xunn Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Ailesinden kurtulmak için. Sonra boşandı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Annem çocuk yapmak istediğinden, babamsa moda diye evlenmiş. Ben de onunla, en iyi dostumla, birbirine geçmiş iki akıl, iki kalp, iki bedende tek can, bir ve biz olabilmek, hayatı combo combo daha büyük sarabilmek için evlendim. :P O da benle benden iyi çocuk çıkar diye evlenmiş ahahahaha. Bence babalara sorsak daha komik cevaplar alırız gibi. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 aga benim annemle babam kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 elesso said: üniversite mezunu yakışıklı çevresinde başka dığru düzgün aday yok 16da tanışıp 17de evlenmiş hehe Bi insan 17sinde nasıl üniversite mezunu olur bakiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 baba mezundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Evlendiklerinde olan özellikleri sorulmuyor mu sonuçta anneye :D ? Babası 17 sinde evlendiyse, nasıl üniversite mezunu olabiliyor diye soruyorum :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 yok anlatım hatası yapmışım anne 17 baba 24-25 civarları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 yok lan anlatım hatasıda yapmamışım "16da tanışıp 17de evlenmiş hehe" bundan anneyi tanımladığımı anlaman gerekiyo direk anneyle ilgili bi ankette çoğulda değil cümle çünkü. sen anlama hatası yapmışın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Abdullah Gül 14yaşında bulmuş manitayı 16sında almış evine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 elesso said: yok lan anlatım hatasıda yapmamışım "16da tanışıp 17de evlenmiş hehe" bundan anneyi tanımladığımı anlaman gerekiyo direk anneyle ilgili bi ankette çoğulda değil cümle çünkü. sen anlama hatası yapmışın :p Bi yamukluk var abicim kıvırma şimdi (:P) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 yatakda çok iyimiş hey allam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 geçen bunun konusu geçmişti evde.. Babamla konusurken nasıl evlenme teklifi ettiğini sordum. Dedi ki:"Sen şimdi seni soyle seviyorum sana asıgım ruh ikizim" gibi sozler bekliyorsun ama degil.Aynen su konusmayı yapmış:"32 yaşındayım askerleğimi yaptım, masterımı yaptım, duzenli bir isim var cevre baskısından dolayı evlenmem gerekiyo, benimle evlenir misin?" demiş.Biraz daha ayrıntıları var ama özet olarak konuşma bu.Anneme fikrini sordugunda annemde aynı sekilde fikirlerini soyleyince evlenmişler işte.Mantık evliliği ama başarılı da olmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 benim için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Stblack said: geçen bunun konusu geçmişti evde.. Babamla konusurken nasıl evlenme teklifi ettiğini sordum. Dedi ki:"Sen şimdi seni soyle seviyorum sana asıgım ruh ikizim" gibi sozler bekliyorsun ama degil.Aynen su konusmayı yapmış:"32 yaşındayım askerleğimi yaptım, masterımı yaptım, duzenli bir isim var cevre baskısından dolayı evlenmem gerekiyo, benimle evlenir misin?" demiş.Biraz daha ayrıntıları var ama özet olarak konuşma bu.Anneme fikrini sordugunda annemde aynı sekilde fikirlerini soyleyince evlenmişler işte.Mantık evliliği ama başarılı da olmuşlar. Şapka çıkarıyorum, sağlam temeller üzerine kurulan evlilik budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Letsgetthesunshine said: OogahBoogah said: Selam annenem ile babannem kardes daha fazla sey soylememe gerek yok heralde ciddi olmamanı umuyorum. ciddiyim teyze cocuklari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ne var abi bunda. Türkiyedeki çiftlerin %20 si filan böyle zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Midelerine hayran kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 aile baskisiyla oluyor bu tip seyler genelde. ailelerinden öyle gördükleri icin de ters gelmiyor onlara. ama iyi ki iki resesif gen cakismamis, yoksa sen de sakat dogabilirdin. aklima yigit özgür karikatürü geldi aksdjf velet : bütün sülale akraba evliligi yapmis bana neden izin vermiyorsunuz?? anne: cünkü biz dersimizi aldik. Yillarca sakat cocuk dogurduk! ay samet sen de birseyler söylesene! baba: oglum manyak misin dayinla evlenip de naapcan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 http://img257.imageshack.us/img257/8773/73450xnullx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar