Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 boşver onu en iyisi görsel range söylemek/sormak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 o aletle inikken mi ölçüyoruz kalkıkken mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 http://troll.me/images/fry1/not-sure-if-serious-or-bad-joke.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 pfft sen beni dinle trolleri tanı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 napcan abi yağ değerini tam olarak ölçüp? bak aynaya yağlıysan yağlısındır işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Beyler herkes gelişti mi yoksa? ölmüş topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Şahsen askerlik iş derken 1.5 sene kadar ara verdim; yeniden başladım bu sene. Şimdilik iyi gidiyor. Ama adam gibi gelişemeden definisyona girmem gerekecek. O yüzden biraz kaygılıyım. Yine de ilk zamanlara göre çok hızlı güçlendim. Memnunum şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 avrupa icine kargolayan ve fiyatlari uygun guvendiginiz bi site var mi suppleman almak icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 http://www.andro-shop.com/index.php?stoken=709F244E&force_sid=6974058202175a57d5d48426c39c20da&lang=0&cl=search&searchparam=&searchcnid=b76c647d7ea5e95384f08245ee6cec1a&searchvendor= burdaki creatine'ler arasinda neyi oneririsiniz? ben bi tek weider'i biliyorum iclerinde, o da capsule/price da en pahalisi. cidden digerleri arasinda o kadar buyuk fark varsa sipari vereyim yoksa monohydrate soylicem ama markayi hic tanimiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 monohidrat al abi ucuzundan. veya diğerlerinin kanıtlanmış bir üstünlüğü varsa söyle bilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Ben valla en son universal creatine monohydrate aldım. Monohidrat olsun yeter. Gerisi markaların saçmalaması oluyor genelde. Özellikle muscle tech ürünleri süper laflarla dolu. Adamların üstünde denetim yok adam gibi, bol keseden sallıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 vücutcular selam. simdi benim boy 180. kilom da 93'tü 89'a kadar indim. hem duzenli beslenmeye basladım hem de spor yapmaya calısıyorum. neyse esas sorum su. evde kendi imkanlarımla yapabilecegim mekik, sınav, dumble gibi seyler var. dumble olayına girmedim cunku agırlıgı surekli artırmak gerekecek. belki yanlıs bildigim bisi vardır ama spor salonunda calısmak daha mantıklı geliyor. su an evde yaptıgım tek sey sınav cekmek. 1 aydır neredeyse her gun en az 50 sınav falan cekiyorum. son 1 haftada bu sayı ortalama 75'lere cıkıyor. bazen ayakları koltuga dayayıp yapıyorum, bazen yapmıyorum. ilk zamanlarda tek seferde 15 cektigimde 1 hafta kollarımı kaldıramamıstım. simdi tek seferde 30 rahatlıkla yapabiliyorum. setleri nasıl yapmalıyım, ne kadar aralıkla yapmalıyım. ayakları koltuga dayamalı mıyım. bu sorulara cevap verirseniz sevinirim efendim, tenk yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 şınav çekmekteki amacın ne. ayrıca kaslarım sürekli şişsin demiyorsan ağırlı arttırman gerekmiyor tekrar sayısını arttırıp stam da kasabilirsin. amaç önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 vucudum forma girsin istiyorum. sınavdaki amacım gogus ve omuz bolgesini sekle sokmak diyebilirim. kilo vermek icin havaların biraz daha ısınmasını bekliyorum bostanlı sahilde kosuya baslıcam. gobek falan da var azcık kardiyo gerekli yani. dumble ile kasları surekli sisirmek degil de koldaki yag oranını minimuma indirmek istiyorum. zaten ufak tefek biri degilim. daha once de calıstım. ama son 1 yılda oturarak is yaptıgımdan hareketsiz kaldı vucut yag bagladı. ne kondisyon kaldı ne bise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 sahildeki aletlerde çalıp abi:D teyzeler ile birlikte xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 o teyzeleri cozebilmis degilim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 annemde gitmiş geçen ya sdfs normalde sırf yürüş yapar bu sefer takılmış orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 evde devam etceksen illa, bi tane de varfiks demiri al. şınav rutinine de patlayıcı şınav ekle edit: *barfiks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 toggie said: vücutcular selam. simdi benim boy 180. kilom da 93'tü 89'a kadar indim. hem duzenli beslenmeye basladım hem de spor yapmaya calısıyorum. neyse esas sorum su. evde kendi imkanlarımla yapabilecegim mekik, sınav, dumble gibi seyler var. dumble olayına girmedim cunku agırlıgı surekli artırmak gerekecek. belki yanlıs bildigim bisi vardır ama spor salonunda calısmak daha mantıklı geliyor. su an evde yaptıgım tek sey sınav cekmek. 