Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut geliştirme ile ilgili

Dennis

Öne çıkan mesajlar

Selam,
günlük yaşantınızı pek bilmediğim için hangi gün nasıl bir harekelilikte bulunuyorsunuz diye sormam lazım.
yanlız şunu belirtmek isterim.
ilk etapta belki bacak ağrısı yaşayabilirsiniz ama 1 hafta sonra günün pek bir önemi kalmayacak.
her gittiğinizde yapın.
teşekkürler, iyi forumlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler sizlere bir sorum olucaktıda,
Spor salonuna yakla$ık 1 aydır gidiyorum; amacım mevcut göbek çevresi yağlanmayı gidermek ve kas yapmak. Malum yağların yanması için $u an diyet yapıyorum gibi. Bu diyet nedeni ile kas erimeside olsun istemiyorum.

Yani amacım kilo vermek değil, kilo alıp , yağ yakmak aslında. Bunun için ek olarak whey, glutamine vs. ne tarz $eyler almam lazım?
Sosyal ağlarda paylaş

Skyfire said:

Beyler sizlere bir sorum olucaktıda,
Spor salonuna yakla$ık 1 aydır gidiyorum; amacım mevcut göbek çevresi yağlanmayı gidermek ve kas yapmak. Malum yağların yanması için $u an diyet yapıyorum gibi. Bu diyet nedeni ile kas erimeside olsun istemiyorum.

Yani amacım kilo vermek değil, kilo alıp , yağ yakmak aslında. Bunun için ek olarak whey, glutamine vs. ne tarz $eyler almam lazım?

bu konuşulmuştu burda galiba kısaca şunları söyleyim sana, öyle şuramı eritiyim buramı eritiyim diye bir kilo verme olayı yok dünya üzerinde. Eğer kilo vericeksen tüm vücuttan yavaş yavaş vericeksin kiloları(eşit şekilde her bölgeden, artık dna'n nasılsa popodan mı yoksa omuzdan mı verirsin kiloyu bilemicem, suratın bile erir bu süreçte).

ikincisi, yağın yanında kasında ericek belli bir miktarda, bunu engellemek için karbonhidrat'ı çok çok azaltıp protein bazlı yiyeceklere abanman lazım. Nutrition olayını araştır bol bol oku, yeme içme baya önemliymiş bukadar sene abuk sabuk beslenerek büyümüşüm diyeceksin emin ol:). Spor'da ilk ayında supplement(whey creatin vs.vs) kullanma. Kimse önermez gerekte yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...