Laraken Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 tabi canım da alayına gider. emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 evlenip balayına gideceğime, evlenmeyip alayına giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Et parcasi icin deger mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 et dedi kızlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Insan icin dedim ben. Arkadas sevgilisinden ayrildigini belirtmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Asteroth said: Sana kız mı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 xunn said: Asteroth said: Sana kız mı yok. yoksa yok yani açık konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Kız dediğin nedir ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Abicim sürekli ayrılmayın şu kızlardan, dolaşım arttıkça her seferinde katma değer ekleniyor, bir sonraki kullanıcı için pahalıya geliyor. Her seferinde bir eksiklik görüp daha iyi adamı arıyorlar. Sonra biz adamlar da daha iyi olmak için kasmak durumunda kalıyoruz. Tey allam gece gece grafik çizdirtçeksiniz yine bana ya. Tamam kapat hadi tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Of ginaly :) Çiz abi grafiğini senden mi esirgicez. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Her ayrılık demek kızın yeni bir adam bulması demek. Her yeni adam da farklı bir özelliği ile kızın dikkatini çekecektir. Zaten önceki adam ile aynı olsa kız niye ayrıldığı tipteki adamlar bir daha çıksın değil mi ya? Bu her yeni özellik kızın ufkunu genişletecek, "aa erkeklerde bu özellik de olmalı ya bak ne güzel" dedirtecektir. Yani kızın beklentilerine bir katma değer eklenmiş olacaktır. Tedarik zinciri denilen şey bir malın sıfırdan biz kullanıcılara ulaşana kadar olan sürecini tanımlar. Temel olarak ilk şekildeki gibi bir şeydir. Bunu karı kıza uygularsak, Müzeyyen bir pozitif tam sayı olmak üzere, Ailesi hammadde sağlayıcı ve sırayla çıktığı her erkek, yeni bir değer katan bir erkek. Bu zincirin halkalarının her biri Müzeyyen'in beklentilerine bir değer katar ve Müzeyyen'in beklentileri gitgide artar. Bakınız ben Müzeyyen'le çıkmaya kalksam neler neler sağlamam gerekir. Halbuki sizler kız arkadaşlarınızdan bu kadar ayrılmasanız, hatta görücü usulü dediğimiz fabrika satış mağazası sistemine geri dönsek, Kızların beklentileri ne kadar da aşağıda olacak ve biz ne kadar rahatça mutlu edecez onları. Yapmayın, etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 sana kız mı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 şu grafiği ve beraberinde açıklamasını lise müfredatının bi köşesine sıkıştırırlarsa her şey çok güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 olum felsefe şu: yasak elmayı yemeyecektim, sadece koklayacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ben harper amcamın da belirttiği gibi.. Yes indeed, I'm alone again. And here comes emptiness crashing in. It's either love or hate, I can't find in between, 'cause I've been with witches and I've been with a queen. http://www.youtube.com/watch?v=WtoYKmmnyC4 But for now, it's just another lonely day. beyaz çikolata renkli, bıyıklı şarkıcı söyledi.. bi sonraki saç taranma seansında buluşana kadar kulak arkanızı kollamayı unutmayın efenim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ginaly, idolümsün. flame, welcome to the club. ben de hemen hemen aynı şekilde ayrıldım sayılır. sorumluluktan kurtuldum o açıdan bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Saeros said: şu grafiği ve beraberinde açıklamasını lise müfredatının bi köşesine sıkıştırırlarsa her şey çok güzel olabilir. Cok cok cok iyi olur, zira bu yonde gidilirse bilimum alt sinif duz devlet liselerinde, varos insanlarin ve apacilerin okudugu ortaogretim kurumlarindaki DELIKANLI ve BICKIN genclerimiz ellerini kana bulayarak hep birlikte hayat standardi olarak cokuse gecerler, ust sinif kolejlerde ve okullarda egitim alan gencler ise rekabet denen kavrami ciddiye alarak, dogal seleksiyon elemelerine daha ''modern'' yoldan katilabilirler. Hay Allah, usudum sanirim, somineyi yakip geliyorum, daha sonra devam ederim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Greeny said: ginaly, idolümsün. flame, welcome to the club. ben de hemen hemen aynı şekilde ayrıldım sayılır. sorumluluktan kurtuldum o açıdan bakıyorum. eheh sağol kenk da benim bu durum uzun sürmüyor genelde. :D Edik: Ginaly ye kucak dolusu rep feda olsun. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Bir de derler ki okulda öğreniyoruz gerçek hayatta ne işimize yarıyor , buyrun abi.. helal olsun ginaly :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unleashanger Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 aaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ginaly son kullanıcım olur musun pls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 katma değerin çok yüksek olum senin. datmin edemeyebilirim. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Flame soğuk kanlılığını taktir ediyorum.. Millet ayrılınca depresyona girip odadan dışarı çıkmaz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ginaly'nin çalışmalarını başarılı buluyorum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar