Creus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 LukeSkySprinter said: LukeSkySprinter said: Ya 3 gündür topuğumda,ayağımız üstünde ve belimde toplam 8-10 tane alerji-sivilce tarzı hatta sivrisinek ısırığı gibi şeyler çıktı ve çok kaşınıyor. 2 aydır aralıksız creatine kullanıyorum, amino fuel 500ml kullandim simdiye kadar o bitti bide protein tozu kullaniorm yaklasik 1.7kg bitirmisimdir. Neden olur bu kasinti? cok rahatsız oluorm , karaciğerle ilgili olmasın Benim aklıma da ilk karaciğer geldi. İlaçları kesip tekrar bir duruma baksan daha iyi olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 kardiyoyu arttırdık antrenörle bakalım amino zaten bitti creatine-protein tozuna devam ediorm protein az kaldı zaten,kardiyo ile azalmazsa teste gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 kreatin kullanmadım hiç ama kullanırken ara vermek gerekmiyor muydu? 2 ay aralıksız kullanmanın böbreklere bi zararı olmuştur belki. dediğim gibi kullanmadığımdan tam bilemiyorum ama googledan falan bi bak istersen. ara vermek gerekiyor diye hatırlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 kreatin e ayda bir falan ara vermek gerekiyordu sanırım. süreden tam emin değilim ama kesinlikle ara vermek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bir ay kullanıp bir ay kullanmıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Valla bilmilyorum ki hoca devam et dedi ediyorum,bari yılbaşı günü son idmanda bırakıyım kullanmayı. ne kadar süre ara vericem ? 1 ay çok değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 sorum var geldim, göğüs kaslarını çalıştırmak için şınav dışında ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 evde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Raincloud said: sorum var geldim, göğüs kaslarını çalıştırmak için şınav dışında ne yapabilirim? Şınavdan başka diye sorduğuna göre evde calısıcak belli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Raincloud said: sorum var geldim, göğüs kaslarını çalıştırmak için şınav dışında ne yapabilirim? şurdan bakabilirsin http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/ alet kullanmayacaksan şınav türevi şeyler yapacaksın ama yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Myshkin said: kreatin e ayda bir falan ara vermek gerekiyordu sanırım. süreden tam emin değilim ama kesinlikle ara vermek gerekiyor. kreatin monohidrat mi kullaniyosun? yoksa bsn cell mass gibi farkli bir bile$ik mi? cell mass 3 ayda 1 ay disc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 OHAA böle bi topik varmış ve ilk defa görüyorum asdas. hazor topiini bulmuşum ben de dün akşam çektiim fotorafı koyim. abarttımmı nedir acep diye fotoraf çekmiştim asdsa ilaçlarla poz verdiim bi fotorafım da var ama umumi foruma resim koymak sitemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Myshkin said: şurdan bakabilirsin http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/ alet kullanmayacaksan şınav türevi şeyler yapacaksın ama yine oha çok iyimiş site saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Esh said: Myshkin said: kreatin e ayda bir falan ara vermek gerekiyordu sanırım. süreden tam emin değilim ama kesinlikle ara vermek gerekiyor. kreatin monohidrat mi kullaniyosun? yoksa bsn cell mass gibi farkli bir bile$ik mi? cell mass 3 ayda 1 ay disc. 5 hafta monohydrat 3 haftadır weider kreagenic npmaliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Dragonmax said: OHAA böle bi topik varmış ve ilk defa görüyorum asdas. hazor topiini bulmuşum ben de dün akşam çektiim fotorafı koyim. abarttımmı nedir acep diye fotoraf çekmiştim asdsa ilaçlarla poz verdiim bi fotorafım da var ama umumi foruma resim koymak sitemiyorum. alla alla resim neden çıkmadı ya. hostu değiştirdim belki bu sefer çıkar. ya da forumda sorun var bilemiorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Umumi olmayan forummu var yahu :) Altlarda bir yerde bolca resim iceren topigimiz mevcut, ciplak vs.. Resmin acilmiyor btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 umumi ortam işte sen anla :) ve evet resimler açılmıyor çok ilginç anlamadım hakikatten. daha sonra tekrar kontrol ederim. sorunu çözersem gene atarım buraya resmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 abi 8 ayın üzerine tekrar basladm ben de caps koyucam ama söle bi kac hafta gecsn öle. yalnız bisi sormam lazm malum baya ara verdm ve baya kilo aldım,carnitine alayım dedm sordum hocaya, hoca sey dedi kıs aylarında fazla ise yaramaz havalar ısınınca alırsın dedi.profesyoneller öle yapıyomus bi de öle dedi ben de eyv dedm:P siz ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Şu sıralar ne görürsem yiyorum. Kar, noel vs derken bir kaç antreman da kaçırdım. Şiştim davul gibi oldum depreşik durumdayım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 davul gibi nasil $i$iliyo ya. hayatimda hic ya$amadim merak ediyorum. bunu ya$amak icin 90 kilo falan mi olmak lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 forumun resim sorunun düzeltecekleri yok. linkini verim madem :) resim için tıklayınız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 "tek kitap" stacklemekle iyi etmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Masallah sirf mass massssss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Diyorumki şöyle bir liste hazırlar mısınız? Diyelimki bu spora başladık, kg sorunumuz, sağlık sorunumuz vs şeyler yok. Normal bir insanız yani. Sırasıyla hangi tür kimyasalları kullanmalıyız ve bunların dozajları nasıl olmalı. Örneğin, önce protein tozu ile başlıyoruz ve bunu antremandan hemen sonra içiyoruz. Daha sonra bla bla alınarak devam edilmeli. Bununda dozu şöyle olmalı, sonra hedehöde ... gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Boci said: Diyorumki şöyle bir liste hazırlar mısınız? Diyelimki bu spora başladık, kg sorunumuz, sağlık sorunumuz vs şeyler yok. Normal bir insanız yani. Sırasıyla hangi tür kimyasalları kullanmalıyız ve bunların dozajları nasıl olmalı. Örneğin, önce protein tozu ile başlıyoruz ve bunu antremandan hemen sonra içiyoruz. Daha sonra bla bla alınarak devam edilmeli. Bununda dozu şöyle olmalı, sonra hedehöde ... gibi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar