laledevri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Selam, günlük yaşantınızı pek bilmediğim için hangi gün nasıl bir harekelilikte bulunuyorsunuz diye sormam lazım. yanlız şunu belirtmek isterim. ilk etapta belki bacak ağrısı yaşayabilirsiniz ama 1 hafta sonra günün pek bir önemi kalmayacak. her gittiğinizde yapın. teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 dreagloth said: Ben de bir şey sorayım; ip atlamak koşmak kadar etki eder mi vücuda? daha etkilidir. ama çabuk tüketirsiniz enerjinizi. teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ben brad pittin fight clubdaki hali gibi olmak istiyorum napmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ip atlıycan bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 halat atlasam daha çabuk olurmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 atladığın şeyin "kalınlığı" önemli bred pitse ip atlıycan doriyın yeyts ise halat size matters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 hea yani kimse göğüsle biceps, omuzla triceps, bacakla kanatı aynı günlerde çalış gibi şeyler demiycek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Bir kaç sayfa önce benim programım var ona bak mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 abi çok şişmiyim onu yapınca duvardaki adamlar gibi olmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Muay muay yapınca öyle oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 günde 10 cup whey içmeyince olmuyomuşsun öyle korkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Cons said: abi çok şişmiyim onu yapınca duvardaki adamlar gibi olmiyim çok istersen şirinler bile olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 FORZA ctrl+z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 scooby 10 numarasın burada ground flaxseed, keten tohumu mu? öyleyse o kadar yenir mi lan o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Yoğurtla iyi gidiyor. Kaktır gitsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 herifin 3/4 ü göğüs lan, hatta üst göğüs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Bodyciler jiletten korkar :P Senelerce bi nesil böyle büyüdü yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Beyler sizlere bir sorum olucaktıda, Spor salonuna yakla$ık 1 aydır gidiyorum; amacım mevcut göbek çevresi yağlanmayı gidermek ve kas yapmak. Malum yağların yanması için $u an diyet yapıyorum gibi. Bu diyet nedeni ile kas erimeside olsun istemiyorum. Yani amacım kilo vermek değil, kilo alıp , yağ yakmak aslında. Bunun için ek olarak whey, glutamine vs. ne tarz $eyler almam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 bas streoidi kurtul :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ehe mehe :P Bu arada keten tohumu için hapta var yine solgarın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Skyfire said: Beyler sizlere bir sorum olucaktıda, Spor salonuna yakla$ık 1 aydır gidiyorum; amacım mevcut göbek çevresi yağlanmayı gidermek ve kas yapmak. Malum yağların yanması için $u an diyet yapıyorum gibi. Bu diyet nedeni ile kas erimeside olsun istemiyorum. Yani amacım kilo vermek değil, kilo alıp , yağ yakmak aslında. Bunun için ek olarak whey, glutamine vs. ne tarz $eyler almam lazım? bu konuşulmuştu burda galiba kısaca şunları söyleyim sana, öyle şuramı eritiyim buramı eritiyim diye bir kilo verme olayı yok dünya üzerinde. Eğer kilo vericeksen tüm vücuttan yavaş yavaş vericeksin kiloları(eşit şekilde her bölgeden, artık dna'n nasılsa popodan mı yoksa omuzdan mı verirsin kiloyu bilemicem, suratın bile erir bu süreçte). ikincisi, yağın yanında kasında ericek belli bir miktarda, bunu engellemek için karbonhidrat'ı çok çok azaltıp protein bazlı yiyeceklere abanman lazım. Nutrition olayını araştır bol bol oku, yeme içme baya önemliymiş bukadar sene abuk sabuk beslenerek büyümüşüm diyeceksin emin ol:). Spor'da ilk ayında supplement(whey creatin vs.vs) kullanma. Kimse önermez gerekte yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 az yukarda paylaştığım video'yu izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 onların dediğiyle videonun uzaktan yakından bi alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 o video'da sadece carb cycling den bahsetmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 eet lokal zayıflamanın kolpalığındanda bahsediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar