hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Osie16 said: Yalnız bu greyjoyun memleket bildiğin viking yani yaratıcı olmamış şimdi farkettim,yok gemiler yok yağma yok tarla ekmeyiz ırza geçeriz falan. Yukardaki resimdeki ablada çok hoş, tyrion reiz yönetti resmen patlıcakmı bakalım biryerde,örümcek sakat. meh. kuzeyli ada kültürü çok farklı olamaz zaten. Drowned God ve Iron Island kültürü, konseptleri imba bence. Hatta direk Drowned God generic seven kingdoms polytheisminden çok daha yaratıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 yok pek viking değiller. dinleri felsefeleri baya farklı. lordluk falan viking dünyasına 1200lerde bi amcanın herkezi dövüp danımarka kralı benım ulan demesiyle geliyo. zaten cok cok daha zengin verimli toprakları var greyjoyların. vikignlerin öle biz yapmayız alırız diye bi olayı yoktur ayrıca, kıt kanaat gecinen hayvancılıkta ellerinden geldiğince cifcilikte balıkcılıkta yapan bı topluluk elemanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 yeni kraliçenin gözler falan akıyor yahuuu. Çokta cömertmiş dur yardım ediyim, abimi çağırayım o baksın, arkamı döneyimler falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 harbi yalnız tyrion ipe getirdi bütün kulisçi geçinenleri haha, scheme böyle yapılır dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 geçen bölüm ki kızılla, yeni paylaşımcı kraliçe akıyor haklısın bi de tyriondan korkulur imp the king Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 yalnız bi şey daha geldi aklıma... bu wall'a giden grupta araba içinde 3 eleman var ya... onlardan bi tanesini habire gözümüze sokup duruyorlar. düz bir oyuncu gibi de durmuyor. o adam acaba arya onlara balta verdi kurtardı o karmaşada diye, aryaya yardım falan mı edicek? hmm görücizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 herif adını söylemişti sanırım arya'ya, bir olayı vardır gerçi iki sn sonra ölebilir de tabi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Cystein said: yalnız bi şey daha geldi aklıma... bu wall'a giden grupta araba içinde 3 eleman var ya... onlardan bi tanesini habire gözümüze sokup duruyorlar. düz bir oyuncu gibi de durmuyor. o adam acaba arya onlara balta verdi kurtardı o karmaşada diye, aryaya yardım falan mı edicek? hmm görücizz efendi bi tanesi asilzade falan gibi bi tip, bence de illaki onun bi olayı olacak ilerde.. olmazsa da kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 "İRLANDA BENİM ADAM!!!" diyecek o eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 jaqen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 saksocu kralda gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 gshdfhgf igrendim orda ama sora kizin gelmesiyle saha kalktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 It's not gay if it's a three-way http://www.therock.net.nz/Its-not-gay-if-its-a-three-way/tabid/656/articleID/15077/Default.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 bölüm yine güzeldi. theon yatacak yerin yok sdfs bide çok çabuk bitiyor lan bölümler doyamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 o kraliçe ne öyle be aklım durdu. gitmiş saksocuya varmış. ah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 ben doğru yola dönecek diye bekledim ama onda umut kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Cystein said: yalnız bi şey daha geldi aklıma... bu wall'a giden grupta araba içinde 3 eleman var ya... onlardan bi tanesini habire gözümüze sokup duruyorlar. düz bir oyuncu gibi de durmuyor. o adam acaba arya onlara balta verdi kurtardı o karmaşada diye, aryaya yardım falan mı edicek? hmm görücizz aynştayn mısın kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 natalie dormer çok şeker http://www.imdb.com/name/nm1754059/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Sparkcaster said: Cystein said: yalnız bi şey daha geldi aklıma... bu wall'a giden grupta araba içinde 3 eleman var ya... onlardan bi tanesini habire gözümüze sokup duruyorlar. düz bir oyuncu gibi de durmuyor. o adam acaba arya onlara balta verdi kurtardı o karmaşada diye, aryaya yardım falan mı edicek? hmm görücizz aynştayn mısın kardeş Bu adam bilir. Bu adam görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 elesso said: natalie dormer çok şeker http://www.imdb.com/name/nm1754059/ egzotik bi güzelligi var, vucudu da bayaa iyi 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 ölüyü diriltmesi lazımdı.ama renly baya baya sönük cıktı aga sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 ya güzel de ne biliim gece birden karşına çıksa ilk başka bi korkarsın kedi gibi köfte gibi kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Quel-Thul said: elesso said: natalie dormer çok şeker http://www.imdb.com/name/nm1754059/ egzotik bi güzelligi var, vucudu da bayaa iyi 8/10 meme küçük arkadaş bununda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Kiz korkunc , ama guzel. Garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar