Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Angelina Brad'i..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O deil de dadının bi tarafı ne biçim kalmıştır lan, yıllarca inmez bi daha...

Hem Brad Pitt'i tavlıyosun, bu bile tek başına kaldırır yıllarca bi tarafını,

üstüne bi de Angelina Jolie'ye tercih ediliyosun.

düşünün sükseyi, egoyu
Mesaj tarihi:
angut amerika magazin basini sayesinde koseyi doner simdi hatun. brad bi kere de bana kaysa keske.

CVS'te alisveris yaparken goruyorum dergileri, yani inanamazsiniz sadece Angelina, Brad, Jennifer Aniston, Britney Spears, Oprah (ve kankasi Mehmet Oz), dayak yiyince Rihanna bi de Amy Winehouse. Bu kadar abi.
Mesaj tarihi:
Sam said:
iş bulamayıp aç kalırsa onu mu yiyecek? (:P) bilakis dediğin nedenlerden kimse evine almak istemez onu artık heh.

Sanki herangi bi kız gelecek korkusuyla iş korkusuyla bu fırsatı kaçırırdı :D Al işte bırak kızı penthin bile burada içi gidiyo :D
Mesaj tarihi:
Xenocide said:
Esh said:
bariz bir babysitter fantazisi.

cok dogal.

hatta bir erkegin -ne kadar zengin olursa olsun- heyecan ariyor olmasi kadar dogal bir $ey yok.

iyide adam heyecanın kendisiyle evli.

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:
aahahah, ben de is bulamiyorum ama, cuma gunu microsoft'a bakici rp'si yapmaya gidicem sdfds

o degil de, bakicilar genelde uni ogrencisi falan zaten burda, kizin "meslegi" o degildir yani.

abi sen zaten microsoftta ise girememis miydin mulakat filan?
Mesaj tarihi:
taam işte şehadet getirip ölmüş.

o değil de abi, yani ne bileyim, insan angelina jolie'den nasıl sıkılır ya. sanki angelina benle nişanı atıp ona varmış gibi bi hüzün çöktü içime. yıllardır çok severim kendisini zira.

ama bi yandan da ev birleşmiş milletler konseyinin kreşi gibi. belki ortam baymıştır.
Mesaj tarihi:
dünya üzerinde birbirini aldatmayacak çift yokmuş meğer =((

yahu angelina jolie'yi niye aldatırsın? nası niçin nerde ne zaman gşdflkgd
Mesaj tarihi:
Mille said:
Penthesilea said:
aahahah, ben de is bulamiyorum ama, cuma gunu microsoft'a bakici rp'si yapmaya gidicem sdfds

o degil de, bakicilar genelde uni ogrencisi falan zaten burda, kizin "meslegi" o degildir yani.

abi sen zaten microsoftta ise girememis miydin mulakat filan?
yarina gore belli olcak =/
  • Yeni Oluştur...