Arden Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Selamlar Bu cuma ve cumartesi (13 ve 14 tarihleri) hayatımın belki en kötü haftasonunu yaşadım.. Cuma; Saat 4 gibi anneannem ameliat olucaktı(katarakt) bende çok üşeniyodum gitmeye ama babam duygu sömürüsü yaptı ve saat 4 gibi arabayı aldım çıktım şirketten.. Neyse çok şükür iyi kendisi(anneannem :)) tam hastaneden çıkarken teyzem tutturdu bize gelin. Bende cuma akşamı için arkadaşlarımla buluşucaktım deli gibide içesim vardı arkadaşlarada sölemiştim kadıköyde bekleyin diye. Yok teyze gidelim falan dedim inat etti trafik var dedi. Neden bilmiyorum teyzeme ''YA SANANE BEA BEN GİRCEM TRAFİĞE SANA NOLUYO'' diye patladım. Gözleri doldu sonra bende çok üzüldüm. Neyse annemde geldi bik bik yaptı teyzemlere gittik... Ama ben kıpır kıpırım annem ''hadi'' dese saniyesinde giyinicem ayakkabıları. Çıktık Kadıkköye geldik annemi bıraktım sonra indim otoparka bıraktıktan sonra arkadaşlarımı aradım ''nerdesiniz?'' diye.. Adamlar ''ataşehirdeyiz'' dedi. Bi an böle gözlerim karardı deli gibi küfür edip bağırıyodum bekle demedimmi vs. diye. Nese o akşamı gece 2-3e kadar dota atarak geçirdim... Cumartesi; Benim eski okuldan çok şeker hoşlandığım kızın(sarhoşken bi kaç kere öpüşmüştük vs.) doğum günü gecesi ve arkadaşımın başka yerde dj'ik yapıcağı gece.. Neyse efendim ilk önce ''taksim pi'' ye gittik doğum günü ordaydı. Bi sürü arkadaşımı gördüm çok mutluydum yanımda çok para olmamasına rağmen kendime 2 tane mahşerin 5 shotlısı ve 1 tane bira tekila söledim. Ordaki çalışanlarlada artık kankaya bağlamıştım o yüzden millet daha beklerken benim içkiler geliyodu :). Kız çok güzel tam böyle animeden fırlamış gibi ince benim boylarımda çok şeker yüzlü. Kıza hediye alamadım.. Çünkü anime karakteri arıyodum böyle tatlı bi kız bi tane çok büyük vardı onunda fiyatı 400küsürdü.. Neyse ''pi''den çıktık ''ghetto''ya gittik. Ben arkadaşla kendimize içki yaptırdık. Saat 12de ben arkadaşın djlik yaptığı yere gittim. Daha boştu dolmamıştı. Selamlaştık ben bi yere geçtim biramı söledim. Mesaj geldi: Şu karşıdaki kızları tanıyorum git tanış diye. Tam ben cevap atıcakken kızlardan 2 tanesi(en güzelleri) geldiler benle tanıştılar. Kafamın çok güzel olmaması + bi anda herşeyin ters dönüp kızların bende tanışması ters köeye yatırdı beni. Ama toparladım. Muhabbet falan ediyoduk kızlarla nerde okuyosun falan filan(bi tane gece klübü hayal edin gürültüyü vs.) akşam lisesi dedim işte bunlarda üniversiteye gidiyo ve dedikten bi an sonra kızlar ''hıııııı'' yapıp döndüler bi anda ortada ''bok'' gibi kaldım. Kızlar yarım saat sonra gittiler. Daha uzatmıcam. sonra başka bi arkadaşın arkadaş grubu geldi 1 erkek 3 kız bunlarda yüz vermedi sinirlendim ''ghetto''ya geri döndüm. İçeri girerken gecenin daha bitmediğini ve sanırım ''critical'' yiyeceğimi zannetmiyodum. Baktım kız dans ediyo yanında 2 arkadaşı yanlarına gittim. Kızı yüzü biraz asıktı.. Nooldu dedim bana ''eski erkek arkım burda dedi. He ok noolucakki dedim. konseri izliyodum bi anda kızı eski erkek arkıyla gördüm... dans ediyolardı.. Bir hışımla dışarı çıktım deli gibi yağmur yağıyo taktım kulaklıklarımı girdim bakkaldan 2 tane bira aldım. Açtım son ses ''radiohead''imi yürüdüm... İlk defa taksimden tek başıma ve mutsuz ayrılıyodum.. Çok uzun oldu farkındayım ama daha net bir şekilde anlatabilmemin tek şekli buydu. Okuyanlara şimdiden teşekkür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 okudum vallahi hepsini , bi gece beni yanına al taksimde gezelim biralar benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Kişiseldeki konular boşverilmez iyi tarafından bak hsonuna anneannen iyi şimdi :) geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 kazimdan guzel cevap :) bende topic acip nasil fhm mankenini kacirdim hayatimin en kotu gecesiydi diye yazicam ahah yaw birakin hava atmayi canlarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 kafana taktigin seye bak, en kotu haftasonun boyle olsun, ben de vefat falan oldu zannettim ameliyatla falan girince konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ulan bende bişi var sandımda okudum anasını satayım kaza felan var sandım karı meselesiymiş off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Arden adam ol kenx baps xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 bende yakınını falan kaybettin sandım.oysaki sorun falan yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Penthesilea said: kafana taktigin seye bak, en kotu haftasonun boyle olsun, ben de vefat falan oldu zannettim ameliyatla falan girince konuya. aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Arden said: Açtım son ses ''radiohead''imi yürüdüm... İlk defa taksimden tek başıma ve mutsuz ayrılıyodum.. cok uzun okuyamam diyennere ozet su iki cumledir yas 15 yolun 1/5i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Penthesilea said: kafana taktigin seye bak, en kotu haftasonun boyle olsun, ben de vefat falan oldu zannettim ameliyatla falan girince konuya. kermit said: ulan bende bişi var sandımda okudum anasını satayım kaza felan var sandım karı meselesiymiş off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 yaş 15 ama herif çoğunuzu solluyor gece hayatında genelleme yapmıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Yeni nesil çok hızlı ötesi derecede bi ivme ile hızlanmaktadır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 hoşlanmak kavramı ne ara değişti lan. 2 3 kere öpüşünce mi hoşlanılıyo. ben hoşlandığım kızın yüzüne bakamıyorum. gençlik nereye gidiyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Hmm yorumlar çok troll ama yakınım ölse zaten buraya yazmazdım. Hayatımın şu ana kadarki en kötü haftasonunu geçirdim. Yaşım 19 bu arada. Ha evet daha yolun çok başındayım evet iyidir hoştur ama açıkçası dediğim gibi belkide 2 günde bu kadar çok şey üst üste gelmemişti. efendice okuyup yorum yazanlara teşekkürler. sırf yorum yapmak için yorum yapanlarada inşallah zeus ulti basar size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 oww dostum böyle rezil bir haftasonu ile nasıl başaçıkabildin :(( çok zor olmalı, yani kendimi senin yerine koyamıyorum o kadar kötü olmalı. umarım kendini toparlayabilirsin :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 en kötü haftasonum böyle olsun deyip geçmelisin. beterin beteri var. müteşekkir olmayı, buna da şükür demeyi erken öğrenmek iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 gercekten cok kotuymus, okurken bileklerimi kestim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 aquila said: gercekten cok kotuymus, okurken bileklerimi kestim. emo alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Arden said: yanımda çok para olmamasına rağmen Arden said: kendime 2 tane mahşerin 5 shotlısı ve 1 tane bira tekila söledim. NEY NEY? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ahaha guzel bi nokta yakalamissin 45 mi yapiyo 47 mi kac kurus bira-tek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 bu da bişey mi lan ben hayatımın en kötü 5 ayını geçircem herhalde 31 kredi ders aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Ardeth said: bu da bişey mi lan ben hayatımın en kötü 5 ayını geçircem herhalde 31 kredi ders aldım Abi uzay mühendisi olmazsan post atma bu dewrs temposundan sonra sina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 bende 32 kredi ders var da, kredi sistemi farklı tabi. 32 mi 32. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 farklı marklı 32 kredi ne abi anca avrupa sistemindeysen normal (ders başına 8-10 kredi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar