Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Sivasspor - Beşiktaş 21.03.2009 @ 19:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 sene önce inönüde 1-0 yenilmiş, deplasmanda 1-0 yenmiştik.
geçen sene 2-1 yenilmiştik inönüde, sivasta 2-1 yenmiştik.
bu senede iki sahada 1-1 bitti. lol

iyidir beraberlik. sivas şampiyonluk heycanını, stresini kaldıramaz.
Mesaj tarihi:
yenebilirdik olmadı sağlık olsun
sivas iyi yattı biz üstün oynadık bizim forvetler sönük kaldı. yusufun asisti çok güzeldi telloda güzel gol attı felan
neyse artık sinirlendim.
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

iyidir beraberlik. sivas şampiyonluk heycanını, stresini kaldıramaz.

bu bariz belli oluyor
taraftarda bile bu ster belli
küfür falan ettiler gelir bi maç ceza sanrısam
Mesaj tarihi:
rakiplerin kaybettiği haftada bu zorlu maçtan 1 puan almak çok iyi aslında.Ama bu oyuna 3 puan yakışırdı.Liderliğe otururduk.

Aslında bi yandanda iyi oldu liderlik rehavetine kapılmaz futbolcular.Böyle daha hırslılar.

Fenerle 5puan trabzonla 4oldu galiba.
Mesaj tarihi:
yazık oldu. 1 puan kötü değil ama sivas iyi bir takım değil yenmemiz lazımdı. şu rezalet zemin geride kaldığı için seviniyorum ama

ayrıca tello 10 numara adamsın. delgadonun aldığı maaşa da giydiği formaya da... hepsi tellonun hakkı
Mesaj tarihi:
Darksun said:
Çok zevksiz maçtı saolsun 2 takımda beraberliğe oynayınca böyle oluyor. Bknz bjk-trabzon maçları, aynısı.

izlemedin maçı sanirsam
Mesaj tarihi:
haftaya diğer sakat maçımız kayseri.inönüde allahtan.

sivasta denizlide.

2009 da hiç yenilmedik inşallah böyle devam eder nazar değmesin. Ernst geldiğinden beri hiç yenilmedik adam her maçta oynadı yok böyle bi hayvan =)
Mesaj tarihi:
Böyle salak takım görmedim. Son 10dk Sivasspor yoktu sahada, biraz koşsa çok rahat gol atardı Beşiktaş ama hepsi beraberliğe dünden razı. Büyük takım görmek istiyorum artık. 30 tane stoperle sahaya çıkmak nedir yaa, bu mu hücum futbolu?

Ayrıca Tello'dan baska şu formayı hakeden de yok.
Mesaj tarihi:
Llama said:
Darksun said:
Çok zevksiz maçtı saolsun 2 takımda beraberliğe oynayınca böyle oluyor. Bknz bjk-trabzon maçları, aynısı.

izlemedin maçı sanirsam

Geçen haftaki maç ile kıyaslanamaz =P Ben şahsen 2 takımıda beğenmedim, çok fazlada pozisyon olmadı zaten, orta saha mücadelesi vs olarak geçti bitti.
Mesaj tarihi:
Red said:
ulan bi hafta da şampiyon az çok belli olsun

birisi kopsun gitsin fark açılsın

şimdiye kadarda hep öyle idi bee
belli olmasın böyle daha heycanlıu hem şuraya bak 2 3 takım düşünmedik 5 6 takım yeri geldi oha ne olcak dedik :)
  • Yeni Oluştur...