dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 yihu! @greeny: abi özetle bunlardan başka ne isteyecek ki kadın evlenmek için? şartlar bunu gerektiriyor işte. kaybolma olayına gelince, sen bi de beni düşün. ben de kayboluyorum bazen yazdıklarımda. hele bi de ders notu ise.. bu ne şimdi 4 mü t mi? allahım nası bi yazı bu! defteri bırakıp yazmaya devam ediyorum. şöle bi fikrim var; eşleri bulmak için, kişileri tarafsız bi gözle değerlendiren bi arama motoru olsa (googlebot) ya da Football Manager'daki gibi kişisel özelliklerinizi istatistiklere dökecek bi sistem olsa (scout) emin olun her şey daha kolay olurdu.. bak o zaman "annenin türk mutfağı 12 puandı ama talent 3* gözüküyordu.. sonradan baktım ki benim scouting eksikliğimden yanlış değerlendirmişim. hâlâ tencerenin dibini yakıyor mal!" gibi ufak şikayetlere rağmen herkeş aradığı eşi bulurdu. aslında bu gibi bi çöp çatan sitesi açıp sonra kızların hepsine yazmak da iyi bi fikir olabilir. "aylin hanım.. ücretini verdiğiniz bu hizmette sizin profilinizi çıkartmak için bi scout gönderiyoruz 3-5 gün 24saati sizinle geçirip sizi değerlendirecek" ha aklıma gelen bi başka fikir de astronot olmaktı küçükken sonra geçti ama o.. edit: 12 puanlık adam tencere yakmaz gerçi.. örneği açıklamak olsun maksat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 şu sıra sıkıntıdayım. ama sen gel bize, ödemede anlaşırız ;);) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 göz kırpmakla neyi ima ettin anlamadım. @dasaa, abi seni de çok güzel evine gelip dövebilirim. bi kendine gelirsin silkenirsin şöyle bi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 dasaaa, iyimisin abi. ambülans çaaralım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 daha gitmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 canavar gibiyim.. ama biraz karnım acıktı.. bugün bayağı bi yol yaptım. yolda gak dedikçe et, ekmek ve guk dedikçe su verdiler ama sonradan bu et, ekmek ve etli ekmekler tükendi. şimdi greeny'i bekliyorum. gelsin kolunu, kafasını kopartıp yiyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 peki dasaaa annen neden evlenmiş babanla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 dediğim gibi işte standart, herkesin bahsettiği nedenlerdir. zaten herkesin bunları sormasının altında aşağı yukarı aynı sebepler yatıyor bence. esas sorulması gereken ise siz evleneceğiniz kişide ne arayacaksınız? tamam sevgi zaten defaul gelen bi özellik. ama öncekiler şimdi pek işe yaramaz. ağır başlı, dürüst falan bu devirde iyi değil. yeni yüzyılda aranan kriterler nelerdir? soru burada↑ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 sevgi saygı huzur olarak özetleyebilirim sanırım edit: carrie bradshaw gibi sormuşsun dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 para, para ve dürüstlük sanırım. ne bileyim beni hiç aldatmayacak, ve deli gibi parası olan bir kızla evlenirsem. no problem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 dasaaa çok merak ediyorum, forumda en son ne zaman bir soruya sadece isteneni yazdın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 mesela şimdi! tam şu anda. soru: ne zaman cevap: şimdi! ama soru geçmişe ait ise o zaman işler değişir kadim dostum, o zaman işler değişir.. o zaman sorulmuş sorulara yazılmış cevapları aramamız lazım gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ahah lol dasaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 1- sevgi, saygı olacak. karşılıklı tabi. 2- mutfakta aşçı vs deyimi olacak 3- profit 4- ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 kocamla çok yakışıklı, çok akıllı, çok komik, çok tatlı olduğu için, bu dünyada bir tanecik olduğu için, ona aşık olduğum, kendisinden çok hoşlandığım, en büyük hayranı olduğum, ona bayıldığım için, benden başkasıyla yaşamasına tahammülüm olmadığı, onsuz asla onunla olduğum kadar mutlu olamayacağıma kanaat getirdiğim için, gözümün içine baktığı, elimi tuttuğu, beni genuinely sevdiği için, leb demeden leblebimi anladığı, gerekiyorsa leblebimi dövdüğü için, benim olsun, benim yanımda uyusun, benim yanımda uyansın, benim elimi tutup sokaklarda gezsin, derdini bana anlatsın, bana somurtsun, benim pişirdiğim yemeği yesin, kanepede benimle papaz yatıp tv izlesin diye, birlikte küfretmek, birlikte eğlenmek, birlikte ağlamak, birlikte haykırmak, birlikte kikirdemek, birlikte dans etmek için, hayatın binbir türlü zorluğunu elele atlatalım, binbir dönemeci birlikte alalım, birbirimizi herkeslerden ve kendimizden koruyalım diye, bir ömür geçirmek üzere evlendim. başka çarem, olurum, yolum yordamım yoktu, ondan evlendim. sen de bunlardan başka sebeple evlenme. vesile ile, doğmamış çocuğuma mektubumdur. nazarı değeceklerin de gözü göXüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ayıp lan:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 evlenmek, sahip olduğunuz kadın/erkek gidip başkası ile sevişmesin, doğan çocuklar gidip başkalarına iş gücü olmasın diye iki taraf arasında karşılıklı olarak yapılan anlaşmadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Devlet memurları için farklı ama ginaly.Başka bi erkek memurla eve cıkmaktansa evlenip karısıyla bi eve çıkmayı tercih eder devlet memuru.Bütçe ona yetiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Bizimkiler gayet severek evlenişler. Sormadım da pederin askerden attığı mektupları okuduydum vakti zamanında. He şimdi anneme sorsam 'evlendirdiler işte olm...' der de yalan yani sevmişler birbirlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Bi de bizimkiler ilkokul aşkı lan. ne iğrenç bir durum. ömrüm boyunca hep başka çocuklara özendim, annesiyle kavga ettiğinde babasına, babası ile kavga ettiğinde annesine koşan. hayat müşterek ama her şey de beraber yapılmaz ki canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 leblebi dövmek ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ben eşimle kromozomlarını sevidiğim ve kalıtsal özelliklerimi daha iyi biri bulamayacağımdan dolayı ona aktarmak için evlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 fede said: ya şimdi kendimizi kandırmayalım. burda kaçımızın annesi "çünkü yatakta çok iyi" cevabını verir ki iyi seks sonrası dünyaya gelmek kadar güzel bişey varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Var, iyi seks (tamlamaya gel yağrabbi dfdsfsd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 aynı bölümde okuyolarmış. sigarası falan var gayet. babam tavlamış evlenmişler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar