Scheriff Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 aquila said: gelebilicek mi diye sorsaydin keske once. gelmezse kapının önüne koncak o yüzden her türlü gelir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Yeni gordum bunu ugrasiyodun baya tebrikler helal olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Tebrikler, kuzenim googlein son mulakatinda gg olmustu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 aga pascal biliyom desem işe alırlarmı ? askdhgasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 çatladım kıskançlıktan. bir taraflarım falan şişti :P tebrik ettim başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 lan ben de cocuk koymak istiyorum, microsfotta, googleda gozum yok, kenar mahaller yazilimcisi da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 helal yavru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 kermit said: aga pascal biliyom desem işe alırlarmı ? askdhgasdas sanmam (:P) bu arada hayırlı olsun bilader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Adamsın ha, Olm İlke NYC'a geliyom yazın elimden tutarsınız artık Şükrüyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 oo tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Helal iyi koymuşsun.Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Penthesilea said: olm ahah 2. mulakati yaptigim adam kafasi sarikli sac sakal kesmeyen hintlilerdendi, Sikhism mi diyolar o dalgadan iste. Aynısından Visual Basic hocam var :P sdf.. Her gün başka renk sarıkla geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ben de basta birine bir cocuk koyuldu sandim =) hayirli olsun darisi basimiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bi çayını görürüz artık tsı tsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Tebrikler cok cok artik bi celenk gondeririz "paticik" diye . Anlatirsin ilerde cocuklarina "ulan sizin icin az mi sey yaptim, bi gun vurdum kapiyi girdim bill'in odasina "ulan yeter is, is, is cocuk evde hasta gidiyorum ben" dedim" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Mutlu son, full-time offer aldim aralikta okulum bittikten sonra basliyorum :) Asiri mutluyum lan, gelin yemek ismarliyim hepinize hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Tebrikler helal olsun valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 gelemicez tabi biliyon ondan böyle vaatler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 hee ben de bekliyodum ne zaman yeni konu açılır diye, eskisini uplamış. lan it, yemek ısmarlarmış, işe al işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 yemek sepetinden söylermisin bana. adrese gelsin. illa beraber yicez diyosan cam açarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ginaly said: BU ARADA PENTH ARTIK ÖZELDEN OFİS2007 SİDİKEY YOLLARSIN HACIM PÜHEHE sesli anırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 hemen altında salise farkla geç attığım aynı içerikli benim mesajımada anırdınmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 en çok elessoya anıracaksınız, saksı değil o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 bi sonraki sayfada kaynak kod espirisini önce yapmışım ama. ne rahatlamışım eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar