Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Annelerinize sorun...

zarekd

Öne çıkan mesajlar

yihu!
@greeny: abi özetle bunlardan başka ne isteyecek ki kadın evlenmek için? şartlar bunu gerektiriyor işte. kaybolma olayına gelince, sen bi de beni düşün. ben de kayboluyorum bazen yazdıklarımda. hele bi de ders notu ise.. bu ne şimdi 4 mü t mi? allahım nası bi yazı bu!

defteri bırakıp yazmaya devam ediyorum.

şöle bi fikrim var; eşleri bulmak için, kişileri tarafsız bi gözle değerlendiren bi arama motoru olsa (googlebot) ya da Football Manager'daki gibi kişisel özelliklerinizi istatistiklere dökecek bi sistem olsa (scout) emin olun her şey daha kolay olurdu..

bak o zaman "annenin türk mutfağı 12 puandı ama talent 3* gözüküyordu.. sonradan baktım ki benim scouting eksikliğimden yanlış değerlendirmişim. hâlâ tencerenin dibini yakıyor mal!" gibi ufak şikayetlere rağmen herkeş aradığı eşi bulurdu.

aslında bu gibi bi çöp çatan sitesi açıp sonra kızların hepsine yazmak da iyi bi fikir olabilir. "aylin hanım.. ücretini verdiğiniz bu hizmette sizin profilinizi çıkartmak için bi scout gönderiyoruz 3-5 gün 24saati sizinle geçirip sizi değerlendirecek"

ha aklıma gelen bi başka fikir de astronot olmaktı küçükken sonra geçti ama o..

edit: 12 puanlık adam tencere yakmaz gerçi.. örneği açıklamak olsun maksat.
Sosyal ağlarda paylaş

dediğim gibi işte standart, herkesin bahsettiği nedenlerdir. zaten herkesin bunları sormasının altında aşağı yukarı aynı sebepler yatıyor bence.

esas sorulması gereken ise siz evleneceğiniz kişide ne arayacaksınız?

tamam sevgi zaten defaul gelen bi özellik. ama öncekiler şimdi pek işe yaramaz. ağır başlı, dürüst falan bu devirde iyi değil.

yeni yüzyılda aranan kriterler nelerdir?

soru burada↑
Sosyal ağlarda paylaş

kocamla çok yakışıklı, çok akıllı, çok komik, çok tatlı olduğu için, bu dünyada bir tanecik olduğu için, ona aşık olduğum, kendisinden çok hoşlandığım, en büyük hayranı olduğum, ona bayıldığım için, benden başkasıyla yaşamasına tahammülüm olmadığı, onsuz asla onunla olduğum kadar mutlu olamayacağıma kanaat getirdiğim için, gözümün içine baktığı, elimi tuttuğu, beni genuinely sevdiği için, leb demeden leblebimi anladığı, gerekiyorsa leblebimi dövdüğü için, benim olsun, benim yanımda uyusun, benim yanımda uyansın, benim elimi tutup sokaklarda gezsin, derdini bana anlatsın, bana somurtsun, benim pişirdiğim yemeği yesin, kanepede benimle papaz yatıp tv izlesin diye, birlikte küfretmek, birlikte eğlenmek, birlikte ağlamak, birlikte haykırmak, birlikte kikirdemek, birlikte dans etmek için, hayatın binbir türlü zorluğunu elele atlatalım, binbir dönemeci birlikte alalım, birbirimizi herkeslerden ve kendimizden koruyalım diye, bir ömür geçirmek üzere evlendim.
başka çarem, olurum, yolum yordamım yoktu, ondan evlendim.
sen de bunlardan başka sebeple evlenme.

vesile ile, doğmamış çocuğuma mektubumdur.
nazarı değeceklerin de gözü göXüne.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...