zeper Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 MrLevie said: ikinci bölümü de izledim de, aklıma kalan tek şey şu oldu. stannisin içine jason statham kaçmış. ahaha abi,ben de kime benziyor diye düşünyorum of sağol=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 barnacle said: ha üstüne greyjoy muhabbeti uahsdau of o çok iyiydi ahahah failtruck ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 abi hatun çok fena ama nası sırıtıyo kevaş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Kitabı okuyanlar ingilizce ebook okuyor dimi türkçeleri yok ilk kitaptan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 2. çıktı sanırım epsilondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 kitabı okuyanlar ingilizce kitap okuyo ya ebook niye okusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ereader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 white walkerslar bebeği napıyor ya, birileri spoiler filan versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 türkçe 2. kitapta çıktı. hatta 3. de yakınmış sanırım. dizi çıktıya kaçırırlar mı hiç =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 oha yasakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 yani white walkers diye birşey yokmu, birisi şu mevzuyu güzelce anlatsa çok güzel olur. pm yada spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 yok white walkers var ama senin sorunu anlamadı bence Tenekeadam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Tenekeadam ban lenir muhtemelen de, tınlamayın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Nasıl tınlamayın dur bi kitaplara bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 spoiler kasıntıları resmen hastasınız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 çok spoiler yemek istiyorsan google it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 kimin olecegini falan da yazin, vakit kaybetmeyelim izleyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 olumu her canli tadacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 banlayın ya cidden şunları. kendi konusu var dizi+kitap diye. buraya yazınca ufak bir şey var sandım açtım. sıçtın resmen içine şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Of amma kastınız ha adamlar istemiş ben de yazdım sonra dank etti sildim. Açma zorla mı açtırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ne yazdiydi la merak ettim asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 oha lan ilk bölümü yeni seyrettim millet 3ü bekler olmuş. neyse ben beğendim valla güzel başladı sezon. kitabını okumadım ama dragonstone haricinde bir eksiklik hissetmedim. orada bir eksiklik olduğu belli. bu arada spo verirken hangi bölümden spo verdiğinizi belirtirseniz ii olur geriden gelenler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 barbu said: banlayın ya cidden şunları. kendi konusu var dizi+kitap diye. buraya yazınca ufak bir şey var sandım açtım. sıçtın resmen içine şuan. kitaptan spo yazmış bile bile lades olmuşun dsadfghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 abi ne yazdım ki bu kadar onu da anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 çok merak ettim lan ne yazdın pm atsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar