Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Şu Stark mottosunu her görüşümde Sean Bean beynimde "vintur iz koming" diyo aksanlı aksanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 In which Game of Thrones house do you belong? Your Result: You belong in HOUSE BARATHEON - Ours is the Fury bu ne kötü bişeymi boktan bi dizi olduğu için izlemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 geğirip osuran şarapçı bi herif var işte baratheon'da işte o aynı sen pırtçı seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 house stark çıktım ben beklediğim gibi sorular çok dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 niye herkes stark çıkmaya kasıyoki kesin böyle tafgay. patates kızartması yiyen metalcilerin idolü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 boktan olduğunu düşündüğünün dizinin topiğine girmek!! ve hatta daha da ileri girip orada gördüğün linke tıklayıp,15-16 soruluk bir anketi cevaplamak,sonra da geri dönüp çıkan sonucu forum yazmak altına da..... Cons said: In which Game of Thrones house do you belong? Your Result: You belong in HOUSE BARATHEON - Ours is the Fury bu ne kötü bişeymi boktan bi dizi olduğu için izlemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 üzüldünmü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 hear me roar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 lawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 sana mı,evet:) Cons said: üzüldünmü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 boşver zaman herşeyin ilacıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 iyileşip aramıza dönmen için dua edeceğim.amen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 manowar dinle bu sırada bence. RÖRÖRÖ SAVAŞA GİDİYOZ BİZ KAN ÇELİK BABABABUBUBUBU ET ŞARAP HANCI DÜRÜLÜDÜRÜLÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 1- arryn 2- lannister 3- baratheon 4- stark 5- targaryen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 1-stark 2-baratheon 3-arryn 4-targeryen 5-lanister hiç sevmemiştim zaten lanisterları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 manowar denmiş. baltamı getirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Baratheon sonra lannister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Aluriel said: jahrein seni tanımıyorum ama sadece tf2 ventten duyduğum kadarıyla stark çıkacağına inanmıyorum ciddi ciddi.neyin kafası lan bu? ciddi ciddi demiş bi de... voice chatten karakter analizi yapan fakir köylünün dramı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Stark dediğin senin kadar boş konuşmaz, hava atma meraklısı olmaz, haklı adam aslında. Lannister veya direk Viserys'in kendisi falan olman lazım abi senin. Ben de Stark - Targaryen çıktım sabah, gerisini hatırlamıyorum pek, Lannister 4 idi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 http://winter-is-coming.net/wp-content/uploads/2010/04/Maisie2.jpg http://winter-is-coming.net/wp-content/uploads/2010/04/Maisie3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Baggio said: Stark dediğin senin kadar boş konuşmaz, hava atma meraklısı olmaz, haklı adam aslında. Lannister veya direk Viserys'in kendisi falan olman lazım abi senin. Ben de Stark - Targaryen çıktım sabah, gerisini hatırlamıyorum pek, Lannister 4 idi galiba.internet benim için saçmalama alanı. her türlü saçmalarım futursuzca. beni tanıdığını zannedenlere de gülüyorum sadece. açıkçası umrumda da değil ama insanların kendinden bu kadar emin konuşması falan çok komiğime gidiyor. belirtmeden geçemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ben bilerek saçmalıyorum lololol çok komplike bir insanım aslında trololol http://www.youtube.com/watch?v=GurL-EflShY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 stark değilsin olm sen kıvırma hiç. sırf stark çıkmak için vrmişsindir cevapları. tf2 çok önceden vardı bu arada ben dei belirtmeden geçemedim. millete fakir deyip aylarca l4d2 almamak da ayrı efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 kurgu olan bir şeye ait olabilmek için saçma sapan içimden gelmeye cevaba niye tıklayayım ki? sen öyle mi yaptın yani? psikolojide vardır bu kural. herkes karşısındakini kendisi gibi düşünüyor zanneder ve buna da inanır yani. sen de kendin öyle yaptın ki herkesin öyle yaptığına inanıyorsun. neyse burası dizi başlığı. daha da cevap yazmıyorum bu konuyla ilgili konuşanlara. diziyle ilgili bişeyler yazıcaksanız yazın. ben starkım diyen de tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 şu an tek tatava sensin. ya ergensin yada ben sonuna kadar haklıyım söylediklerim de. son mesajın kanıtladı zaten ne tarz bi adam olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar