Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut geliştirme ile ilgili

Dennis

Öne çıkan mesajlar

LukeSkySprinter said:

LukeSkySprinter said:

Ya 3 gündür topuğumda,ayağımız üstünde ve belimde toplam 8-10 tane alerji-sivilce tarzı hatta sivrisinek ısırığı gibi şeyler çıktı ve çok kaşınıyor.
2 aydır aralıksız creatine kullanıyorum, amino fuel 500ml kullandim simdiye kadar o bitti bide protein tozu kullaniorm yaklasik 1.7kg bitirmisimdir.
Neden olur bu kasinti? cok rahatsız oluorm , karaciğerle ilgili olmasın

Benim aklıma da ilk karaciğer geldi. İlaçları kesip tekrar bir duruma baksan daha iyi olmaz mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Myshkin said:

kreatin e ayda bir falan ara vermek gerekiyordu sanırım. süreden tam emin değilim ama kesinlikle ara vermek gerekiyor.

kreatin monohidrat mi kullaniyosun?

yoksa bsn cell mass gibi farkli bir bile$ik mi? cell mass 3 ayda 1 ay disc.

5 hafta monohydrat 3 haftadır weider kreagenic npmaliyim
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:

OHAA böle bi topik varmış ve ilk defa görüyorum asdas.
hazor topiini bulmuşum ben de dün akşam çektiim fotorafı koyim. abarttımmı nedir acep diye fotoraf çekmiştim asdsa

ilaçlarla poz verdiim bi fotorafım da var ama umumi foruma resim koymak sitemiyorum.

alla alla resim neden çıkmadı ya. hostu değiştirdim belki bu sefer çıkar. ya da forumda sorun var bilemiorum..
Sosyal ağlarda paylaş

abi 8 ayın üzerine tekrar basladm ben de caps koyucam ama söle bi kac hafta gecsn öle.

yalnız bisi sormam lazm malum baya ara verdm ve baya kilo aldım,carnitine alayım dedm sordum hocaya,
hoca sey dedi kıs aylarında fazla ise yaramaz havalar ısınınca alırsın dedi.profesyoneller öle yapıyomus bi de öle dedi ben de eyv dedm:P
siz ne dersiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

Diyorumki şöyle bir liste hazırlar mısınız? Diyelimki bu spora başladık, kg sorunumuz, sağlık sorunumuz vs şeyler yok. Normal bir insanız yani. Sırasıyla hangi tür kimyasalları kullanmalıyız ve bunların dozajları nasıl olmalı. Örneğin, önce protein tozu ile başlıyoruz ve bunu antremandan hemen sonra içiyoruz. Daha sonra bla bla alınarak devam edilmeli. Bununda dozu şöyle olmalı, sonra hedehöde ... gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Boci said:

Diyorumki şöyle bir liste hazırlar mısınız? Diyelimki bu spora başladık, kg sorunumuz, sağlık sorunumuz vs şeyler yok. Normal bir insanız yani. Sırasıyla hangi tür kimyasalları kullanmalıyız ve bunların dozajları nasıl olmalı. Örneğin, önce protein tozu ile başlıyoruz ve bunu antremandan hemen sonra içiyoruz. Daha sonra bla bla alınarak devam edilmeli. Bununda dozu şöyle olmalı, sonra hedehöde ... gibi.

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...