Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 gluteus maximus o ama götüme soyadıyla hitap etmen hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 büyüklere saygı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 dedelere saygı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Myshkin said: kkal olması lazım. Bu arada kreatinle protein tozunu aynı sıvıya katıp beraber mi içiyorsunuz? yardımcı olun mehmet ali bey(ler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 postworkout iççeksem öyle yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 bugun Ultimate Nutrition Prostar %100 Whey Protein ve Dymatize Nutrition Super Amino 4800 MG aldim. açıkçasi çok fazla araştirip almadim. isimi gorur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Cons said: postworkout iççeksem öyle yaparım Aynen. Üzüm suyu (dextrose) + protein + creatine + glutamine. @Mirage, Katılıyorum. Protein tozu, amino asit haricindekiler biraz yalan dolan. Supplement şirketlerinin yaptığı saçma sapan reklamlara değinmeye bile gerek yok. Creatine etki ediyor bayağı ondan şüphem yok. Glutamine aldığımda da daha hızlı recover ediyor bünye onu tecrübe ettim. Gerisi hakkında bişey diyemiycem. Ya ben öyle pek bir etkisini göremedim yada hakketen hissedilmeyecek kadar az etkisi var. Zaten superpump veya no-xplode falan alırım en fazla bunlar haricinde. Belki de BCAA. Onun bile etkisinden şüpheliyim gerçi. Zaten önceden atmıştım natural bodybuilder bi adamla muscle&strength forumunda Q&A yapıyorlardı o da aynı şeyleri söyledi. Whey, casein, creatine, glutamine, vitamin ve fish oil alıyormuş. Diğerleri saçma sapan şeyler bence diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Son bir iki ay boyunca protein tozu kullanmadım ve nerdeyse her iki antremanda bir yeni ağırlık rekorlarımı kırmaya devam ettim. Antreman sonrası 400-500ml süt + 4-5 kaşık dekstroz içiyordum. Yarım saat/bir saat sonra da eve gidip 400-500 kalorilik yemek yiyordum. Ama son haftalarda o sütü yanıma alamaz oldum. Sabah spor çantamı yapıp evden çıkıyorum. Çanta akşama kadar kaynar sıcaklıkta arabanın bagajında kalıyor. Süt de o kadar saat shaker içinde bozuluyor tabi. Spor salonuna giderken yol üstünde kutu süt falan alıyordum ama protein tozundan pahalıya gelmeye başladı. Yeniden syntha-6'imi ısmarladım, yanına da scitec creatine. Sabahları shaker içine protein, şeker, creatin'i karıştırıp su eklemeden atarım çantaya. Spor sonrası da suyu ekler içerim mis gibi ohhş. Sıcaklar geçince tozu yine bırakıp süte döncem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Protein tozu hem pratik hemde hesaplı oluyor. Buarada migrosta %2 yağlı yörsan lor var. Tadı süper. 100gr'da 19gr protein var. Bi de dün deadliftte iyi abandım bugün kazık yutmuş gibi geziyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Perfectionist said: Cons said: postworkout iççeksem öyle yaparım Aynen. Üzüm suyu (dextrose) + protein + creatine + glutamine. benimde post workout muhteşem supplementim bitince dün yaptım bunu elimdekilerle optimum whey glutamin universal storm evde tek içinde şeker olan şey oda arkadaşımın portakal şurubuydu onu koydum bide dünyanın en kötü şeyi oldu zor içtim sdfgsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 n.o xplode nt'ye lanet olsun, shakeri iyi kapamamisim, calkalayinca bu salak sey gaz cikariyor kola gibi, patladi ustum basim arabanin ici kirmizi no xplode oldu, gaspari super anacim gazsiz tasasiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Neymiş... arabada shaker sallamicakmışız. İlla arada oluyor tam kapanmadığı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 esas sorun no xplode un gazli olmasi, dikkatli olun, gasparide bu sorun yok. kola sanki lanet sey. ornegin bende 3 shaker var birinde iki kapak var birisi ince boyle hava ciksin diye icerken, bir ara onda iyi kapanmis olmasina ragmen o kucuk kapakcik acildi mutfagin tavani kirmizi kirmizi lekeciklerle doldu. zaten calkalamayin diyor ama calkalamayincada iyi karismiyor it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 ben shakera elimi sokup karıştırıyorum sdfgdfsghsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 eh be anacim sende masallah barbarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Ben dilimi atıyordum tornado mixer gibi.s sdfsd abi ben gaspariyi bile kaşıkla karıştırıyorum. daha rahat öle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 ooo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 nedanko yük mük dinlemedi geri getirdi topiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 superpump geldi az önce. Lemon lime almıştım tozu bir koklayayım dedim 10 dkdır burnum yanıyor. İyi açtı hava yolunu valla. bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 keşke grape cooler alsaydın. benim grape cooler mükemmeldi. üzüm suyundan güzel tadı vardı. Limonluyu pek beğenmiorlar kullananlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Off bugün bana da benzeri oldu. Syntha-6 Cookies and Cream ısmarlamıştım. Daha önce çilek ve vanilya alıp ikisinin de hayranı olmuşum. Bazen sırf öyle zevkine içiyodum. Cookies and Cream çook kötüymüş onlara kıyasla. Tadı içilmeyecek gibi değil ama kokusu rezil. Kapağı açınca bütün mutfağa böyle garip bi koku yayılıyor. Diğer ikisine güvenerek 2.5 kiloluk paket ısmarladım. Zor bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 gasparide bende limonluyu cok sevmistim, grape zor bitirdim. ne garipmis zevkler ve renkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Toz lazım arkadaşlar ne marka ve model alayım? Şööle etten imal edilmiş yok mu:) soya ve peynir altı zararlı diye duyduydum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 alma ozaman toz, göm ete, tavuğa, yumurtaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar