montezaus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Quiternoob said: Gold Standart diye bi Whey var bizim spor salonunda, 2,5 kilosu 150 lira. Alayım mı? şurada bir şeyler yazmıştım. baya baya kazık burası. benim siparişlerimin ne olduğunu ne kadara geldiğini, kargosunu falan o postta yazmıştım. trdeki fiyatları o siparişteki fiyatla karşılaştırırsan görürsün zaten, burdan almak enayiliğin daniskası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 salonda dymatize elite vardi en yuksek protein en dusuk carba sahip olan. 150 liraya aldim, sitesinde 72$ yaziyor. bi de ben eve getirmiyorum direk salonda duruyo, sut mut pisligiyle ugra$miyorum. herkes bodybuilding.com u kullaniyor ve inanilmaz sipari$ geciyo millet. gumrukte takilani duymadim henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Esh said: salonda dymatize elite vardi en yuksek protein en dusuk carba sahip olan. 150 liraya aldim, sitesinde 72$ yaziyor. bi de ben eve getirmiyorum direk salonda duruyo, sut mut pisligiyle ugra$miyorum. herkes bodybuilding.com u kullaniyor ve inanilmaz sipari$ geciyo millet. gumrukte takilani duymadim henuz. türkiye için bb.com'um kargosu iherb'e göre baya bi fazlaya geliyor. iherb'ün kargo şirketiyle olan anlaşması baya baya daha avantajlı worldwide siparişler için. ayrıca gümrükte geçirme olayının da sipariş verdiğiniz siteyle alakası olmuyor pek. kargo şirketinin etkisi olabildiği söyleniyor ama o konuda da net olarak şu kargo şirketi iyi şu sorunlu diyen birisini duymadım henüz. benim arkadaşımdan öğrendiğim bir siteydi, bir başka arkadaşım da benim önerimle sipariş verdi. üçümüz de hiçbir sorun yaşamadık herhangi bir siparişimizde. ortalama olarak üç günde kapınıza geliyor. bodyforumtr mi neydi, oradan da insanlar ne demiş bakayım demiştim ki 50 sayfalık falan başlık vardı iherb hakkında. genelde iherb tercih ediliyor sanırım. kullandığın whey şu galiba: http://www.iherb.com/Dymatize-Nutrition-Elite-Whey-Protein-Isolate-Chocolate-Fudge-5-06-lbs-2293-g/25754?at=0 iherb'de 50'ye satılıyor ama ekimde siteye girmiş. yeni çıkan ürünler genelde biraz daha pahalı oluyor zamanla biraz daha düşer. edit: bu arada işin içinde referans kodu olayı olduğundan buradan reklam yapıyor gibi olmayayım. sipariş vermeden önce baya bi araştırmıştım, bi ara netrition'dan verecektim hatta ama en mantıklı seçenek burası göründü karşılaştırınca. kargo-gümrük konusu geçince genel bi bilgi vereyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 selam, esquire dergisinin fitness eki geçti elime. 7 günlük beslenme tablosu yapmışlar her gün 3k kalori üzerinden, bir günü yazıyorum bana pek inandırıcı gelmedi carb-prot-calorie değerleri Sabah : 200ml yağsız süt,40gr müsli 50gr taze meyve ile 2 dilim tahtahıllı ekmek bal,portakal suyu Ara öğün : az yağlı yoğurt ve tahıllı bar Öğle yemeği : 3 yemek kaşığı pirinç pilavı,buharda pişmiş sebzeler ve 80gr balık Ara öğün : tahıllı bar ve 100gr karışık meyve Akşam yemeği : 125gr makarna,100gr tavuk,buharda sebze domates sosu ve nohut Az yağlı yoğurt TOplam : 3k kalori 150gr protein 542gr karbonhidrat doğrumudur ? sanmıyorum ama .S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Eeh. Sebzeyi ve yoğurdu ne kadar yediğine bakar. Kalori 2-2,5k arası gibi. Protein de 100 gramın üstüdür ama 150 etmez sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Şu haliyle 100gr bile olsa yeter ya çünkü süt içiorm 1-2 litre günde ondanda baya prot-carb-yağ gelio hatta şu sıralar sütle aliorm kaloriyi çünkü iştah falan kapandı direk,10 gündürde gitmiyorm antremana iştah yok die. Kış depresyonu falan herhalde :D baktım kuş gibi hafif bi program 2.5k bile olsa 600cal 1litre yağlı süt. 3ü rahat geçerim:) zaten muz falan yiorm hergün. şu anda pek müsait değilim bütün haftalık programı yazıcam dergideki buraya değerlendirelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Kalori derdin varsa badem, ceviz, findik, kaju, yer fistigi vb ye bol bol. Hem saglikli hem kalori deposu. Özellikle icindeki yaglar cok faydali. Sadece antep fistiginda kolestrol fazlaydi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Ya derdimde ziyade şu aralar dediğim gibi iştahım falan yok , kilo almaya calistiğim içinde moralim bozuluo bu işe tabiki,aldığım kiloları verme korkusu var çünkü 50 civarıydım şimdi 65 e çıktım ama 10 günde 2 kilo falan verdim diye hissediorm (tartıya çıkmadım) o yüzden farklı,hafif ama içeriği zengin bir liste oluşturma çabam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Abi 10 günde 2 kilo su seviyesi değişimidir o kadar kısa zamanda verilen/alınan kilolar ciddi sıkıntılar açar başına aman dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 arkadaşlar kreatine başlamayı düşünüyorum da kim ne marka kullanıyor acaba? ne önerirsiniz. tablet creatine rahat geliyor kulağa öyle midir? universalin 100 tabletlik bir creatine'i var mesela iyi midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Tabletleri salla. Toz al alcaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 hangi marka önerirsin? universal iyidir diye düşünüyorum ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Valla icerigi %100 creatine monohydrate olduktan sonra hepsi ayni diye duydum. Diger cesitlerinden falan alma. Marka da ismi duyulmus bir sey olsun yeter bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Buda 1 haftalık beslenme programı değerlendirelim lütfen diyete giricem :) Ana Öğün : AÖ Ara Öğün : Ara --------------- Pazartesi AÖ: 200m yağsız süt,40gr müsli ve 50gr meyve , 2 dilim tam tahıllı ekmek,bal,1 bardak portakal suyu Ara: Az yağlı yoğurt ve tahıllı bar AÖ : 3 yemek kaşığı pirinç pilavı,buharda pişmiş sebze,80gr balık Ara: Tahıllı bar,100gr meyve AÖ : 125gr makarna,100gr tavuk,buharda pişmiş sebze,nohut,yoğurt Toplam : 3k Cal , 150gr prot,542gr carb Salı AÖ : 2 haşlanmış yumurta,tereyağlı 2 dilim tam tahıllı ekmek,bir bardak portakal suyu Ara : 4-5 yulaflı bisküvi , az yağlı krem peynir AÖ : Fasulyeli ton balığı salatası , 3 dilim tam tahıllı ekmek,1 kase salata Ara: Tahıllı bar AÖ : Deniz ürünü,2 dilim çavdar ekmeği,meyve salatası Toplam : 3k Cal 120gr prot 690gr carb Çarşamba : AÖ : 200ml süt,50gr yulaf ezmesi,1 bardak portakal suyu Ara : Müsli bar,az yağlı meyveli yoğurt,bir bardak portakal suyu AÖ : Tam tahıllı ekmekle yapılan 2 tane etli sandwich(salam peynir koyarım ben) , fasulye salatası Ara : Muz,bir fincan yağsız latta,az yağlı yulaflı muffin Ana : 125gr makarna,100gr tavuk,buharda pişmiş sebze,salata ve meyve Toplam : 3k cal,184gr Prot,493gr Carb Perşembe: AÖ :200m yağsız süt,60gr müsli,100gr meyve,2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek,bal,1 bardak portakal suyu Ara : 1 fincan yağsız latta,tahıl bar AÖ : Fasulyeli fajita dürümü,az yağlı meyveli yoğurt,bir avuç kayısı Ara: 2 tahıllı bar AÖ : 125gr ızgara et,3 yemek kaşığı pirinç pilavı,buharda sebze,meyve salatası ve dondurma Toplam : 3k Cal,124gr Prot,589gr Carb Cuma : AÖ: 200ml yağsızsüt,50gr yulaf ezmesi,1 bardak portakal suyu Ara : Yulaflı muffin,portakal suyu AÖ : Yağlı 3 dilim tahıllı ekmek,Muz Ara : Karışık meyve ve tahıllı bar AÖ : Kabak , bıharda pişmiş sebze ve balık,meyveli kek ve dondurma Toplam : 3k cal 124gr prot,479gr Carb Cumartesi : AÖ :2 haşlanmış yumurta,2 dilim yağlı tahıllı ekmek,portakal suyu Ara : Yağsız latte,tahıllı bar AÖ : Etli sandwish,meyve salatası ve yoğurt Ara : 4-5 yulaflı bisküvi ve peynir Aö : 100gr mantarlı et,karışık salata,meyve salatası ve dondurma Toplam : 3k CAL,126gr prot,562gr carb Pazar: AÖ : 200ml süt,50gr yulaf,2 dilim tahıllı ekmek,bal,portakal suyu Ara : Meyveli milkshake,tahıl bar Aö : 150gr ızgara tavuk,patates ve buharda sebze Ara : 2 hamburger ekmeği,fıstık ezmesi Aö : Deniz ürünü,meyve salatası Toplam : 2.5k Cal,147gr prot,366gr carb Oh yoruldum yazarken,bunların yanına tabiki protein tozu takviyesi düşünüyorum buna göre listeden bişiler eksiltebiliriz,ve bunların yanında 1-2 litre kadar süt içiyorum günde totalde,bu program tarz bir program ile kilo almak-kas yapmak mümkün müdür ? Üzerinde konuşalım programın hem beslenme programı arayan arkadaşlarda biryerden başlamış olur bu programla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 iherb.com 'dan 30 aralık perşembe gecesi sipariş verdim, bu pazartesi elime ulaştı. (ist-şişli) reklam da yapalım: ilk siparişinizden -5$ JEC300 - 5$ off first time order Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 7 günlük liste hakkında bişi dicek yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 bence zaten diyecek bişey yok o beslenmeye adam gibi yapabiliyorsan. :) hele bir de yanında takviye alırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Takviye olarak whey protein ve günde 1-2 litre yağlı süt işte :) Değerler bana doğru gibi gelmedi ondan danışmak istedim aslındadoğrudur bi problem yok diyosanız iyiymiş :) başliyim en kısa sürede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 sanki biraz abarti gibi rakamlari o beslenme programinin, emin degilim ama o yediklerimizle 3k enerji, protein vs karsilanmaz gibi geliyor. ornek : Çarşamba : AÖ : 200ml süt,50gr yulaf ezmesi,1 bardak portakal suyu Ara : Müsli bar,az yağlı meyveli yoğurt,bir bardak portakal suyu AÖ : Tam tahıllı ekmekle yapılan 2 tane etli sandwich(salam peynir koyarım ben) , fasulye salatası Ara : Muz,bir fincan yağsız latta,az yağlı yulaflı muffin Ana : 125gr makarna,100gr tavuk,buharda pişmiş sebze,salata ve meyve Toplam : 3k cal,184gr Prot,493gr Carb buradaki 184 gr protein icin yaklasik 1000 gr et veya et urunu yemen lazim. nerede varki bu menude 1 kg tavuk veya balik ya da bir baska sey. cakma olmus sanirim bu beslenme programi. update 3 : kesin eminim protein mumkun degil bu beslenme ile. salamdan falan protein yalan zaten, sut desen ha keza bir tavuk var ondan da anca 20 gr alsan gerisini ben cikaramadim :) update 4 : hadi tahillardan gelsin ama bu carsamba gunu sen anca 50 gr protein alirsin oda zorlarsan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 karbonhidratta çok abartı hesabını yaparsak 50 gr yulaf 35 carb 1 bardak portakal suyu 30 carb müsli bar ne kadar bilmiyorum ama olsa olsa 40-50 carb desek tam tahıl ekmek yarım ekmek olsa 60 carb yulafli muffin 30-50 carb 125 gr makarna 80 carb 300 gr filan carb yapıyor abartı abartı yazmış olmama rağmen 500 gr carb olmasi imkansız bu kadar yiyeceğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Günde 2 ölçek whey prot , extra muz vs. ve 1-2 litre süt ile sanırım yeterli bir beslenme olur ama dimi ? Bence olur gibi :) denicem bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Whey ve sute abanarak dengesiz beslenmeyi gelistirmis olursun gibi cunku haftalik beslenme programi manasizcasina yetersiz. 50 gr prot 300 gr karbo gerisi sut whey. Sut ve wheyin anlami eksigi tamamlamak, seninkisi suplimentin eksigini yemekle tamamlamak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 almam gereken miktar 120gr protein zaten, whey bu kg x 2 nin gram cinsinden olan miktarın dışında ekstra mı alınması gerekiyor ? 60gr günlük wheyden alip kalanını et-süt-yumurta seklinde almak kötü mü ? Geriyede yağ-carb ağırlıklı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 20 suppliment 100 yemeklerden alsan daha iyi olur diye dusunuyorum. cunku wheyden alacagin o protein besinlerden alacaklarin kadar etkili olmayacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Tahıldan gelen proteini saymayın zaten. Gluten o. Vücudun pek iyi kullanamadığı bir protein. kaynak: http://en.wikipedia.org/wiki/PDCAAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar