Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Sadece dizi, kitap konuşmak yasak!) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de bakıyorum çaktırmadan...;)

hey gidi dragon...savaş yarasınla ölecek adam mı yaw:( ben onu daha çok bir duello da gider tak diye gier diye düşünmüştüm

aquila said:

gene smarthana

yok abi savas sirasinda cenk ederken yaralaniyo, sonrasinda olanlari yazmiim.

Mesaj tarihi:
Loxias said:

Şurada artık kitaptan spoiler vermeyin. Başlıkta TV yazmışlar koskocaman. 2. bölümü izledim ve spoilerlara bakamıyorum resmen

arkada kalmasın. şu konuya birileri el atsın
Mesaj tarihi:
Bence bir bölüm yayınlandıktan sonra o bölüm hakkında tartışmaları spoiler içine koymaya gerek yok. Öbür türlü kitap ve bölüm spoilerı için ayrı spoiler tag kullanmamız gerekir başlık çorbaya döner.
Mesaj tarihi:
Loxias said:

Şurada artık kitaptan spoiler vermeyin. Başlıkta TV yazmışlar koskocaman. 2. bölümü izledim ve spoilerlara bakamıyorum resmen

bu, baska konu acın kitap icin plz
Mesaj tarihi:
Loxias said:

Loxias said:

arkada kalmasın. şu konuya birileri el atsın

kitaba başladım bende baya iyi gidiyor şimdilik ilk bölümün olaylarındayım :D
Mesaj tarihi:
zeper said:

ben de bakıyorum çaktırmadan...;)

hey gidi dragon...savaş yarasınla ölecek adam mı yaw:( ben onu daha çok bir duello da gider tak diye gier diye düşünmüştüm

aquila said:

gene smarthana

yok abi savas sirasinda cenk ederken yaralaniyo, sonrasinda olanlari yazmiim.

allah belanızı versin, lan ben de diyorum dragon fln ne alaka sonradan kafama dank etti

:(

Edit: sakın spoiler lara bakmayın kitaptan spoiler var :/
Mesaj tarihi:
@mortis
2. kitabın yarısındayım ve hiçbir zaman tozpembe durum olmuyor. iyiler hep kazanır kötüler kaybeder gibi klişeler yok. akıllı olan işi götürüyor. aptallara af yok =) bu konuda oldukça gerçekçi bir hikaye. endişe etmesin kimse =)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...