Loxias Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 smarthan said: Komutan said: Trias said: Devam bölümlerde ejderhalar olacak mı acaba? Evet. Muhtemelen ilk sezonun en sonunda cikacaklar. lan naptın abi bende açtım dalgınlıkla FUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 komutan kick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 surların arkasında ne var? niye yapmışlar o surları? çok mu önemli yer kaplıyor hikayede. ağır spoiler ise söylemeyin. hafif hafif çıtladın biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 oculer var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 surların arkasında kızlar teklif ediyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 böle ckıyosun surun arkasına kızlar cıplak zaten tutup teklif ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Acayip sardı , 2. bölümü de izledim. Kitabını da mı okusam napsam ? İng mi alsam Türkçe mi alsam kitabı ona karar veremedim . İngilizce'si kasar mı acaba , baya bir bilinmedik kelime vardır , dünya kadar tasvir olduğunu varsayarak. Türkçe okuyunca da o tadı alamayacakmışım gibi duruyor , bilemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Kurttan ne istedin lan kahpe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 komutanın spoilerındaki şeyi tahmin etmemek için hayatınızda ilk kez fantastik dizi izliyo olmanız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 büyütülecek bir spoiler değil bence...ve evet çok da tahmin edilesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 yanlız müzikler akıyo ya ramin djawadi <3333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 dizi çok iyi yalnız lancester yavşaklarını ben kendim bizzat keseceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 lannister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ahaha nası sallamışım yalnız lancester de yakışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 samsa mı sansa mı ne haltsa, bu kadar antipatik bi karakter görmemiştim o sesini inceltip rage'e girmeleri yok mu off, ölür inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 o yine iyi.prens lavugu için herhangi bir kelimem yok.nasıl bir tip lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 red şu noktadan sonra bi boşluk bırak gözünü seveyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 yaww dizi çok iyi gidiyor yalnız şeyi merak ediyorum bu prensin kurt saldırdıktan sonra kıza beni öldürme falan diye yalvarması kitapta da var mı?Çok sığ bi sahne abi orası çok klişe öyle kötü adam mı kaldı dizilerde yaww? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 kotu adam ne abi, 13 yasinda cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 abi sen olsan naparsın o durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 yanlız benim anlamadığım bi nokta var küçük kız niye adamla şehre gidiyo hadi büyüğü anladık evlencek vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ablasi gibi hanim olsun diye, serseriligi biraksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 import said: Acayip sardı , 2. bölümü de izledim. Kitabını da mı okusam napsam ? İng mi alsam Türkçe mi alsam kitabı ona karar veremedim . İngilizce'si kasar mı acaba , baya bir bilinmedik kelime vardır , dünya kadar tasvir olduğunu varsayarak. Türkçe okuyunca da o tadı alamayacakmışım gibi duruyor , bilemedim :) Türkçesi var mı? Adı ne ? Tahtlar oyunu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 aquila said: kotu adam ne abi, 13 yasinda cocuk.hmm tabi onu düşünmemiştim ben.ne bilim insan yine de "ne duruyon çalsana la kılıcı yiyosa" gibi bişi bekliyo kötü karakterlerden:D ben olsam abla bokunu yiyime bağlamıştım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 @Flassh white walker vb şeyleri insanlardan uzak tutmak için yapılmış. hikayesi var ama ileride anlatırlar mı bilemiyorum o yüzden ben anlatmadım. dizinin gidişatını etkileyecek bir hikaye değil ama o dünyayı daha iyi anlayabilmek için gerekli bence. bi ara sıkıştırırlar araya. @import sadece ilk kitabın çevirisi var o yüzden ingilizce başlamak daha iyi. zaten ilk kitabın boşluklarını dizi ile tamamlarsın o sırada kelimelere alışırsın. 2. kitap daha rahat anlaşılır o zmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar