barbu Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 yanlız soyle bir sey var. illa ask mesk olmayabilir bunun nedeni. bana da oldu bu,gayet samimi davranan eglendiim biri, hiç sallamamaya başlamıştı zamanında sebepsiz yere. bişi de yapmamıştım. bazen kötü dönemleri oluyor insanların, bazen de biz gereksiz yere alıngan oluyoruz. belki de işleri güçleri vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Milletin eline kalem verdik şekil çizsinler diye ama unuttular silgi hala bende diye mesaj at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 sen bu arkadaşça takılma evresini ne kadar uzattın bilmiyorum ama artık senden bi açılım beklemiş sen öyle yapmayıncada senden bişey olmıycağını anlamış 2 seçenek var: Ya 1 hafta kadar mecnun gibi takılcaksın hep arıycan sorcan sıkıcaksın artık kızı ilgiden yada bırakıcan gidicek ki aşık olduysan fenadır bunu başarabilmek ama ilk seçeneğin sonunda aniden kesiceksin alakayı bunun neticesinde sana gelmesi muhtemel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Radiance said: bu aralar sıkıldıgını ve böyle durumlarda karşısındakine ters davrandıgını bu da gelmişti aklıma ama "bundan sonra böyle" lafından dolayı elemiştim bu ihtimali, demek ki yine de kesin karar vermemek lazım böyle olaylarda (tabi gerçekten tersliğinin sebebi dediği gibiyse ki olmama ihtimali azımsanmayacak kadar az sdf). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 kız gene söylemiş sebebini dogru ya da yanlıs. bana "yoo bende bisi yok sende var sorun. ben gayet normal davranıyorum" diyen kız cıkmıstı karsıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Devilmanta said: sen bu arkadaşça takılma evresini ne kadar uzattın bilmiyorum ama artık senden bi açılım beklemiş sen öyle yapmayıncada senden bişey olmıycağını anlamış 2 seçenek var: Ya 1 hafta kadar mecnun gibi takılcaksın hep arıycan sorcan sıkıcaksın artık kızı ilgiden yada bırakıcan gidicek ki aşık olduysan fenadır bunu başarabilmek ama ilk seçeneğin sonunda aniden kesiceksin alakayı bunun neticesinde sana gelmesi muhtemel... 1. secenekten vazgectim telefonda konuştuktan sonra bu aralar rahat bırakacagım hiç aramıcam kendisi olursa olmazsa olmazsa unuturum inş. dedigin gibi cok zor başarmak aramıyorum dedikce aramak geliyor içimden. beni sevgili olarak gördügüne bile emin değilim daha belki arkadaş olarak görüyordur o yüzden hatada yapmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 insanlar ne zmn öğrenecek cesaretli olmayı? kaybedecek bişey olmadığını sadece hayat olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 git açıl hiç bişi kaybetmezsin ya. ki arkadaş olarak çok iyi vakit geçiriyorsanız kız kabul etmese bile ilgiliyi alakayı koparmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 şurada bir grup nerd olarak el birliğiyle sana yardım etmeye çalıştığımızı görse kız direk verir zaten, ulan nası da sevilen bi adammış bu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 aslında ben ona direk linki göndereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Başka kız bul. Yani büyük ihtimal senden sevgili olmayacağını görüp potu arttırıp başka birini şimdi öyle görüyordur. Sen de ekarte edilmişsindir. Sprite: Acı gerçkeler vol:5256 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 çözüm olmuyor başka kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Saeros said: gerçekler acımasızdır... tavsiyeye gelince, bence kızın beline kütükle vur. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Llama said: çözüm olmuyor başka kız Oluyor. 1. olmazsa 2. oluyor, o da tutmazsa yol daha uzun. Tutana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 tuttugunda zati başka kadını aşık oluyorsun çok kadın hiç kadındır olum yanlızlıktır sonu demiş bir bar filozofu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu* Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 yol ver gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 KillJoy said: insanlar ne zmn öğrenecek cesaretli olmayı? kaybedecek bişey olmadığını sadece hayat olduğunuçok pis gaza getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 aşık olup mutlu olan var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 varsa ne vercen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Llama said: tuttugunda zati başka kadını aşık oluyorsun çok kadın hiç kadındır olum yanlızlıktır sonu demiş bir bar filozofu ;) İşte önemli olan çok kadın değil, söylemek istediğim doğru olanıda aramadan bulamadığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Ben dün gece sarhoş oldum, geçti. Şimdi süper hissediyorum kendimi. Senden değerli kimse yok bu hayatta be, kızlar beter olabilirler. Oynatmayın kendinizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Letsgetthesunshine said: Paticik çok acımasız ya ahaahah Yorumuma gelince, kaçan kovalanır sen çek kendini geri sonra duruma göre haraket et.Yok dersen bu aşk ile çok kovalarsın : O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 bir rakibin olabilir kız 2 ay sonra birden işin nereye gittiğini görüp çekildiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 kesinlikle katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 nileppezdel said: Ben dün gece sarhoş oldum, geçti. Şimdi süper hissediyorum kendimi. Senden değerli kimse yok bu hayatta be, kızlar beter olabilirler. Oynatmayın kendinizle (tu) sana soğuk davranıyosa mutlaka bi sebebi vardır.kendi haline bırak,arayı düzelteyim derken daha da kötü olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar