SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Laraken said: Arden said: yanımda çok para olmamasına rağmen Arden said: kendime 2 tane mahşerin 5 shotlısı ve 1 tane bira tekila söledim. NEY NEY? Benimde okurken garibime giden tek durum bu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Ardeth said: farklı marklı 32 kredi ne abi anca avrupa sistemindeysen normal (ders başına 8-10 kredi) 1.5 kredilik dersim de var 8 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Yanında çok para olsa ne içecektin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Ardeth said: farklı marklı 32 kredi ne abi anca avrupa sistemindeysen normal (ders başına 8-10 kredi) Ben 36 kredi alıyorum sdfgsdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Şöyle düşün. Gelecekte bir gün, hatırlanacak bir anı. Dost meclisinde yada efkarlı bir müzik dinlerken anılabilinecek. O gün büyük ihtimalle "değmezmiş aslında" denebilecek. Bu tip hoş olmayan anılar (gerçekten birisinin kaybı yada telafi edilemez bir durum harici) sonradan geriye bakıldığında hayatta bir "yaşanmışlık" hissi bırakıyor. Edit: Bazen çöküşlerin görkemliside iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 tamam o zaman benimki de bişey değilmiş allah sabır versin size sdf arkadaşa da tabi (maksat konu dağılmasın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Ders saatini söylesen döverdin. Evet kötü haftasonuna dönelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 aquila said: gercekten cok kotuymus, okurken bileklerimi kestim. ahahasdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 şükretmemeyi bilmemek çok tehlikeli bir şey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ya valla sorun etmemek lazım böyle şeyleri.kızların gitmesi üzücü tabi.acil şifalar bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 BonePART said: Arden said: Açtım son ses ''radiohead''imi yürüdüm... İlk defa taksimden tek başıma ve mutsuz ayrılıyodum.. cok uzun okuyamam diyennere ozet su iki cumledir yas 15 yolun 1/5i çok kritikçisin önden yargılı filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 mulgear6 said: BonePART said: Arden said: Açtım son ses ''radiohead''imi yürüdüm... İlk defa taksimden tek başıma ve mutsuz ayrılıyodum.. cok uzun okuyamam diyennere ozet su iki cumledir yas 15 yolun 1/5i çok kritikçisin önden yargılı filan berk sende cocuksun ama mesela bole seler yapmiyosun yane ayi oluyosun kedi oluyosun felan kendi icinde huzrun wa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 vay lan zenginlerin haftasonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 50 milyona cebimde çok para yoktu diyor lan. cebinde en az 50 milyon varken ve en kötü haftasonun buysa kusura bakma abi ama bu kurban arkadaşlarla toplaşıp sana gireriz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 cebimde fazla para yoktu, kredi kartina yazdirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 orçun daha kötü haftasonu göstermesin. omen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 milletin kötü haftasonuna bak lan, teyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 aquila said: gercekten cok kotuymus, okurken bileklerimi kestim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 çok salak bi haftasonuymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 salaklığı bırak abi haftasonu adamı bile değilmiş. salı, çarşamba veya ne yazıkki pazar. haftasonu adamı değilsin abi sen. 19 da en kötüsü buysa 30 da nolcek? di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 FAKİRSİNİZ LAN HEPİNİZ ÇEKEMİYONUZ BİZİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 of yine okudum da ultra ergen haftasonuymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 hacı yaeee bende arabayı alamadım hsonu ilik gibi manitanın yanına gitmeye üşendim oturdum içtim bi büyük sanat ta fasılda sonra çıktım eve gittim yattım. Öncesindede maça gitmiştim. berbat bi haftasonuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 benim haftasonum daha kötüydü, bebişimle rexxin önünde kavga ettik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 BonePART said: mulgear6 said: BonePART said: Arden said: Açtım son ses ''radiohead''imi yürüdüm... İlk defa taksimden tek başıma ve mutsuz ayrılıyodum.. cok uzun okuyamam diyennere ozet su iki cumledir yas 15 yolun 1/5i çok kritikçisin önden yargılı filan berk sende cocuksun ama mesela bole seler yapmiyosun yane ayi oluyosun kedi oluyosun felan kendi icinde huzrun wa Bundan sonra RADYOKAFA MADYOKAFA degil, UMIT BESEN, BURHAN CACAN dinleyeceksin. Delikanli olacaksin, cikarip masaya vuracaksin. KARDINAL KAVUN degil, ASLAN SUTU iceceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar