Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut geliştirme ile ilgili

Dennis

Öne çıkan mesajlar

Quiternoob said:

Gold Standart diye bi Whey var bizim spor salonunda, 2,5 kilosu 150 lira. Alayım mı?

şurada bir şeyler yazmıştım. baya baya kazık burası. benim siparişlerimin ne olduğunu ne kadara geldiğini, kargosunu falan o postta yazmıştım. trdeki fiyatları o siparişteki fiyatla karşılaştırırsan görürsün zaten, burdan almak enayiliğin daniskası.
Sosyal ağlarda paylaş

salonda dymatize elite vardi en yuksek protein en dusuk carba sahip olan. 150 liraya aldim, sitesinde 72$ yaziyor.

bi de ben eve getirmiyorum direk salonda duruyo, sut mut pisligiyle ugra$miyorum.

herkes bodybuilding.com u kullaniyor ve inanilmaz sipari$ geciyo millet. gumrukte takilani duymadim henuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

salonda dymatize elite vardi en yuksek protein en dusuk carba sahip olan. 150 liraya aldim, sitesinde 72$ yaziyor.

bi de ben eve getirmiyorum direk salonda duruyo, sut mut pisligiyle ugra$miyorum.

herkes bodybuilding.com u kullaniyor ve inanilmaz sipari$ geciyo millet. gumrukte takilani duymadim henuz.

türkiye için bb.com'um kargosu iherb'e göre baya bi fazlaya geliyor. iherb'ün kargo şirketiyle olan anlaşması baya baya daha avantajlı worldwide siparişler için. ayrıca gümrükte geçirme olayının da sipariş verdiğiniz siteyle alakası olmuyor pek. kargo şirketinin etkisi olabildiği söyleniyor ama o konuda da net olarak şu kargo şirketi iyi şu sorunlu diyen birisini duymadım henüz.

benim arkadaşımdan öğrendiğim bir siteydi, bir başka arkadaşım da benim önerimle sipariş verdi. üçümüz de hiçbir sorun yaşamadık herhangi bir siparişimizde. ortalama olarak üç günde kapınıza geliyor. bodyforumtr mi neydi, oradan da insanlar ne demiş bakayım demiştim ki 50 sayfalık falan başlık vardı iherb hakkında. genelde iherb tercih ediliyor sanırım.

kullandığın whey şu galiba:
http://www.iherb.com/Dymatize-Nutrition-Elite-Whey-Protein-Isolate-Chocolate-Fudge-5-06-lbs-2293-g/25754?at=0
iherb'de 50'ye satılıyor ama ekimde siteye girmiş. yeni çıkan ürünler genelde biraz daha pahalı oluyor zamanla biraz daha düşer.

edit: bu arada işin içinde referans kodu olayı olduğundan buradan reklam yapıyor gibi olmayayım. sipariş vermeden önce baya bi araştırmıştım, bi ara netrition'dan verecektim hatta ama en mantıklı seçenek burası göründü karşılaştırınca. kargo-gümrük konusu geçince genel bi bilgi vereyim dedim
Sosyal ağlarda paylaş

selam, esquire dergisinin fitness eki geçti elime. 7 günlük beslenme tablosu yapmışlar her gün 3k kalori üzerinden, bir günü yazıyorum bana pek inandırıcı gelmedi carb-prot-calorie değerleri

Sabah :
200ml yağsız süt,40gr müsli 50gr taze meyve ile
2 dilim tahtahıllı ekmek bal,portakal suyu
Ara öğün :
az yağlı yoğurt ve tahıllı bar
Öğle yemeği :
3 yemek kaşığı pirinç pilavı,buharda pişmiş sebzeler ve 80gr balık
Ara öğün :
tahıllı bar ve 100gr karışık meyve
Akşam yemeği :
125gr makarna,100gr tavuk,buharda sebze domates sosu ve nohut
Az yağlı yoğurt

TOplam : 3k kalori
150gr protein
542gr karbonhidrat

doğrumudur ? sanmıyorum ama .S
Sosyal ağlarda paylaş

Şu haliyle 100gr bile olsa yeter ya çünkü süt içiorm 1-2 litre günde ondanda baya prot-carb-yağ gelio hatta şu sıralar sütle aliorm kaloriyi çünkü iştah falan kapandı direk,10 gündürde gitmiyorm antremana iştah yok die.
Kış depresyonu falan herhalde :D

baktım kuş gibi hafif bi program 2.5k bile olsa 600cal 1litre yağlı süt.
3ü rahat geçerim:)
zaten muz falan yiorm hergün.
şu anda pek müsait değilim bütün haftalık programı yazıcam dergideki buraya değerlendirelim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya derdimde ziyade şu aralar dediğim gibi iştahım falan yok , kilo almaya calistiğim içinde moralim bozuluo bu işe tabiki,aldığım kiloları verme korkusu var çünkü 50 civarıydım şimdi 65 e çıktım ama 10 günde 2 kilo falan verdim diye hissediorm (tartıya çıkmadım) o yüzden farklı,hafif ama içeriği zengin bir liste oluşturma çabam var
Sosyal ağlarda paylaş

Buda 1 haftalık beslenme programı değerlendirelim lütfen diyete giricem :)

Ana Öğün : AÖ
Ara Öğün : Ara

---------------
Pazartesi
AÖ: 200m yağsız süt,40gr müsli ve 50gr meyve , 2 dilim tam tahıllı ekmek,bal,1 bardak portakal suyu
Ara: Az yağlı yoğurt ve tahıllı bar
AÖ : 3 yemek kaşığı pirinç pilavı,buharda pişmiş sebze,80gr balık
Ara: Tahıllı bar,100gr meyve
AÖ : 125gr makarna,100gr tavuk,buharda pişmiş sebze,nohut,yoğurt

Toplam : 3k Cal , 150gr prot,542gr carb

Salı
AÖ : 2 haşlanmış yumurta,tereyağlı 2 dilim tam tahıllı ekmek,bir bardak portakal suyu
Ara : 4-5 yulaflı bisküvi , az yağlı krem peynir
AÖ : Fasulyeli ton balığı salatası , 3 dilim tam tahıllı ekmek,1 kase salata
Ara: Tahıllı bar
AÖ : Deniz ürünü,2 dilim çavdar ekmeği,meyve salatası

Toplam : 3k Cal 120gr prot 690gr carb

Çarşamba :
AÖ : 200ml süt,50gr yulaf ezmesi,1 bardak portakal suyu
Ara : Müsli bar,az yağlı meyveli yoğurt,bir bardak portakal suyu
AÖ : Tam tahıllı ekmekle yapılan 2 tane etli sandwich(salam peynir koyarım ben) , fasulye salatası
Ara : Muz,bir fincan yağsız latta,az yağlı yulaflı muffin
Ana : 125gr makarna,100gr tavuk,buharda pişmiş sebze,salata ve meyve

Toplam : 3k cal,184gr Prot,493gr Carb

Perşembe:
AÖ :200m yağsız süt,60gr müsli,100gr meyve,2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek,bal,1 bardak portakal suyu
Ara : 1 fincan yağsız latta,tahıl bar
AÖ : Fasulyeli fajita dürümü,az yağlı meyveli yoğurt,bir avuç kayısı
Ara: 2 tahıllı bar
AÖ : 125gr ızgara et,3 yemek kaşığı pirinç pilavı,buharda sebze,meyve salatası ve dondurma

Toplam : 3k Cal,124gr Prot,589gr Carb

Cuma :
AÖ: 200ml yağsızsüt,50gr yulaf ezmesi,1 bardak portakal suyu
Ara : Yulaflı muffin,portakal suyu
AÖ : Yağlı 3 dilim tahıllı ekmek,Muz
Ara : Karışık meyve ve tahıllı bar
AÖ : Kabak , bıharda pişmiş sebze ve balık,meyveli kek ve dondurma

Toplam : 3k cal 124gr prot,479gr Carb

Cumartesi :
AÖ :2 haşlanmış yumurta,2 dilim yağlı tahıllı ekmek,portakal
suyu
Ara : Yağsız latte,tahıllı bar
AÖ : Etli sandwish,meyve salatası ve yoğurt
Ara : 4-5 yulaflı bisküvi ve peynir
Aö : 100gr mantarlı et,karışık salata,meyve salatası ve dondurma

Toplam : 3k CAL,126gr prot,562gr carb

Pazar:
AÖ : 200ml süt,50gr yulaf,2 dilim tahıllı ekmek,bal,portakal suyu
Ara : Meyveli milkshake,tahıl bar
Aö : 150gr ızgara tavuk,patates ve buharda sebze
Ara : 2 hamburger ekmeği,fıstık ezmesi
Aö : Deniz ürünü,meyve salatası

Toplam : 2.5k Cal,147gr prot,366gr carb

Oh yoruldum yazarken,bunların yanına tabiki protein tozu takviyesi düşünüyorum buna göre listeden bişiler eksiltebiliriz,ve bunların yanında 1-2 litre kadar süt içiyorum günde totalde,bu program tarz bir program ile kilo almak-kas yapmak mümkün müdür ?

Üzerinde konuşalım programın hem beslenme programı arayan arkadaşlarda biryerden başlamış olur bu programla
Sosyal ağlarda paylaş

sanki biraz abarti gibi rakamlari o beslenme programinin, emin degilim ama o yediklerimizle 3k enerji, protein vs karsilanmaz gibi geliyor.

ornek :

Çarşamba :
AÖ : 200ml süt,50gr yulaf ezmesi,1 bardak portakal suyu
Ara : Müsli bar,az yağlı meyveli yoğurt,bir bardak portakal suyu
AÖ : Tam tahıllı ekmekle yapılan 2 tane etli sandwich(salam peynir koyarım ben) , fasulye salatası
Ara : Muz,bir fincan yağsız latta,az yağlı yulaflı muffin
Ana : 125gr makarna,100gr tavuk,buharda pişmiş sebze,salata ve meyve

Toplam : 3k cal,184gr Prot,493gr Carb

buradaki 184 gr protein icin yaklasik 1000 gr et veya et urunu yemen lazim. nerede varki bu menude 1 kg tavuk veya balik ya da bir baska sey. cakma olmus sanirim bu beslenme programi.

update 3 : kesin eminim protein mumkun degil bu beslenme ile. salamdan falan protein yalan zaten, sut desen ha keza bir tavuk var ondan da anca 20 gr alsan gerisini ben cikaramadim :)

update 4 : hadi tahillardan gelsin ama bu carsamba gunu sen anca 50 gr protein alirsin oda zorlarsan..
Sosyal ağlarda paylaş

karbonhidratta çok abartı hesabını yaparsak

50 gr yulaf 35 carb
1 bardak portakal suyu 30 carb
müsli bar ne kadar bilmiyorum ama olsa olsa 40-50 carb desek
tam tahıl ekmek yarım ekmek olsa 60 carb
yulafli muffin 30-50 carb
125 gr makarna 80 carb
300 gr filan carb yapıyor
abartı abartı yazmış olmama rağmen 500 gr carb olmasi imkansız bu kadar yiyeceğin
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...