Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşık oldum ve cok mutsuzum

Radiance

Öne çıkan mesajlar

yanlız soyle bir sey var. illa ask mesk olmayabilir bunun nedeni.

bana da oldu bu,gayet samimi davranan eglendiim biri, hiç sallamamaya başlamıştı zamanında sebepsiz yere. bişi de yapmamıştım.

bazen kötü dönemleri oluyor insanların, bazen de biz gereksiz yere alıngan oluyoruz.

belki de işleri güçleri vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

sen bu arkadaşça takılma evresini ne kadar uzattın bilmiyorum ama artık senden bi açılım beklemiş
sen öyle yapmayıncada senden bişey olmıycağını anlamış
2 seçenek var:

Ya 1 hafta kadar mecnun gibi takılcaksın hep arıycan sorcan sıkıcaksın artık kızı ilgiden

yada

bırakıcan gidicek ki aşık olduysan fenadır bunu başarabilmek
ama ilk seçeneğin sonunda aniden kesiceksin alakayı bunun neticesinde sana gelmesi muhtemel...
Sosyal ağlarda paylaş

Radiance said:

bu aralar sıkıldıgını ve böyle durumlarda karşısındakine ters davrandıgını

bu da gelmişti aklıma ama "bundan sonra böyle" lafından dolayı elemiştim bu ihtimali, demek ki yine de kesin karar vermemek lazım böyle olaylarda (tabi gerçekten tersliğinin sebebi dediği gibiyse ki olmama ihtimali azımsanmayacak kadar az sdf).
Sosyal ağlarda paylaş

Devilmanta said:
sen bu arkadaşça takılma evresini ne kadar uzattın bilmiyorum ama artık senden bi açılım beklemiş
sen öyle yapmayıncada senden bişey olmıycağını anlamış
2 seçenek var:

Ya 1 hafta kadar mecnun gibi takılcaksın hep arıycan sorcan sıkıcaksın artık kızı ilgiden

yada

bırakıcan gidicek ki aşık olduysan fenadır bunu başarabilmek
ama ilk seçeneğin sonunda aniden kesiceksin alakayı bunun neticesinde sana gelmesi muhtemel...

1. secenekten vazgectim telefonda konuştuktan sonra bu aralar rahat bırakacagım hiç aramıcam kendisi olursa olmazsa olmazsa unuturum inş. dedigin gibi cok zor başarmak aramıyorum dedikce aramak geliyor içimden.

beni sevgili olarak gördügüne bile emin değilim daha belki arkadaş olarak görüyordur o yüzden hatada yapmak istemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Ben dün gece sarhoş oldum, geçti. Şimdi süper hissediyorum kendimi. Senden değerli kimse yok bu hayatta be, kızlar beter olabilirler. Oynatmayın kendinizle

(tu)
sana soğuk davranıyosa mutlaka bi sebebi vardır.kendi haline bırak,arayı düzelteyim derken daha da kötü olabilir..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...