küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 eyvallah df Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 mountain ı oynayan abi 2 16ymış /saygı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 CASTING NEWS: Hannah Murray will play Gilly, one of the many women living with Old Craster who wants to escape his oppression in Game of Thrones Season 2. CASTING NEWS: Roy Dotrice is set to play pyromancer Wisdom Hallyne, a senior member of the Guild of Alchemists in Game of Thrones Season 2. hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Boyle kucuk rolleri oynayanlari duyuracaklarina Ygritte, Roose Bolton, Ramsay Snow gibi onemli rolleri kimlerin oynayacagini soyleseler artik. //dikkat -gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 df said: küheylan said: arya'nın bi tane swf si vardı. ablası olcak aptal ben kralı istiyorum diyo, ned de yok cesur birini bulcam sana derken tıs diye gülüyor arya. hadi onu bulalım? http://www.swfcabin.com/swf-files/1306323874.swf ahah çok şirin la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ramsay gözüküyo mu ki kitapta ben hatırlamıyorum 2 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Sparkcaster said: ramsay gözüküyo mu ki kitapta ben hatırlamıyorum 2 de Gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 CASTING NEWS: Kemal Sunal will play the legendary character "Cow Sha'ban" also known as "Middle Pole Sha'ban" in Game of Thrones Season 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 CHOCQ KOMİQ GÜL GÜL ÖLDÜK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 http://img651.imageshack.us/img651/4534/facepalmo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 http://www.collegehumor.com/video/6579356/game-of-thrones-rpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Chris_Metcalf said: CASTING NEWS: Kemal Sunal will play the legendary character "Cow Sha'ban" also known as "Middle Pole Sha'ban" in Game of Thrones Season 2. http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/264396_245447522151353_148765268486246_972157_4751547_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Silphatos said: http://www.collegehumor.com/video/6579356/game-of-thrones-rpg çok ii yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Chris_Metcalf said: CASTING NEWS: Kemal Sunal will play the legendary character "Cow Sha'ban" also known as "Middle Pole Sha'ban" in Game of Thrones Season 2. dude you just went full liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Chris_Metcalf said: CASTING NEWS: Kemal Sunal will play the legendary character "Cow Sha'ban" also known as "Middle Pole Sha'ban" in Game of Thrones Season 2. wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 googleın grrm ile röportajı, 1 saat ._. http://www.youtube.com/watch?v=QTTW8M_etko t-shirtünüde güve yemiş :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Descartess Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Chris_Metcalf said: CASTING NEWS: Kemal Sunal will play the legendary character "Cow Sha'ban" also known as "Middle Pole Sha'ban" in Game of Thrones Season 2. daha kaç kişi cevap vercek buna acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Vay be adam your least favorite scene on the shows sorusuna cevap verdi. Helalz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Ben tam memnun olmadigim sahneler olarak, Martin'in soyledigi av sahnesinin yanina, turnuvayi ve iki savasi da(ozellikle ikincisini) eklerim. Bu arada Roose Bolton'i Michael McElhatton'in canlandiracagi duyuruldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Chris_Metcalf said: CASTING NEWS: Kemal Sunal will play the legendary character "Cow Sha'ban" also known as "Middle Pole Sha'ban" in Game of Thrones Season 2. benim gözümden kaçmış,keşke kaçmış olarak kalsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Adam güzel konuşuyor, bi kaç tricky soruda bile hem derine dalıp açıklama yapmaktan çekinmedi hem de kendini baya güzel ifade etti. Gerçi bu son cümlem saçma oldu lan. Bahsettiğimiz adam Game of Thrones un yazarı sonuçta heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Eserlerinin guzelligi bir yana, sempatik bir adam. Bir de boyle meymenetsiz tipli yazarlar var: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 O herifin her şeyi meymenetsiz. İlk üç kitap okunabilirdi sadece, sonra yak yani. Nasıl 9 cilt okudum hâlâ anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 kim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Terry Goodkind. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar