya!!!... ve evet tyrion .."büyüksün", orada o varken king's landing lannisterlarda durabilir.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Saçmalık TTnet, senin yüzünden Repack bile indiremiyorum. Al AKK'ni de git! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 lan ben bu lady in red i kolpacı sanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 kadın inanmış ne kolpası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 ishal olmuş kadıncağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 başlığın ismi Game of Tyrion olarak değiştirilsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Murdar etmeyin güzelim başlığı yada game of mods yapın yani oyuncak ettiniz,saygı duyun lan böyle bir diziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 İNANMIYORSAN SAYGI DUY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 başlık düzelmeseydi kitap konuşacaktım tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 melisandre , ulan kadın ilah gibi harbiden. kızıl diyemidir, görünce eriyorum, konuşması falan filan . kadın dediğin böyle olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 stannis nasıl koymuşşa artık karıdan dumanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 margaery(tu) melisandre(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 az görünüyor ama baba lannister en kralı ya keşke biraz daha uzun olsa o adamın sahneleri =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar