smarthan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 he iyi neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Şurada artık kitaptan spoiler vermeyin. Başlıkta TV yazmışlar koskocaman. 2. bölümü izledim ve spoilerlara bakamıyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ben de bakıyorum çaktırmadan...;) hey gidi dragon...savaş yarasınla ölecek adam mı yaw:( ben onu daha çok bir duello da gider tak diye gier diye düşünmüştüm aquila said: gene smarthana yok abi savas sirasinda cenk ederken yaralaniyo, sonrasinda olanlari yazmiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Loxias said: Şurada artık kitaptan spoiler vermeyin. Başlıkta TV yazmışlar koskocaman. 2. bölümü izledim ve spoilerlara bakamıyorum resmen arkada kalmasın. şu konuya birileri el atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ama için içini yiyor dimi acaba ne yazıyor diye ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Loxias haklı. Kitabı okuyorum halen, spoilerları açmaya korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 abi açtım geçen sayfadan sinir oldum. ama deli merak ediyorum, aldıracaksınız kitapları bana o olacak sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Bence bir bölüm yayınlandıktan sonra o bölüm hakkında tartışmaları spoiler içine koymaya gerek yok. Öbür türlü kitap ve bölüm spoilerı için ayrı spoiler tag kullanmamız gerekir başlık çorbaya döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 kitap için frp bölümüne açın topici madem abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Haklısın ecnebi forumlarda iki başlığa bölmüşler tartışmayı ama burda nasıl olur bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Batının teknolojisi aldık ama forumlarını almadık!!!1!1!Bir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Loxias said: Şurada artık kitaptan spoiler vermeyin. Başlıkta TV yazmışlar koskocaman. 2. bölümü izledim ve spoilerlara bakamıyorum resmen bu, baska konu acın kitap icin plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 darkrider sagolsun feryadimi duyup basligi degistirdi, ama cidden mayinli tarla gibi burasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 yarın taksime felan gidip alcam kitabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 serviste okicak kitap arıyodum iyi oldu.. ebook'u da var, kitap taşıma derdi de olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?16,3297726,5557082#msg-5557082 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Loxias said: Loxias said: Şurada artık kitaptan spoiler vermeyin. Başlıkta TV yazmışlar koskocaman. 2. bölümü izledim ve spoilerlara bakamıyorum resmen arkada kalmasın. şu konuya birileri el atsın kitaba başladım bende baya iyi gidiyor şimdilik ilk bölümün olaylarındayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 bu arada açılışın her bölüm değişmesi hoş olmuş, acaba devam ettircekler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 2. bölüm de güzeldi ama kısa geldi biraz. Her eve bir dire wolf lazım. Ayrıca Khal Drogo da tam bir aygır ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 zeper said: ben de bakıyorum çaktırmadan...;) hey gidi dragon...savaş yarasınla ölecek adam mı yaw:( ben onu daha çok bir duello da gider tak diye gier diye düşünmüştüm aquila said: gene smarthana yok abi savas sirasinda cenk ederken yaralaniyo, sonrasinda olanlari yazmiim. allah belanızı versin, lan ben de diyorum dragon fln ne alaka sonradan kafama dank etti :( Edit: sakın spoiler lara bakmayın kitaptan spoiler var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 yalnız dizinin kalitesini dragonlar belirlicek, böle Merlindeki gibi dragon olursa üzülürüz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 hll gökan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Abi başlıcam ama konuştuklarınız spoiler dikkat edin biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 kick ban lutfen ..adam gibi spoiler yazamıycaksanız gidin kansere yakalanın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 @mortis 2. kitabın yarısındayım ve hiçbir zaman tozpembe durum olmuyor. iyiler hep kazanır kötüler kaybeder gibi klişeler yok. akıllı olan işi götürüyor. aptallara af yok =) bu konuda oldukça gerçekçi bir hikaye. endişe etmesin kimse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar