Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Jack3d takılıyormuş ben de Gaspari Superpump'ı seçtim. Ya bu ya bu diyorum, noexplode diyorsun :). İkisinden biri olacaktı. Neyse sonuçta bu kargo da gelince; ON %100 Whey ON Casein ON Micronized Creatine ON Opti-Men ON Vassive-C5 ON Amino 2222 Universal Sterol Complex Gaspari Superpump250 bi de Hardline Carbopure var onu da protein shake'lere katıyorum. Yurtdışından weightgainer almak yerine böyle katında karbonhidratı daha ucuza geliyor. Neyse böbrek yetmezliği çekmezsem 1-2 ay bombardıman olacak hayırlısı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Universal Sterol Complex bu nasıl merak ediyorum ? Animal Stak ve Universal Sterol Complex kombinasyonu çok iyi oluyormuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 hem gaspari sp hemde no xplode kullandim, kullaniyorum, ikiside cok benzer dert degil, ayni nane diyebiliriz hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Bende no-xplode dan sonra sp kullandım. SP nin pump olayı daha iyi geldi, damarlar falan ama enerji anlamında no-xplode daha iyiydi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 bana iştahı yok eden mucize bir hap, ot, çekirdek, tohum lazım arkadaş. Yoksa verdiğim 20 kilonun hepsini alacam 1 ayda. Ne iştah varmış, nefret ettim artık iştahımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 aralarda 1 adet elma ye. tok tutar seni bir ölçüde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 100 tane yesem bile tutmuyor, bütün mideyi suyla dolduruyorum bazen yine katkısı olmuyor. Örneğin 2 jumbo pizza yiyip tıkansam, 10 dakka sonra tekrar acıkıyorum ama tıkandığım için yiyemiyorum mesela. Yani bende doyma duygusu yok sadece tıkanma duygusu var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 sık sık yiceksin moruk. öle bir anda öküz gibi yemiceksin. aralarda at ağzına fındık, fıstık. elma ye falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Lipo 6 black in istah kirmasi iyi idi. Atiyorsun hapi aciktirmiyordu ancak kafein deposu alet dene once etkisi kotu olursa birak. Tavsiye degil aslen ustumdeki etkisidir yazdigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Bence senin kurt sorunun var. Behlul said: 100 tane yesem bile tutmuyor, bütün mideyi suyla dolduruyorum bazen yine katkısı olmuyor. Örneğin 2 jumbo pizza yiyip tıkansam, 10 dakka sonra tekrar acıkıyorum ama tıkandığım için yiyemiyorum mesela. Yani bende doyma duygusu yok sadece tıkanma duygusu var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 faşistmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 eskiden hiç doymuyordum...hemen dostlarıma sipariş verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 AAA. ÜÇ BEŞ DAKKADA DOYDUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 sonunda yağ oranımı ölçtürdüm, amacıma ulaşmışım haberim yok :) %10.1 çıktı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ccc kurt vardı bi aralar, muhtemelen hala da vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 geceleri salya ve diş gıcardaması oluyor mu? oluyorsa ve bu acıkma süresine bakarak nur topu gibi kocaman bir kurt olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Behlul said: 100 tane yesem bile tutmuyor, bütün mideyi suyla dolduruyorum bazen yine katkısı olmuyor. Örneğin 2 jumbo pizza yiyip tıkansam, 10 dakka sonra tekrar acıkıyorum ama tıkandığım için yiyemiyorum mesela. Yani bende doyma duygusu yok sadece tıkanma duygusu var... O insulin dalgalanmasi ile alakalı. Ben de zamanında ne bulursam yiyip doymuyordum. Şimdi 1700-1800 kalor ile doyabiliyorum. Şekerli şeylerden kaçıcaksın, hele yalnız başına hayatta yemiyeceksin. 100 tane elma nedir? 100 tane saf şeker kaynağı. Yediğin öğünler bir sağlıklı protein kaynağı, protein miktarı kadar ya da biraz daha fazla glisemik indeksi düşük karbonhidrat ve biraz sağlıklı yağdan oluşursa benim gibi iştahlı adamı bile gayet tok tutabiliyor. Örnek: 150 gram tavuk göğsü, 1 tabak brokoli/karnıbahar, 1 çorba kaşığı zeytinyağı, yanına bir dilim kepekli ekmek ya da üstüne bir porsiyon meyve. En az 3-4 saat tok tutuyor. Tabi benim 77 kiloyum, kilonuza göre scale etceksiniz porsiyonları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 İdman sonrası eve gelince 200gr tavuk göğsü, 300gr pilav/makarna, 250gr yoğurt. Tavukları didikle. Salça baharat karıştır. Ohh be.. Bisepslerime besin yürüdüğünü hissediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Tavuğun üstüne acılı soya sosu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Soya sosu fazla yememek lazım hem çok tuzlu hemde östrojeni arttırıyormuş. Bak çinlilere hangisi kız hangisi erkek anlayamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 idmandan sonra 1 porsiyon protein aldım, ilk kez. Tadı fena değil. 1 ay salonda idman sonrası alıcam. Yararını görürsem eve alırım diye plan yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Protein tozunun faydasını o şekilde anlayamazsınki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Tenekeadam said: idmandan sonra 1 porsiyon protein aldım, ilk kez. Tadı fena değil. 1 ay salonda idman sonrası alıcam. Yararını görürsem eve alırım diye plan yaptım. Salonda 2-3 kat pahalı satıyolar yalnız. Eve 1-2 ay gidecek küçük bir paket al öyle dene bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 yediginiz seylerin 200g şu 300g bu diye nasil olcuyosunuz ya :) ben direk dolduruyorum yiyorum doyana kadar. protein tozu aldim bi suredir kullaniyorum. açikcasi hiçbi faydasini gormedim simdiye kadar, gerçi 1 kutu bitmedi bile. yurt dişinda yaşiyorum aldigim protein tozunun cakma olmasindan korkuyorum valla.. nasil anlayabilirim orjinal olup olmadigini ? markasi twinlab bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar