barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 knox said: barbu said: banlayın ya cidden şunları. kendi konusu var dizi+kitap diye. buraya yazınca ufak bir şey var sandım açtım. sıçtın resmen içine şuan. kitaptan spo yazmış bile bile lades olmuşun dsadfghjk abi bu konuya yazınca dedim heralde bu bölümde söylenmeyen arada bir şey var. adam gitmiş belki sezon finalinde bile açıklamayacakları şeyi yazmış. nerden bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 hadi sezon finali deil belki de sıçtın lan keyfime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 hatırlamıyorum ya 2 cümle falandı sanırım bu sorulan konu hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 kitap sposu yazana degil tepkim, niye acayim lol default olarak son bolume ait oldugunu varsaydığımız ama kitaptaki bilgiyi AA BOYLE MI YANI diye aktaran isimsiz spoilerlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 abi adam yazmış kitap spoilerı diye mal gibi niye açıyosun asdfsf. ben de açtım ordan biliyorum. ve tam tersine daha da meraklandırdı beni o olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 yahu. ayrı konusu var bu kitap için. buraya yazılınca dizide gösterilmeyen ara bir olay sandım. geçenlerde de demişti biri şarap sahnesi kitapta daha ayrıntılıydı diye. öyle bir şey sandım. çat diye karşıma çıktı sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 LAN NE YAZDI SÖYLESENİZE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 adam aslında ölüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 şişko sam seks yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 taleplerimi yerine getirmezseniz çok büyük spoiler veririm abi çok anlaşılıyo zaten sondakilerin kim olduğu dizide de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 spoiler sadece vereni değil isteyeni de banleyin de rahat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 abi herşey rüyaymış aslında ned stark uyanıcak ve dizi biticek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 yanlış alarm beyler. spoiler yenmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 hayır bölümün sonunu bidaha izledim, fazla bariz neyin ne olduğu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ya ben farklı bir spoiler yedim ya da biri olayı anlamayıp legit gozuken bisey salladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 legit görünen yorum zaten, dert etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 yorumdan ziyade ha öyle mi der gibiydi, iyi madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 baya onemsiz bisey yazmis lan adam, neye heyecanlandiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Birde zaten karıştırmışım ya yanlış spo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 biri öm atsa ya ne yazdı da bu kadar olay oldu çok merak ettim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ned stark öld... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ağlamayın lan. söylicem şimdi sonunu o olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 bişey dicem kitapta net olarak bi son varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 İki cilt daha çıkacak daha, bilmiyoruz. Closure getirir ama yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar