Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ucuzdan kastim suresi degil gereksizligi. .. diziyle alakasi yok sahnelerin yada konuyla ve o kadar goze sokulacak kadar her seyin gosterilmeside yeni moda herhalde. sikici ise benim icin ne diyebilirimki dusuncemi anlatabilmek icin? bekliyorum ama ilerde birseyler olacak kesin. begenmedim diye an icin dizi iptal edilmez korkma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 izleme o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 dur dur vampirlerin kaslari neden erimiyor dede tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 @spark. . sanane? hayirdir olumsuz yorum mu yasak konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 GERGE said: Davos'u Stannis sandım başta. Oyuncular yer değiştirmeli bence. ahah ben de, ondan sonra da hiç ısınamadım stannis'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 kapı deliğinden gözetlerken oral sex yaptırmak iyiymiş ama. bizimkinin aklına gelmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 hayır dizinin ilk bölümü değil ki böyle saçma bi eleştiri geliyor, dizinin kitapların ne olduğu belli, aksiyon lazımsa spartaküs şu tarafta, zaten gerizekalı hbo murrica seyircisi daha çok izlesin diye kitaptan giderek uzaklaşıyo bir de üstüne yersiz tespitler, louvre a gidip monalizaya ne biçim resim bu demek gibi. stannis hiç olmadı ya zaten bi mark strong bekliyoduk bu tırt adam geldi, kitaplarla felan da alakası olmamış belli, senaryo ve stannise ayrılan zaman da çok dandik karakterin altyapısını veremediler hiç bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 iyide diyorum sabahtan beridir kitabi okumadim okuyanlar cok daha farkli algiliyorlar herhalde diye. yazdim o kadar. ben su anki diziyi kitabini okumamis birisi olarak begenmedigimi yaziyorum size neden begeniyorsunuz demiyorum ki? ha derseniz kitapta boyle, dizi hep bu, agir entrika bu kadar birakirim zaten. ejder mejder gorduk, kuzeyden bir seyler gorduk ilk bolum ilk sahne daha, dedik herhalde isinacak ortam ama o ilk bolumden sonra bokumuz kurudu nedir o seyler diye meraktan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 konu bu, entrika mentrika, iliskiler, ihanet, hirs, mirs biseyler, ne istiyodunuz ki? surekli cenk eden kilicli admalar degil. ilerde dizide naparlar bilemem ama, temeli bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Zaten bir yandan ghost rider 2 izliyorum ustume gelmeyin. Neden cekmisler bu filmi onun uzerine tez yapilmasi lazim. Nedir bu be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 aquila said: konu bu, entrika mentrika, iliskiler, ihanet, hirs, mirs biseyler, ne istiyodunuz ki? surekli cenk eden kilicli admalar degil. ilerde dizide naparlar bilemem ama, temeli bu. Okidir coni. Ilk sahnede verdiler bali o zaman birde o ejderler farelere yem niyetine :) Ozu neyse o mod'a geciyim bari. Bu beklentimle huzun yasiycam yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 savaş sahneleri fln var ama öle uzun uzadıya bi yüzüklerin efendisi kıvamında detaya girilmiyor. entrikalar üzerine yoğunlaşıyor. şimdiye kadar sevmeyenler bırakabilir bence. 1.sezon spo mesela 9. bölümde ned'in ölmesi bi savaş sahnesi değil ama sadece o kafa kesilme sahnesi olarak bakmayıp o durumu yaratan entrikaları fln düşününce bence çok etkili bir olaydı. ve o genel olarak kitapları düşünürsek entrikanın sadece küçücük bir kısmı. artık önemli bile değil benim gözümde neredeyse. yani yer yer aksiyon tabiki olacak ama bu şekilde entrikalar değil de savaş sahnesi istiyorsan aradığını bulamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 savas degilde fantasy bekliyordum ben. hani dizinin ilk sahnesindeki olay, ejderler derken bambaska yone cekti dizi kitabi bilmeyenleri. en azindan beni. medieval ingilteresi gibi simdiki durum. aciklamalar icin tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 e zaten bütün öykü war of roses kıvamında ki? savaş denirse zaten ilk sezonda savaşları BİR SANİYE bile göstermeden ceset meydanlarına doğru ileri sarınca bu forum gene köpürmemiş miydi? sanki birinci sezonda 15sn whitewalker, 5sn ejder ve 0sn savaş görmedik de beklentilerimiz büyüktü heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ikinci bölümü de izledim de, aklıma kalan tek şey şu oldu. stannisin içine jason statham kaçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ahah var öyle bir rahiya evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Salladhor ve Balon olmuş bence (tu) Stannis hala soru işareti. Davos'da olmuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ensestin dibine vurulmuş bu sezon haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 adamlar bran ın uyanma sahnesini 1. sezondan kullanmışlar hangi parayla savaş sahnesi çekcekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 barnacle said: ensestin dibine vurulmuş bu sezon haha lan 3 çocukları var daha nasıl dibi olsun asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 eleman torunlarına bile kaymış abi uahsud. ha üstüne greyjoy muhabbeti uahsdau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 2x2 guzel bolumdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 bir de o ormana bırakılan bebegı alan elemanlar kımler cozen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 "nutella yerim" said: bir de o ormana bırakılan bebegı alan elemanlar kımler cozen var mı white walkers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 gözler mavi bi anlık gözüküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar