Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 tiLi said: Osie16 said: Yeterli beslendiğin sürece kardiyo kas mas yakmaz o hurafe, o yüzden go go kardiyo eğer seviyorsan kardiyoyu :) Günde çift futbol idmanı yaptığım zamanlar bel bölgesinde gram yağ yoktu onu hatırladım şimdi demekki kardiyo yapmak gerekiyor :) ben hala istediğim kadar genişlemediğim için takmıyorum aşırı miktarda olmamak kaydıyla yağları. Yağlı olduğum dönemlerde (şişko değil asdfg) hep daha güçlüydüm hayvani basıyordum ağırlıkları (kendime göre) şu anda g*tmu yırtsam yapamıyorum mesela futbol idmanında sabit hızla yarım saat koşu mu yapıyodunuz sadece? çift idman her idman 1.5-2 saatten günde 3-3.5 saat sağlam kalori yakıyoduk öyle diyelim tabiki düz koşu değil ama normal spor yapan birinin kaldıracağı yapacağı(sıkılmadan) şeyler değil haliyle istasyonlar vs. o yüzden koşu üzerinden söyledim. kaldıki yapacak olsa bile herkesin onu yapıcak imkanı olmayabilir spor salonunda olcak is degil, yarim saatte olsa koşmak > hiç koşmamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 badem yağı kıllanma yapar ne ya, yok öyle bişey keller kafaya sürüyor diye kıllanmayı çağrıştırmış size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 badem yağı mevcut kıllara etki ediyo sadece, mesela ben kaşlarıma sürüyorum etkisi oluyor.Ama kıllanma yapmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 dün yeni programa basladm onu yazcam da cok üsendm smdi kalkıp bakmaya :D ama güzel,daha cok zevk almaya basladm, gözle görulur degismeler var 1ayda. En ufak supplement almadım,dogal beslenmemi güzel yapıyorum, 2.5 kiloya yakın kilo azalmasi var,yolnda hersy, programi da yazarm bir ara yorumlarsnz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 SekerPembe said: badem yağı mevcut kıllara etki ediyo sadece, mesela ben kaşlarıma sürüyorum etkisi oluyor.Ama kıllanma yapmıyo arkadaşım göz altı için kullandıydı bir süre, onda hafif bir tüylenme olduydu böyle yanağının üstünde, sonra bıraktı tabi hemen. kişiden kişiye değişiyor demekki etkeisi, hani garanti tüylenme yapmaz gibi bir olay yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 senko said: SekerPembe said: badem yağı mevcut kıllara etki ediyo sadece, mesela ben kaşlarıma sürüyorum etkisi oluyor.Ama kıllanma yapmıyo arkadaşım göz altı için kullandıydı bir süre, onda hafif bir tüylenme olduydu böyle yanağının üstünde, sonra bıraktı tabi hemen. kişiden kişiye değişiyor demekki etkeisi, hani garanti tüylenme yapmaz gibi bir olay yok. göz altı mı ne alaka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 asjhddhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 göz altı morluklarını alıyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 senko said: göz altı morluklarını alıyormuş... hiç duymadım yanlış biliyor olmayasın?Göz altı için üzüm çekirdeği yağı kullansın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 badem yağı kaşta işe yarar mı ya cidden? cildi besleyip yumuşatmaktan başka bi işe yaramaz bence, dayım totalde 1 litre saçına başına sürmüştür kıla tüye faydası yok bence.. belki bi parlaklık falan sağlar anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 SekerPembe said: senko said: göz altı morluklarını alıyormuş... hiç duymadım yanlış biliyor olmayasın?Göz altı için üzüm çekirdeği yağı kullansın :D eheh söyliyeyim onu da :) kahve de işe yarıyo diye biliyorum ben bi de göz altı morlukları için, masaj yapıyorsun kahveyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Şimdi şöyle söliyim, sorun kaş ise en faydalısı kokar falan ama sarımsak inanılmaz etkili saç içinde aynı şey geçerlidir.Ama yağ olarak da badem yağı+hint yağı kullanıyorum saçıma ve kaşıma o da çok etkili.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Bu sakatlandik topici ne hale getirmisler gotlerine baslarina biseyler suruyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 kilo vermek için düzgün beslenme + ağırlık + yürüyüş > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 u mirin jaw bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 tilinin dediğine ek olarak o yürüyüşü birde tamam bugün 1 saat yürüdüm geldim yatayım şeklinde değilde yarım saat yürüyüp 4-5 saat sonra bir yarım saat daha 4-5 saat sonra bir yarım saat daha şeklinde yaparsanız olay biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 valla ben hergun 3km kosuyorum 8.0 tempo ile. 25 dakika suruyor, 280 kalori yaktıgım gorunuyor. devamında cross (3 tane var sıra oldugu zaman yapmıyorum) 15 dk. sonra bisiklet 15 dk. sonra cruch 3x20. sonra mekik 3x15 yapıyorum artık eskiden 2 set yapıyodum. sonra yere yatıp bacakları indir kaldır hareketi. en son da bel calısıp bitiriyorum. ama kiloda cok bi degisiklik yok henuz. soslu tavuk falan yiyorum. ice tea iciyorum ki bugun farkettim cok sekerli bu. bi daha icmicem. ama tavuk yerim ya. ac da kalmamam lazım sonuc olarak. aksam meyve, sebze. ara ogunlerde de eti formun biskuvisi ya da pirinc patlagından yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 O pirinçpatlaklarından bulamıyorum ben yaa yakındaki süpermarkette oluodu ama getirmiyolar şimdi,kilo alırkende verirkende ara öğün olarak güzel ve pratik bişiy ya. Canım çekti şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 5.5 saat cok az duraksamayla dağ bayır tepe yürümek sizce kaç kalori yaktırır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 dağ dere bayır goşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 http://i.imgur.com/HvlsX.jpg http://i.imgur.com/pVGlP.jpg onceki aylarda burdan birisi zegna biraz daha sırt ve kanat aban demisti, abandım sayılır soru 1 : goruntu olarak iyi mi? soru 2 : daha cok kanat abanıyımmı? soru 3 : kanat abanmadan daha define belirgin hale getirebilirim gibi, oylemi yapsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 nice! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Dün başladgm yeni programim..yorumlarinizi bekliyorum 15-20dk yürüyüş(bisiklet) 4x12 mekik 4x12 leg raise 4x10 bench press 4x12 bench dumbell press 4x10 rowing machine 4x10 multi press enseye 4x10 scott curll 4x10 triceps extension (9kg dumbell ile çift el ayakta enseye dogru) 4x10 leg press 4x10 leg curll 10-15dk crostrainer 2 gün calsma 1 gün dinlenme olarak bunu uygulamaya baslıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Zegna said: http://i.imgur.com/HvlsX.jpg http://i.imgur.com/pVGlP.jpg onceki aylarda burdan birisi zegna biraz daha sırt ve kanat aban demisti, abandım sayılır soru 1 : goruntu olarak iyi mi? soru 2 : daha cok kanat abanıyımmı? soru 3 : kanat abanmadan daha define belirgin hale getirebilirim gibi, oylemi yapsam. canımın içi çok iyi olmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 eyw orti sevindim valla, daha gaza gelirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar