camel Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 alın dadısı buymuş http://www.resimlerx.com/galeri/Adriana_Lima/adriana_lima_22.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 O deil de dadının bi tarafı ne biçim kalmıştır lan, yıllarca inmez bi daha... Hem Brad Pitt'i tavlıyosun, bu bile tek başına kaldırır yıllarca bi tarafını, üstüne bi de Angelina Jolie'ye tercih ediliyosun. düşünün sükseyi, egoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 iş bulamayıp aç kalırsa onu mu yiyecek? (:P) bilakis dediğin nedenlerden kimse evine almak istemez onu artık heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 angut amerika magazin basini sayesinde koseyi doner simdi hatun. brad bi kere de bana kaysa keske. CVS'te alisveris yaparken goruyorum dergileri, yani inanamazsiniz sadece Angelina, Brad, Jennifer Aniston, Britney Spears, Oprah (ve kankasi Mehmet Oz), dayak yiyince Rihanna bi de Amy Winehouse. Bu kadar abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Sam said: iş bulamayıp aç kalırsa onu mu yiyecek? (:P) bilakis dediğin nedenlerden kimse evine almak istemez onu artık heh. Sanki herangi bi kız gelecek korkusuyla iş korkusuyla bu fırsatı kaçırırdı :D Al işte bırak kızı penthin bile burada içi gidiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 aahahah, ben de is bulamiyorum ama, cuma gunu microsoft'a bakici rp'si yapmaya gidicem sdfds o degil de, bakicilar genelde uni ogrencisi falan zaten burda, kizin "meslegi" o degildir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 kaç tane çocuk yaptılar nerede boş yer bulduda masaj yapmaya başladı bu adam? jennifer aniston'ı bıraktı bedduası tutmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Xenocide said: Esh said: bariz bir babysitter fantazisi. cok dogal. hatta bir erkegin -ne kadar zengin olursa olsun- heyecan ariyor olmasi kadar dogal bir $ey yok. iyide adam heyecanın kendisiyle evli. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Penthesilea said: aahahah, ben de is bulamiyorum ama, cuma gunu microsoft'a bakici rp'si yapmaya gidicem sdfds o degil de, bakicilar genelde uni ogrencisi falan zaten burda, kizin "meslegi" o degildir yani. abi sen zaten microsoftta ise girememis miydin mulakat filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 BulletRide said: Bi de Shaggy ölmüş Musluman oldu o, ne olmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 taam işte şehadet getirip ölmüş. o değil de abi, yani ne bileyim, insan angelina jolie'den nasıl sıkılır ya. sanki angelina benle nişanı atıp ona varmış gibi bi hüzün çöktü içime. yıllardır çok severim kendisini zira. ama bi yandan da ev birleşmiş milletler konseyinin kreşi gibi. belki ortam baymıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 dünya üzerinde birbirini aldatmayacak çift yokmuş meğer =(( yahu angelina jolie'yi niye aldatırsın? nası niçin nerde ne zaman gşdflkgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Jennifer aniston'ı da jolie'yle aldatmamış mıydı zaten? Beter ol jolie,işte yuva yıkarsan böyle olur!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 birader bir dur, bir durul ulan! bundan sonra da kate beckinsale'e mi yavşayacak? adını google'a yazdığım kim varsa bu adam yavşıyor be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 BulletRide said: Bi de Shaggy ölmüş azhauhzuahua çok pis sesli güldüm buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 adi herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 marsa su bulunmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 su kari bile aldatiliyorsa, tüm erkeklerden süphe duymak lazim reyis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 asıl böyle karı aldatılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 aldatana değil aldattırana bakacaksın!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 bence angelina cok nalet bi kadindir evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 aquila said: bence angelina cok nalet bi kadindir evde. ağzıma sıçsın (litırıli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 benden uzak olsun, sana ne istersen yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Mille said: Penthesilea said: aahahah, ben de is bulamiyorum ama, cuma gunu microsoft'a bakici rp'si yapmaya gidicem sdfds o degil de, bakicilar genelde uni ogrencisi falan zaten burda, kizin "meslegi" o degildir yani. abi sen zaten microsoftta ise girememis miydin mulakat filan?yarina gore belli olcak =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar