Mirage Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Black-ice said: valla yine çok deneyimli değilim fazla konuşmak istemiyorum ama chest çalışırken genelde tricepler çalışıyor zaten o yüzden aynı gün yine triceps çalışmak doğru değil diye biliyorum. hocam da bunu söyledi.mesela bench press yaparken göğüsle aynı anda tricepler de yoruluyor. o yüzden chest+biceps çalışman bence daha mantıklı. Amaç vücut geliştirmekse kasları iyice yormak önemli. O yüzden bench çalıştıktan sonra zaten yorgun olan triceps için isolasyon hareketleri yapmak hypertrophy için ideal. Genelde göğüs/triceps ve sırt/biceps diye bölünür programlar. Bench press'te dolaylı olarak triceps çalıştığı gibi, rowing/barfiks tarzı hareketlerde de biceps çalışıyor çünkü. Öbür türlü olmaz diye bir şey de yok tabi. Senin dediğin gibi yaparsan aynı kas gruplarını her antremanda çalıştırmış oluyorsun nerdeyse. Diğer türlü yaparsan bir günde iyice yorup, diğer günlerde iyice dinlendiriyorsun. Bu da senin seviyene göre iyi ya da kötü olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 gogus - biceps triceps super set omuz sırt bacak benım program boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Ben her gün mekik çekiyorum zaten, sadece o gün 4-5 hareket fazla yapıyorum karın için. Bir de bu kas guruplarını 2-3 haftada bir değiştireceğiz. Yani chest-triceps devamlı kalmayacak. Bir de benim özel olarak bacaklar iyi durumda. Basketboldan ve futboldan kalma bir miras. En fazla sıkılaştırma yapıyorum. o da kafama eserse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 500 mekik 10dk 200 ters mekik 5dk 200 sınav 10dk 6km yuruyus bandı ~45dk 150 2 sandalye arasında asagı yukarı yanlarını çalıstırdınmı ~5dk zıpkın olursunuz kasmayın dahasını. Hatta yuruyusu hergun yapmanıza bilem gerek yok. Orta okuldan beri hayalim bunlar bi turlu yapamadım orası ayrı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Abi o yazdıkların günlük mü haftalık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Ayi gibi oldum allaha sukur :P Saka bi yana animal pake laf etmistim bir ara , tekrar almaya basladim etkili nesne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 abii bu ne http://www.facebook.com/album.php?aid=183936&id=752695421#!/video/video.php?v=430910243431&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 zenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 adamın core okadar sağlamki hayranlık verici resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 adam kas olmuş asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Adamın 3.03teki duruşu sanki pauselamışsın gibi gjkagnasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 gymden bir saat kadar sonra 3 gundur double whooper ketcapsiz mayonessiz yiyorum hayirlisi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Kaslı arkadaşlar birşey sorucam. Ben bodye yaklaşık 2 sene önce gittim kayda değer mi bilemem de güzel güzel gidiyodum sonra nolduysa bıraktım. Şimdi gidip bir salonda çalışasım yok, zaten zamanım da yok. Diyorum ki şöyle güzel bi dambıl/halter seti alayım, ağırlıkları takayım çıkarayım çatır çatır çalışiyim onla. Ne önerirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Yapabiliyorsan kapının eşiğine bir de barfiks çubuğu al çok yararlı olur bence ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 sağlam değil bizim kapıların tahtaları. taşımaz beni D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 yapacagin ekstra her turlu hareket sana fayda saglar bu kadar basit, kibrit kutusu kaldirsan kaldirmamandan daha iyi. dambell ile yapamayacagin hareket yok zaten, yani en azindan cogunu. 5-10 sayfa oncelerde yazmistim bir program vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Animal M-Stak ; kullanın, kullandırın :) Bu ayın 20 sinden sonra yeni bir stack yapıcam. Şu anda kullandıklarım çok işime yaradı açıkcası Universal Torrent - Post Workout Gaspari Myofusion Animal M-Stak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 myofusion nasıl? m stak denicem bi dahaki aya bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Valla myofusion muz aromalasini kullaniyorum. Tat ve yogunluk olarak suyla icilmesi rahat. Acikcasi M-Stak cok hosuma gitti. Fizik olarak daha bole yagsiz duruyorum kullanmaya basladigimdan bu yana ki aslinda iyi antremanlarda yapmiyorum. Cok fazla hardcore giremiyorum eskisi gibi ama nedense fizigim daha iyi oldu. Bilmiyorum belki eskisine gore daha haraketlendim. Fazla sabit. pc basinda duramiyorum eskisine gore o yuzden belki biraz yag yakmis olabilirim ama antreman esnasinda ozellikle biceps calisirken hic bir baska urunde, no-xplode, super pump 250 de kullandim hic bukadar pump hissetmedim resmen damarlarim daha bi ortaya cikti m-stak kullandigimdan beri. Myofusion bide bole whey proteine gore daha bi yogunlugu var gibi. Complex oldugundan egg, whey falan karisik bole daha bi tokluk hissi veriyor. Seviyorum o ozelligini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 gainer kullanana varsa deneyimleri paylaşalım arkadaşlar. bugune kadar kullandıklarım hardline optimum universal ultimate muscle juice içeriği dikkatimi cezbetti ona geçeyim diyorum var mı kullanan falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 No xlodedan tiksinmistim mstak alayim bakalim. Gaspari sp250 tavsiye No xpole nt iyi No xplode kutuda olan fena kusturuyor. Dokundu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Kanuni bide m-stak tam nitric oxide sayılmaz ama " hardgainer " olan kişiler için böle hem natural test booster hemde içindeki kırmızı hap stimulants içeriyor yani bir nevi pre-workout olarak ta kullanabiliyorsun. Ben şimdi White Flood diye bişi var çok öneriyorlar onu denemeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Hardgainerdan kasit nedir yahu ? Zor kas yapanmi yoksa kasi yaptimi kalici olanmi ne demek bu ? Birde testosteron vs diyor aldim sabah simdi denicem bakalim, killanip sesimiz odunlasmasinda helcar :) Yakarim cirani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Sicis sen m-stak demissin ben stak olani aldim m harfsiz. Ne fark var acaba aralarinda biliyormusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Icinden bir paketi icmeme ragmen mstakla degistirecekler, biri hormonal eksikligi gidermek ve gym icinmis. Neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar