aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 kral, bu cocuk legittir demeden claim olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 mesela şükrü legit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 babam, giresun baronu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Abi kesinlikle oyunculuk çok üst düzeyde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 izledim, 50 dakka 5 dakka gibi gecti kızıl ayin yapan kızıl saçlı hatun kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 melisandre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 NeoStyle said: izledim, 50 dakka 5 dakka gibi gecti kızıl ayin yapan kızıl saçlı hatun kim? Başka bir tanrı var, kadının bahsettiği. Onun rahibesi o kadın. Adı da Melissandre. Stannis'e yardım ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 çok iyi başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 baya iyi basladı, sezon dediğin böyle baslar. sanki ilk sezonun ilk 3 bölümünde cocuk atmaca dısında bişi oluyomus gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 aquila said: kral, bu cocuk legittir demeden claim olmuyo. e okde tahtı sallantıda çöfre yi asıl oğlu bu ulan!!! diye diye kara kaşlı kara gözlü, cengaver demirci bi oğlanın arkasına toplanıp indirirsin nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 stannis kısmını çok kötü işlediler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Kitapları okurken Stannis gözümde hep Sean Connery olarak canlanıyordu. İlk bu adamın resimlerini görünce olmamış diye düşünmüştüm ama bölümde izleyince beğendim oyunculuğunu. Çok alakasız değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 savas cikicak, kingdom birbirine giric...oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 la hala inmedi benim ki delircem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 dizimagden izleyin bilae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 zıpoyler kullanın hacı 10 numara bölümdü vikvik etmeyin boşuna=P bi tek evet stannis kısmı havada kalmış. bi ton olay dönüyordu o şarap içme muhabbetinde yanlış hatırlamıyorsam. bir de okuduğum yere kadar düşünürsek stannis çok ezik kalmış. slynt içinse biraz daha ezik bir tip bulmalılardı. melisandre için biraz daha "devlet gibi kadın lan" denecek bi hatun lazımmış. paso konuşuyor bu. yalnız şu kitabı okumaya sırf meraktan devam ediyorum şu an şu gendry ne olacak diye. bir de şu ejderhaların üçünü de görelim pls bu ne lan... ha bu arada bizim sarı hatun sanki ejderhalı kısımları pek oynayamamış gibi geldi. inşallah düzeliyordur ilerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 melissandrenin biraz daha heybetli olması gerekiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 dragonlar ne yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 şu rara şifre koyup ardından reklamlara tıklatıp tıklatıp genede şifre vermeyen herifleri bir bulursam varya ağızlarından midelerine kadar yırtıp edecem allahsızlar!!!kotalı internetle indiriyoruz burada!!!kotaya kıyıp hd indirdik oturup tekrar indirecez şimdi!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 ben bölümü beğendim bi 150 dakka daha olsa izlerdim sıkılmadna sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 bu bölüm de kötüyse dizi izlemeyi bırakabiliriz gayet sağlamdı yeni sezon açılışı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Dragonstone kısımlar (td) Littlefinger vs. Cersei sahnesi (td) kitaptaki gibi bir prologuela başlamalıydı dizi ilk sezon olduğu gibi. dragonstone da olanlar daha iyi anlaşılırdı. ne kılıç anlaşıldı ne zehir vs. hele zehir sahnesi çoook kötüydü. direk alıp kitaptan koymaları lazımdı. bunun dışında iyiydi bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 dragonstone kısmını oldu da bitti maşallah diye geçmişler olmamış. üstat cressen ve melisandre üzerinde biraz daha durulmalıymış. kitabı okumayanlar için baya eksik olmuş. robbun direwolf ve kingslayer sahnesi (td) littlefinger ve cersei sahnesi (td) ilerde toparlar muhtemelen. hbo nasıl çekicez bunu amanın çok masraf diyordu. 5. bölümden sonra gelecek epic sahnelere ayırmışlardır bütçeyi daha çok heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 kaynak için nereyi kullanıyorsunuz öm atsanıza çok yabancı kaldım son zamanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Masquerade said: dragonstone kısmını oldu da bitti maşallah diye geçmişler olmamış. üstat cressen ve melisandre üzerinde biraz daha durulmalıymış. kitabı okumayanlar için baya eksik olmuş. robbun direwolf ve kingslayer sahnesi (td) littlefinger ve cersei sahnesi (td) ilerde toparlar muhtemelen. hbo nasıl çekicez bunu amanın çok masraf diyordu. 5. bölümden sonra gelecek epic sahnelere ayırmışlardır bütçeyi daha çok heralde. aynen onu unutmuşum ya Grey Wind vs. Kingslayer sahnesinide beğenmedim. kitapta öyle bir şey hiç hatırlamıyorum ben? jamie reyiz korkmaz öyle itten çakaldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar