Horizon Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 said: İsrail'in Gazze'ye 22 gün süren saldırılarında bazı askerlerin sivil Filistinlileri sırf öldürmüş olmak için öldürdükleri, durup dururken evleri yıktıkları, keskin nişancıların, annelerinin kucağındaki çocukları vurdukları, bir bir ortaya çıkıyor. Askeri Akademi Müdürü bile "Askerler için çok kötü şeyler anlatılıyor" dedi. GAZZE'DE ATEŞ YAĞMURU Gazze'ye ölüm yağdıranlar Ultra dinci Yahudiler böye seyrediyor KESKİN NİŞANCILAR, FİLİSTİNLİ ANNENİN 2 ÇOCUĞUNU ÖLDÜRDÜ Haaretz gazetesinde, saldırılara katılan İsrailli askerlerin şahit oldukları olaylara yer verildi. Ayrıca İsrail askeri ve devlet radyolarında da yer verilen olaylardan birinde, İzak Rabin'in adını taşıyan Askeri Akademi'den askerlerin, evinden çıkarken gideceği yolu şaşıran bir Filistinli anneyle iki çocuğunun İsrailli keskin nişancı tarafından öldürüldüğünü anlattığı belirtildi. EVİNİN YAKININDA YÜRÜYEN YAŞLI KADINI VURDULAR Bir başka olayda ise evinin 100 metre yakınında yürüyen yaşlı bir Filistinli kadının öldürüldüğü belirtilirken, vandalizm olayları ve durup dururken evlerin yıkıldığı da anlatıldı. SİVİLLERE KARŞI SALDIRILAR HAKKINDA "ÇOK KÖTÜ ŞEYLER" ANLATILIYOR Akademi Müdürü Dany Zamir, devlet radyosundaki açıklamasında, sivillere yönelik haksız saldırılarla ilgili çok kötü şeyler anlatıldığını, askerlerin şahit olduğu bu olayların öğrenilmesinden sonra, soruşturma başlatılması için Genelkurmay Başkanlığının konudan haberdar edildiğini kaydetti. İsrail'in 22 gün süren saldırılarında 1300'den fazla Filistinli ölmüş, 5 bin Filistinli yaralanmıştı. Ölenler arasında 437 çocuk, 110 kadın ve 123 yaşlı bulunuyor. Saldırılarda ayrıca 14 doktorla 4 gazeteci de hayatını kaybetmişti. kaynak Bunlar insan mı ? Söylenenler bunlar iken orada gerçekten olanların ne olabileceğini düşünmek bile istemiyorum..
Milamber Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 dünya sesini çıkarmamaya devam etsin. bir gün birileri daha beterini onlara yapar.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 bırakın bunları ya o oldu bu oldu şu oldu geçiniz.Bu saldırıdan en karlı hamas çıktı adamlar bütün mualifleri öldürdü sonra untanmadan itiraf etti hala siz israil israil değin. her zaman söylediğim gibi arapların kökü kurusa umurumda olmaz.
PATA Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mighty_THoR said: bırakın bunları ya o oldu bu oldu şu oldu geçiniz.Bu saldırıdan en karlı hamas çıktı adamlar bütün mualifleri öldürdü sonra untanmadan itiraf etti hala siz israil israil değin. her zaman söylediğim gibi arapların kökü kurusa umurumda olmaz. Arap diye küçümsediklerin de insan, senin kadar yaşamaya hakları var ve hatta bu yorumundan sonra senden dha çok hakları var.Bu durumda olan Türkiye olsaydı,kardeşin annen gözünün önünde vurulsaydı ve avrupadan biri gelip suratına Türklerin kökü kurusa umrumda olmaz dese ne yapardın çok merak ediyorum?Eminimki Türklük gururun kabarır altta kalmazdın ama ne yazıkki insanlık gururundan yoksunsun
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 anamiza bacimiza yapsalar, napardiniz,
Milamber Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ne kadar atıyorsun arkadaşım? hamas tüm muhalifleri öldürmüş, arapların soyu kurusa umurunda olmazmış falan... hani takip etmiyor falan olsam inanacamda nasıl sallıyorsun böyle? söylediğin lafın ciddiyetinin farkında olmadığını düşünüyorum. öyleysen zaten sana insan demem işim olmaz. hitleri falan demiyorum. zülum yapan zülum bulur. daha beterini görecekler diyorum. şimdi ses çıkarmayanların başına bir adam geldimi neler yapabildiğini geçmişte gördük. yine aynı tarz bir olay yaşanabilir ama işte o zaman kimse bu adamları savunmayacak. bir ağacın bile arkasına saklanamayacaklar. şu düzen elbet değişecek birleşmiş milletlerin sosyal yardımlaşma derneğinden öteye gidemeyen bir organizasyon olduğunu tüm dünya biliyor. adamların merkezini vuruyorlar filistinde genel sekreter israilde yemek yiyor. sesini çıkaramıyor! korusunlar bakalım kankalarını orda ölen çocuklardan sonra kendi ülkelerinde çocuklarını nasıl yetiştirecekler görecez. nasıl ahlaklı olacaklarını, nasıl iyi birer insan olacaklarını hep birlikte seyrecez.
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 nedir bu gazne sevgisi? anlamadim yav gurcilerde guney ossettada 1k dan fazla kisi oldurdu herkez gurci yerine rusyaya cepe aldi gazne deki insanda guney osettadaki hayvanmidir anlamadim getiyav...
Buyse Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 cengizhan66 said: nedir bu gazne sevgisi? anlamadim yav gurcilerde guney ossettada 1k dan fazla kisi oldurdu herkez gurci yerine rusyaya cepe aldi gazne deki insanda guney osettadaki hayvanmidir anlamadim getiyav... abi türkçe yaz seni de sevelim.
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Gürcüler osetyada binden fazla insan öldürdüğünde, ABD ırakta insanları ezdiğinde, Erdoğan abimiz banyoda sabunla mı uğraşıyordu diye sormuş.
Ozanbey Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 hamas karlı falan çıkmadı hatta hamas karşıtı hareketler israilin bu saldırısıyla da güç buldu.. bu hamas karşıtı hareketler dediğim batılı güçler olarak da algılanmasın.. mısır lübnan hatta filistin içinde bile hamasa karşı destek verenler oldu israile.. davos a gelmem diyen insanlar da olayda "arabuluculuk" rolü üstlenmek isteyip ve bu arabuluculuk statüsü altında, hamas a açık destek vereceğinden, ne israil ne filistin açısından da kabul edilmedi. ps: uyuşmazlığa taraf olan devletlerin ikisinin de arabulucu olarak seçtiği devlet böyle bir statü elde etmiş sayılır. ben size arabulucam diyip öle kafanıza göre hareket etmek uluslararası hukukda yoktur. yazdıklarımdan destek veren bu ülkelerin hiçbiri tabiiki de işlenen savaş suçlarını özümseyip savunan devletler olduğu anlamı çıkmasın.. desteklenen israilin hamasa karşı duruşudur.
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ciddi birşey yazıcaktım uzun uzun fakat aquila said: anamiza bacimiza yapsalar, napardiniz, ginaly said: beyler bi dakka anne dedi. çok geç (:P)
PATA Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Bazı arkdaşlar topiclerin konu dışında mı yada garbage de mi olduğunu ayırt edemiyor.Bu da gerçekten sinir bozucu oluyor eğer ki kaale alan olursa
Horizon Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konu dışında trollemek serbest , paticik geleneğidir.
Greeny Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Adamlar t-shirt bile bastırmış. Oha ya. http://www.hurriyet.com.tr/dunya/11262923.asp?gid=200
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 PATA said: Mighty_THoR said: bırakın bunları ya o oldu bu oldu şu oldu geçiniz.Bu saldırıdan en karlı hamas çıktı adamlar bütün mualifleri öldürdü sonra untanmadan itiraf etti hala siz israil israil değin. her zaman söylediğim gibi arapların kökü kurusa umurumda olmaz. Arap diye küçümsediklerin de insan, senin kadar yaşamaya hakları var ve hatta bu yorumundan sonra senden dha çok hakları var.Bu durumda olan Türkiye olsaydı,kardeşin annen gözünün önünde vurulsaydı ve avrupadan biri gelip suratına Türklerin kökü kurusa umrumda olmaz dese ne yapardın çok merak ediyorum?Eminimki Türklük gururun kabarır altta kalmazdın ama ne yazıkki insanlık gururundan yoksunsun tarih araplar kadar kalleş bir ırk görmedi.Bugüne kadar araplardan kime fayda geldi. Bu milletin insanlarına karşı yapttıkları kalleşliğin haddi hesabı yok onu bırak kendi aralarında bile anlaşamıyorlar. Osmanlı avrupadan borç aldı adamlara tren yolu götürdü onlar ingilizlerle anlaşıp osmanlıyı sırtından vurdu sonra o tren yolunun parasını T.C ödedi.Türkler müslümandı ama araplar din kardeşi vs dinlemedi tek dertleri kendi çıkarlarıydı Filistinde bundan önceki yönetim israillle ilişkileri düzeltti sunide olsa bir sessizlik geldi bölge tam israil bir iki taviz vermeye hazırlanıyordu filistinliler gitti elin teroristini seçti adamlar gitti israil e roket attı. Ben mi seçtim elin teroristini ülkeyi yönetsin diye.Bu tamamen kendinin 3 katı bir adama yumruk atıp sonra dayak yiğince mızıkmaya benziyor. İsrail bence kendi halkı için gerekni yapıyor.Elin arabı israil kurulduğunda bir avuç israilliyi def edemedi bu dakikadan sonra hiç edemez.Keşke benim ülkemde tükürdüğünü yalamasa,kırmızı çizgidir dediklerini pembe çizgilere çevirmese israil gibi benden olanın kılına dokunursan taş üstünde taş bırakmam dese ve yapsa
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 offf super tshirt nerden temin edebiliriz ya nette satip turkiyeye yolluyorlarsa alirim direk
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 fazla tatsız bir konuda trolleyince esprisi kalmıyor, cidden hayvanlıkmış t-shirt'ler.
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 said: Filistinde bundan önceki yönetim israillle ilişkileri düzeltti sunide olsa bir sessizlik geldi bölge tam israil bir iki taviz vermeye hazırlanıyordu filistinliler gitti elin teroristini seçti adamlar gitti israil e roket attı. komik olmus baya
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Hamas en fazla ne kadar karlı çıkabilir ki ? Soba borusundan havai fişek yapıyor en fazla.
Öne çıkan mesajlar