Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 AtlaraFisildayan said: usaint bolt daha önceden hiç body yapmadığını söylüyor bu arada. pek inanmadım ama doğru olabilir. sallıyor ya :p http://www.topnews.in/sports/files/images/Usain-Bolt4.jpeg http://1.bp.blogspot.com/_80aaPA9v8iI/S7S7SUjd_-I/AAAAAAAAAYM/0cvU4GH09nQ/s1600/puma_usain_bolt_dec_02.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Bady building yapmamışdır doğrudur, ama ağırlık çalışıyorlar elbette destekleyici olsun diye. Ondan böyle olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 yapmamıs olabilir adamın yag oranı asırı dusuk kasları belli oluyor işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Evet ama kasta yapmış adam sonuçta. Antalyada deniz mevsimi başladımı bende yağ oranı çok düşük insanlar görüyorum beyaz donla denize filan giriyorlar. Onlar pek benzemiyor bu arkadaşa ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 zerre bb yapmadan her gun 6 saat basketbol oynayinca bende de salona gitmis gibi kas olusmustu 15/16 yaslarinda. ha usain bolt'un yaptigi idmani goz onune alirsaniz o kadar kas olmasi dogal yani gerek yok bb yapmasina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 evt ağırlık altına yatmadan yapmış olabliri, hatta başarının nedeni bile bu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 yapmistir agirlik calismasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 selam pati gym sakinleri, gene bir uzun yazi ve sonrasinda gorunuslerinize ihtiyacim var. su an 190cm 94kgyim ve %30 yaga sahibim. onumde 4 hafta rahat rahat spor yapabilcegim bir zaman dilimi var bunu iyi degerlendirip 4kg vermeyi planlamaktayim. su an calistigim program (haftada sadece 3 gun calisiyorum) 1.gun Gogus-Biceps + 30dk kardiyo 2.gun Sirt-Kanat-Triceps+ 30dk kardiyo 3.gun Omuz-Bacak + 30dk kardiyo seklinde ve her egzersizim 4x12 ve bu egzersizlerin yarisini super set olarak giriyorum. simdik maksimum yag yakmak istedigim bu 1 aylik sure boyunca haftanin 5gunu(duruma gore 6 olabilir) idman yapicam ve bunu en verimli sekilde degerlendirmek istiyorum ki bu noktada yardimlariniza ihtiyacim var. simdik kesinlikle kardiyoyu 45dk kosu bandi+15dk bisiklet olarak yapicam her idmanimda. agirlik calismasini nasil dagitayim bu programa tam bilemedim. mesela; 1.gun Gogus-Biceps + 60dk kardiyo 2.gun Sirt-Kanat-Triceps+ 60dk kardiyo 3.gun Omuz-Bacak + 60dk kardiyo 4.gun Gogus-Biceps + 60dk kardiyo 5.gun Sirt-Kanat-Triceps+ 60dk kardiyo seklinde calismak faydali olur mu veya gereksiz mi olur. birde bu programda karin hic yok, onu da dahil etmeye gerek var midir yoksa yag yakma amacli olan programda su an icin gereksiz midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 gogus biceps yapma bence, 2 buyuk kas grubunu 1 gunde calısmak tam verim vermez.. 1 kucuk 1 buyuk kas grubu secerek ayarlayabılırsın programını. bide gogus + triceps ayarlamamak lazım,(sen bu kas gruplarını secmemısın genel olarak soyleme ıhtıyacı hıssettım) bench te trıceps e zaten yuk bınıyor, bıde ustune ayrıyetten calısmak triceps i gereksiz yorar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 biceps ne zmandan beri büyük kas grubuna giriyor, lolz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 iyi ihtimal olarak biceps femorisle karistirmis oldugunu varsayiyorum. gerci o da karistirilacak yerde degil :D genel olarak programin verimliligi ya da aksak kisimlari hakkinda yorumlara ihtiyacim var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 belli bir hacme ulaştıktan sonra triceps yada deltoid gibi olmuyor biceps, yanında calışılan çoğu diğer kas parçasınıdan verim almanı engeller lolz. 30cm koldan bahsetmiyorum.. anlamışındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Bu gün prolab amino 2000 aldım. 28 dolar. Ama ülkede dolar krizi olduğu için bana 81 liraya geldi. Normalde 45tl ye gelmesi gerekiyordu. Son 3 haftada ülke ekonomik krize girdi. lol yurt içinde pahalı yurtdışında pahalı, kaderime ... Neyse aldığım için iyi mi kötü mu sormicam, yanniz nasıl bir kullanım önerirsiniz? Üzerinde günde 2 defa 3 er tablet diyor. Bunun yanında protein ve creatin de alıyorum. Haftada 3 gün cok ağır çalışıyorum. Beslenmem de basitçe aksamlari 700 gr - 900 gr tavuk göğsü, sabahları bildigin bi tencere makarna gece barbunya bezelye pilav vs aralarda paso tost, günde 100gr cikolata, 1 kilo ayran 2 muz ve elimden geldigince abur cubur ıvır zıvır. 5 ayda 60 kilodan 70 kiloya ciktim. 2 ayım daha var, 76 olmam lazım. Teşekkürler sağolun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 kimse alınmasın buraya gelme amacım troll değil, ama body yapmanızın amacı gerçekten nedir ? bi felsefeye bağlayabilen bi arkadaş varmı? yoksa kendinize güven sağlayabilmek için bi kaçış yolu mu. ya da tipiniz kayık da vücutla mı kurtarmaya çalışıyosunuz dert veya olay nedir ? ben spor yapıyorum hem yakışıklı hem de kaslıyım ama body yapan insanlara her zaman aptal gözüyle baktım, karşıma geçip düşüncelerini savunabilen bi tane bile de kasbeyin olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 açılan protein yerine gönderdikleri diğer 1100 gramlık kutu gümrüğe takılmış, gel yenimahalladen al dıyorlar. bu arada türkiyeye gelip ptt ye verilen kargoların neden bu kadar geç geldiğini de anladmım. antalyadan ankaraya 1 haftada zor gelen birşey, önce istanbula, sonra buraya nasıl gelsin. zaten diğer protein de günler önce gelmiş, daha yeni tebligat geldi. neyse ptt den uzak durmak lazım her daim. aman ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Sahasrara said: ama body yapmanızın amacı gerçekten nedir ? bi felsefeye bağlayabilen bi arkadaş varmı? yoksa kendinize güven sağlayabilmek için bi kaçış yolu mu. ya da tipiniz kayık da vücutla mı kurtarmaya çalışıyosunuz dert veya olay nedir ? ben kiz kaldirmak icin yapiyorum. ama su an tek kiz kaldirabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Sahasrara said: kimse alınmasın buraya gelme amacım troll değil, ama body yapmanızın amacı gerçekten nedir ? bi felsefeye bağlayabilen bi arkadaş varmı? yoksa kendinize güven sağlayabilmek için bi kaçış yolu mu. ya da tipiniz kayık da vücutla mı kurtarmaya çalışıyosunuz dert veya olay nedir ? ben spor yapıyorum hem yakışıklı hem de kaslıyım ama body yapan insanlara her zaman aptal gözüyle baktım, karşıma geçip düşüncelerini savunabilen bi tane bile de kasbeyin olmadı Hacı sen nasıl spor yapıyorsan buradaki arkadaşlarda bu sporu yapıyor. Senin kazandığın özellikler farklı bunlarınki farklı. Onun dışında en güzeli doğal yaşamak buradaki protein tozlarını bile desteklemiyorum ben şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Sahasrara said: kimse alınmasın buraya gelme amacım troll değil, ama body yapmanızın amacı gerçekten nedir ? bi felsefeye bağlayabilen bi arkadaş varmı? yoksa kendinize güven sağlayabilmek için bi kaçış yolu mu. ya da tipiniz kayık da vücutla mı kurtarmaya çalışıyosunuz dert veya olay nedir ? ben spor yapıyorum hem yakışıklı hem de kaslıyım ama body yapan insanlara her zaman aptal gözüyle baktım, karşıma geçip düşüncelerini savunabilen bi tane bile de kasbeyin olmadı /thread asdfsafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 adam haklı body tek başına spor olmamalı düzenli yaptığın bir sporda kullanmak için yapılmalı (basket+body mesela) amaç değil araç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 çok şey yazılır ama, aynen o laktik asit mevzusunda 3+5 olayı gibi olacağı için yazmasyacağım, değmez. ne ona ne öbürüne. bildiğiniz yolda gidin, hakkatten saygısısız, ama saygı kalıbı sadece hakaretten ibaret bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Cevap vermeye bile değmeyecek biri. Tükettiği oksijene yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Sahasrara said: kimse alınmasın buraya gelme amacım troll değil, ama body yapmanızın amacı gerçekten nedir ? bi [b]felsefeye bağlayabilen bi arkadaş varmı?[/b] yoksa kendinize güven sağlayabilmek için bi kaçış yolu mu. ya da tipiniz kayık da vücutla mı kurtarmaya çalışıyosunuz dert veya olay nedir ? ben spor yapıyorum hem yakışıklı hem de kaslıyım ama body yapan insanlara her zaman aptal gözüyle baktım, karşıma geçip düşüncelerini savunabilen bi tane bile de kasbeyin olmadı Sahasrara,öncelikle kafandaki karmaşayı bir çözelim malum kafan karışmış. Felsefe demek sadece sporun bir hikayesi olucak sende dinliceksin,uyucaksın bir parçası olucaksın gibi birşey demek değil.Dolayısıyla bu ilk sorunun yarısını karşıladı diye düşünüyorum. Düşüncene saygı duyduğumu bilmeni isterim,gerçekten...Sonuçta bir toplum içinde yaşıyoruz ve bu toplumun oluşması için her çeşit fikrin oluşması gerekiyor. Hiçbir zaman hiçbir şeye sayabileceğin açılardan bakarak yetinme,genel olarak.Yani demem o ki bir olayın oluşması için birçok parametre mevcut,biraz matematiksel olucak ama,senin bağımsız değişken olarak gördüğün şeylerde aslında başka bir parametreye bağımlı olabilir.(ki bence asıl problem burda)(şimdilik) Düşüncelerin savunulması demişsin,birkaç konuda haklısın zaten onların savunulcak birşeyi yok.Ancak direktl amaç değil sadece "bunu yapıyoruz bu da oluyor" gibi(tırnak içini açabilirim anlamadıysan özel mesaj atarsan.).Görüş farkı dediğim gibi. Bonus olarak : 1) Aptala bile aptal gözüyle bakma :) 2) Kelimelerle ilgili problemlerin olduğunu gördüm,hani olurda dışardayken farklı birine denk gelirsin,spor ne demek , felsefe ne demek bunların anlamlarını tekrar araştırmanı öneririm,malum toplum, aptal olarak görmesin seni.(altlarını çizdim araştırabileceklerinin,adamlar sadece güven üzerine sayısız kitap yazmış.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Sahasrara said: ben spor yapıyorum hem yakışıklı hem de kaslıyım ama body yapan insanlara her zaman aptal gözüyle baktım, karşıma geçip düşüncelerini savunabilen bi tane bile de kasbeyin olmadı http://images.yuku.com/image/jpg/0853620c662c1df62e19700cd5d50e29ec6edd43_r.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ahahaha ben cok yakisikli ve kasliyim ne demek ya, foto koy da gorelim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar