Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 optimum whey (gymden sonra) optimum casein (yatarken) dymatize micronized glutamine (yatarken) birde gaspari veya no pxplode kullaniyorum ben. (gymden 30 dakka once) bunlari tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 lemon'u kokusu keskin tadı da ilaç gibi ama kötü değil benim için. Bir ON whey içimi rahatlığı beklemiyordum tabi. Şimdi iyice karıştı shake durumu tabi. Sabah protein+karbo shake Antrenman öncesi superpump+amino biraz Sonrası vassive c5+amino gene 1 saat sonrası protein shake gene Yatarken de casein. Bir anda günde 2 shake alırken 5 e çıkmış oldum hayırlısı + creatinim boşa çıktı ama sorun değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 creatini antreman sonrası içtiğin zımbırtıya ekle post-workout gibin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 "Tatar Ramazan" said: Toz lazım arkadaşlar ne marka ve model alayım? Şööle etten imal edilmiş yok mu:) soya ve peynir altı zararlı diye duyduydum da. var dana tozu. musclemeds carnivor. bide yannış duymuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Helcaraxe said: creatini antreman sonrası içtiğin zımbırtıya ekle post-workout gibin olsun. onda zaten kreatin varmış o yüzden overload yapmaya gerek yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 ha zaten vassive-c5 post workout muş.. e ozaman creatine kullan antreman öncesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 e doktor superpump250'de de var kreatin zaten :). Duracak artık kenarda onlar bitene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 super pump 250 deki creatin neki abi azıcık bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 evet de kaç gram olduğu yazmıyor o yüzden meraklardayım sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Bu arada dün CrossFit Games denilen yarışmalar başladı. Dünyanın en fit insanını seçmeye çalışıyorlar. :) Live Broadcast veriliyor. Şurdan izleyebilirsiniz: http://live.crossfit.com/ Şu anda kadınlar yarışmasının ikinci gün/ikinci bölümü var. Firefox'la açamadım ama Chrome ile gayet iyi çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 hahaha karılara bak be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 oha o asyalı kızmış zdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 aha adamlar başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 weaklings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Spencer Hendel ve Jason Khalipa tam hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Bugün arkadaşlar geldi dietin anasını ağlattım. Biralar iskenderler tatlılar havada uçtu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 yarasın fghjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Allahtan otobüsleri erkendi, akşam yemeğine kalmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Tenekeadam said: Bugün arkadaşlar geldi dietin anasını ağlattım. Biralar iskenderler tatlılar havada uçtu. asddfs kendimi goruyorum sende. bende gecen ay diyet yaparken 2 kisi 1 tepsi durum soyleyim 1 sise sarap icip ustune kunefe kafaladim :) ama o ay 5 kilo sildim haci :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 bende pizza yedm bugun hehahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 spora gitmeye cok useniyorum surekli bi vicdan azabi ile evde ultima oynuyorum ahuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 bu crossfit şey gibi lan twilight hedef kitlesi için bodybuilding Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 soyle bir yalan cumle vardir ya hani, muhim olan boyutu degil islevi diye, bunlarda oyle, kucuk minik ama islevsel.. yersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 haribo yiyorum kolalı koca paket, battı balık yen gider hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Kanuni said: soyle bir yalan cumle vardir ya hani, muhim olan boyutu degil islevi diye, bunlarda oyle, kucuk minik ama islevsel.. yersen :) abi çok kötü bence güçlüde değillerki tam fitnısçı kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar