Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Sadece dizi, kitap konuşmak yasak!) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
smarthan said:

Komutan said:

Trias said:

Devam bölümlerde ejderhalar olacak mı acaba?

Evet. Muhtemelen ilk sezonun en sonunda cikacaklar.

lan naptın

abi bende açtım dalgınlıkla FUUUUUUUU
Mesaj tarihi:
Acayip sardı , 2. bölümü de izledim. Kitabını da mı okusam napsam ? İng mi alsam Türkçe mi alsam kitabı ona karar veremedim . İngilizce'si kasar mı acaba , baya bir bilinmedik kelime vardır , dünya kadar tasvir olduğunu varsayarak. Türkçe okuyunca da o tadı alamayacakmışım gibi duruyor , bilemedim :)
Mesaj tarihi:
yaww dizi çok iyi gidiyor yalnız şeyi merak ediyorum

bu prensin kurt saldırdıktan sonra kıza beni öldürme falan diye yalvarması kitapta da var mı?Çok sığ bi sahne abi orası çok klişe öyle kötü adam mı kaldı dizilerde yaww?

Mesaj tarihi:
import said:

Acayip sardı , 2. bölümü de izledim. Kitabını da mı okusam napsam ? İng mi alsam Türkçe mi alsam kitabı ona karar veremedim . İngilizce'si kasar mı acaba , baya bir bilinmedik kelime vardır , dünya kadar tasvir olduğunu varsayarak. Türkçe okuyunca da o tadı alamayacakmışım gibi duruyor , bilemedim :)

Türkçesi var mı? Adı ne ? Tahtlar oyunu? :D
Mesaj tarihi:
aquila said:

kotu adam ne abi, 13 yasinda cocuk.
hmm tabi onu düşünmemiştim ben.ne bilim insan yine de "ne duruyon çalsana la kılıcı yiyosa" gibi bişi bekliyo kötü karakterlerden:D ben olsam abla bokunu yiyime bağlamıştım tabi
Mesaj tarihi:
@Flassh
white walker vb şeyleri insanlardan uzak tutmak için yapılmış. hikayesi var ama ileride anlatırlar mı bilemiyorum o yüzden ben anlatmadım. dizinin gidişatını etkileyecek bir hikaye değil ama o dünyayı daha iyi anlayabilmek için gerekli bence. bi ara sıkıştırırlar araya.
@import
sadece ilk kitabın çevirisi var o yüzden ingilizce başlamak daha iyi. zaten ilk kitabın boşluklarını dizi ile tamamlarsın o sırada kelimelere alışırsın. 2. kitap daha rahat anlaşılır o zmn.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...