Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Annelerinize sorun...

zarekd

Öne çıkan mesajlar

Annem çocuk yapmak istediğinden, babamsa moda diye evlenmiş.
Ben de onunla, en iyi dostumla, birbirine geçmiş iki akıl, iki kalp, iki bedende tek can, bir ve biz olabilmek, hayatı combo combo daha büyük sarabilmek için evlendim. :P O da benle benden iyi çocuk çıkar diye evlenmiş ahahahaha. Bence babalara sorsak daha komik cevaplar alırız gibi. ^^
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:
yok lan anlatım hatasıda yapmamışım

"16da tanışıp 17de evlenmiş hehe"

bundan anneyi tanımladığımı anlaman gerekiyo direk anneyle ilgili bi ankette çoğulda değil cümle çünkü.

sen anlama hatası yapmışın :p

Bi yamukluk var abicim kıvırma şimdi (:P) .
Sosyal ağlarda paylaş

geçen bunun konusu geçmişti evde..
Babamla konusurken nasıl evlenme teklifi ettiğini sordum.
Dedi ki:"Sen şimdi seni soyle seviyorum sana asıgım ruh ikizim" gibi sozler bekliyorsun ama degil.Aynen su konusmayı yapmış:"32 yaşındayım askerleğimi yaptım, masterımı yaptım, duzenli bir isim var cevre baskısından dolayı evlenmem gerekiyo, benimle evlenir misin?" demiş.Biraz daha ayrıntıları var ama özet olarak konuşma bu.Anneme fikrini sordugunda annemde aynı sekilde fikirlerini soyleyince evlenmişler işte.Mantık evliliği ama başarılı da olmuşlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Stblack said:
geçen bunun konusu geçmişti evde..
Babamla konusurken nasıl evlenme teklifi ettiğini sordum.
Dedi ki:"Sen şimdi seni soyle seviyorum sana asıgım ruh ikizim" gibi sozler bekliyorsun ama degil.Aynen su konusmayı yapmış:"32 yaşındayım askerleğimi yaptım, masterımı yaptım, duzenli bir isim var cevre baskısından dolayı evlenmem gerekiyo, benimle evlenir misin?" demiş.Biraz daha ayrıntıları var ama özet olarak konuşma bu.Anneme fikrini sordugunda annemde aynı sekilde fikirlerini soyleyince evlenmişler işte.Mantık evliliği ama başarılı da olmuşlar.

Şapka çıkarıyorum, sağlam temeller üzerine kurulan evlilik budur.
Sosyal ağlarda paylaş

aile baskisiyla oluyor bu tip seyler genelde. ailelerinden öyle gördükleri icin de ters gelmiyor onlara.
ama iyi ki iki resesif gen cakismamis, yoksa sen de sakat dogabilirdin.

aklima yigit özgür karikatürü geldi aksdjf

velet : bütün sülale akraba evliligi yapmis bana neden izin vermiyorsunuz??

anne: cünkü biz dersimizi aldik. Yillarca sakat cocuk dogurduk! ay samet sen de birseyler söylesene!

baba: oglum manyak misin dayinla evlenip de naapcan??

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...