moriQ Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 hatta said: Birgün Carlsberg, Miller, Tuborg ve Efes Pilsen'in başkanlari barda içmeye gitmiş,garson gelince teker teker söylemişler; - ben bi carlsberg alayım - ben bi büyük miller istiyorum - ben tuborg içecegim sıra efes pilsen'in adamına gelince; - ben bir kola aliyim, demiş. garson gidince yanındakiler sormuş, "yahu sen niye efes istemedin" diye; - kimse bira içmiyordu, ben de size uyayım dedim.. demiş..
vivavale Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 extra abi öbürleri su niyetine gidio.ama yine de fıçı tercih edilebilir.
Mortis Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Hepiniz, biliyorum ki Birleşmiş Milletlerin sitesine girip ordan dandik dandik küçük devletleri bulup, yerel biralarını öğrenip fotolarını buraya koyuosunuz sırf farklı , sırf karizma olmak için.
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Bi de kafa olmak için bira içenler sağ tarafa geçsin de öyle bakalım.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 alman birasi enfes. alacaksin Kölsch ya da Warsteiner kurulacaksin beergarden'a.(türkiye'de yok tabi öyle bir icat, anca beargarden ehu.)
Voys Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Xaenin said: Bi de kafa olmak için bira içenler sağ tarafa geçsin de öyle bakalım. her içki gecem 1 efes extra ile biter. kafa olmak için. fatality'dir bi nevi. eve girmeden ya da girip bilgisayar başındayken hızlıca içilen bi extra'dan daha keyifli bi kafa yok bence.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 efes rullaz ama gavır biralarından amstel'e de hakkını vermek lazım.
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 becks ve heineken severim olmazsa carlsberg de olabulu
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bira keyif işidir corona dediğimde dalga geçtiyseniz ayıp kafa istiyosanız vodka rakı için abi corona gayet güzel limonla ne güzel oluyo imon zaten ekşi ağzımı sulandırdı
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bi bara gittiğimde biradan başka bişey içersem bi garip oluyorum. gazoz niyetine içiyorum o yüzden.
reyou Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Laorx said: Efes dünya üzerinde yapılmış en iyi biradır. efes gunesi olmus bu, sarap yani.
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 kermit said: bira keyif işidir corona dediğimde dalga geçtiyseniz ayıp kafa istiyosanız vodka rakı için abi corona gayet güzel limonla ne güzel oluyo imon zaten ekşi ağzımı sulandırdı corona iyidir hostur ama desperados ondan 10 kat iyidir
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 doğrudur aga içmediğimiz için bilmiyoz türkiyede ne satılıyosa onları içebiliyoz biz ha buda satılıyodurda denk gelmedim valla
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bir an acidim haline, amma acindirdin kendini =) corona geldiyse buda gelir
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 o pek gelmez sanki, türkiyede desperadosun yandan yemisi olan mariachi var zira. ayrica desperadosu da cok severim, her ne kadar 4. siseden sonra bayabilme özelligine sahip olsa da.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bir önceki "HEY BEN BİRA İÇİYORUM" topiğinde mariachi sevdiğimi belirtmiş ve gay olarak yaftalanmış idim.
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 mariachiyi ilk çıktığında meraktan denedim beğenmediydim hiç
roket adam Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ruffles ile çok iyi giden bir bira. fekat alkol oranı bayaa düşüktü, bunun bir de black i olması lazım. ancak o normal bir biranın alkol oranına ulaşabiliyordu yanlış hatırlamıyorsam
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 direk kafam güzel olsun istiosam ve bunu ucuza getirmek istiosam kırmızı tuborg içerim onun harici dışarda miller veya mariachi yani gay biraları tercih ediyorum
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 direk kafa yapmak icin carlsberg elephant var %7,5 alkol orani ile, arka arkaya 2 tane hizli bir sekilde icildi mi cok net sonuc alabiliyorsun tabi o an ki netlik tartisilir
Öne çıkan mesajlar