1 aydır neredeyse her gun en az 50 sınav falan cekiyorum. son 1 haftada bu sayı ortalama 75'lere cıkıyor. bazen ayakları koltuga dayayıp yapıyorum, bazen yapmıyorum. ilk zamanlarda tek seferde 15 cektigimde 1 hafta kollarımı kaldıramamıstım. simdi tek seferde 30 rahatlıkla yapabiliyorum. setleri nasıl yapmalıyım, ne kadar aralıkla yapmalıyım. ayakları koltuga dayamalı mıyım. bu sorulara cevap verirseniz sevinirim efendim, tenk yu. yerinde olsam spor salonuna yazılırım. bilmiyorum tabi, ne kadar önemsiyorsun spor ve vücut geliştirme işini ama evde kendi imkanlarınla çalışmak, bana göre, spor salonuna gidemediğin dönemlerde yapılması gereken bir şey. spor salonunda etrafında çalışan insanların, müziğin, eğitmenlerin çok etkisi oluyor çalışmana. fiyatları da genelde uygun oluyor, tesis şeklinde bir yere gitmiyorsan 90 - 120 lira arasında oluyor genellikle aylık ücretleri. yok illa evde çalışmak istiyorum diyorsan da barfiks için bir bar alıp, şu tarz bir dumble seti alıp çalışabilirsin; http://urun.gittigidiyor.com/spor/20kg-dambil-agirlik-tasima-cantali-set-gh06-53991747 yalnız dumbell'lar ile çalışmaya başlamadan önce mutlaka hareketlerin yapılış şekline internetten bak, hem kaslarını yanlış şekilde çalıştırmamak için hem de sakatlık çıkmaması için. bir çok program var internette bunun için, hatta bana newsletter gibi mail gönderiyorlar her hafta, şu programı deneyin choq chılqın falan diye. genelde 3 x 12 şeklinde git, yani 12 tekrardan 3 set yap bir hareketi, default'u budur bu işin. her setten sonra 15 - 20 saniye dinlen. vücut geliştirmede esas olan hareketi doğru ve düzgün yapmaktır, hızlı hızlı yapman çok bir şey ifade etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 15-20 sn? :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 evet ? kaç saniye olması gerekiyor ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 barnacle said: annemde gitmiş geçen ya sdfs normalde sırf yürüş yapar bu sefer takılmış orda yok benim bahsettigim teyzeler boyle. http://www.youtube.com/watch?v=fP2Efbf5zIA&feature=related BAL'ın onunden geciyorum her sabah ise giderken ve yandaki parkta bunların aynısı var o aletlerde calısan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 @Deno daha once spor salonunda calıstım. dumble ile yapacagım hareketleri ve hangi kasları calıstırdıgını biliyorum. ama spor salonuna tek basına gitmek feci sıkıcı. yardım alacagın biri lazım yanına, faydası oluyor. bi de benim derdim spartacus olmak degil. vucudum guzel. dedigim gibi son 1 senede yag bagladım ve hamlastım. evde sınav cekerek kondisyonu toparladım biraz, simdi bi de dısarda duz kosu yaparak kilo vermeye calısıcam. bos durmak istemiyorum kısacası. vucudun hareket etmesini saglamaya calısıyorum. e bir yandan da evdeyken yapabileceklerimi yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 anladım demek istediğini. ben de 4 - 5 senedir falan gidiyorum spor salonlarına, belli aralıklarla bıraktığım oluyor. o dönemlerde de evde çalışıyorum. yukarıda yazdıklarımı da ev ortamında, çok ağır olmayan dumbell'lar ile çalışacağını göz önüne alarak söyledim. 15 - 20 saniye ara ver dememin sebebi de o, yani bir şekilde oturmuş bir vücudun varsa, derdin sadece hamlaşmamaksa ve vücudun şeklini korumasını sağlamaksa benim bildiğim kadarıyla o şekilde çalışmak yeterli oluyor. ısınma hareketlerini çalışmaya başlamadan önce ve çalışman bittikten sonra yapmak da çok rahatlatıyor. ben de hatırlarım sabah kalkıp yüzümü yıkayamadığım günleri ağrıdan ve sızıdan, hep düzgün ısınmadığım içinmiş halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 gittiğimiz spor salonunda dünya kadar para verip özel hoca tutuyormuşsun sana işin püf noktalarını öğretiyormuş bu tiyolar ile kısa zamanda daha randumanlı çalışıyormuşsun nedir bu ince şeyler her hareketi nizami şekilde yapıyorum 3x12 yi bitirdiğimde 1 tane daha kaldıramayacak kadar ağırlıkta çalışıyorum daha ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar