OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 o adamlar issiz sadece kopek sahibi kopekler yonetiyo koyunlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ahahah sapık herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 bukadar kişi izledi ve yine ben bakim dedim: Oops! This link appears broken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 yoo açılıyor hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 St_Dreamer said: eregorn2 said: sonda çalan şarkı ne?1812 overture saolasın babe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 AHAHAHAHAH süper yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 hobaaaa süper bişey yavv :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Ohahaa cidden süper birşeymiş bu :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 harika yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 nası ya oha emeğe rep veriyorum izninizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 hasta herifler ahahahahahhaaah manyakmısınız evladım, bu ne ya? uğraşılır mı bunun için? (en güzeli ilk yaptıkları koyun bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 EF-SA-NE. Alkışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 belli ki Samsung sponsor olmuş, adamların işi bu yani =) işiniz gücünüz yok mu demeyin adamlara =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 işsizlik kısmını çözemedim. çoban dediğin zaten bu işi yapıyor. çoban köpeği de bunun için eğitiliyor. birinin aklına harşka bi fikir gelmiş uygulamış. yoksa bu kadar görsel olmasa dahi zaten yapılan bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Hahaha gerçekten çok iyi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Arkadaslari toplasam, isiklar cingillar taksam dort bir yanlarina, adamlari bu kadar guzel organize edipte boyle bir sonuc alamam valla. Helal adamlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ahaha süper. Sheep-farming never exhausts the mind! Leonardo Baa-Vinci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 NoTwisT said: Arkadaslari toplasam, isiklar cingillar taksam dort bir yanlarina, adamlari bu kadar guzel organize edipte boyle bir sonuc alamam valla. Helal adamlara... :D harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 OHA SUPER LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 oha adamlar yapmış gereksiz bi iş ama yapması zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ben diyorum bu memleketin çobanıyla ellerin çobanı bile bir değil diye.. sonra bana elitist diyorlar ehe heriflerde belli bir sanatsal bakış açısı bile var bizimki anca kaval çalsın.. hoş artık onu da çalamıyorlar bence 2012 ingiltere olimpiyatl oyunlarının açılış kareografisini bu adamlar yine koynlar ve köpeklerle yapsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 sosyal mesaj var bu videoda, koyun gibi güdülmeyin yoksa sizi parmağımızda oynatırız bi aşaa bi yukarı koştururuz diolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 lan link?:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar