MrLevie Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 yaşlandık azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 bLackcha0s said: ayran kola da çok komik oldu hangisi sağlıklı ayran hangisi doğal ayran hangisini içersin kola ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Yanlız şu da var o kadar daha sağlıklı falan diyoruz da, Ayran'daki kalori miktarı kolayla aynı. Hatta meyve sularındaki (cappy vs tarzı tabii doğal olanları geçtim) kalori daha da fazla. Yine en az Sprite'da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Ema bizi kullanıyorsun ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ben epey uzun süre foruma hiç girmemiştim de... Yıllardır bir değişiklik yok kullanılma konusunda (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 yapıverdim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Rewendor said: Yanlız şu da var o kadar daha sağlıklı falan diyoruz da, Ayran'daki kalori miktarı kolayla aynı. Hatta meyve sularındaki (cappy vs tarzı tabii doğal olanları geçtim) kalori daha da fazla. Yine en az Sprite'da var. abi ayrandaki kalori ile koladaki kalori aynı olsa bile şeker vs oranından kola açık ara dövüyor. bunun kafeini, asiti falan var ek olarak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 yaptım gitti resimde hangisinin daha sağlıklı olduğu konusunda şüphe duydum açıkçası ayranın tipi yapma duruyordu baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 temsili resimler onlar, kavramsal olarak düşünün pls. iyi gidiyoz iyi.. *ellerini ovuşturur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ben tatmin olmadım bu anketten, gerçi amaç benim tatmin olmam değil de işte benim sonuçlarım pek gerçek değil yani. çünkü yarın yapsam bu anketi canım kola içmek isteyebilirdi. bence kolayla ayran karşılaştırılamaz. ben dürümün yanında ayran içerim bigmac'in yanında kola içerim. karnım çok toksa kola, hafif açsam ayran içerim. cnm tatlı istiyosa kola, tuzlu istiyosa ayran içerim. yani bence o ikisinden birini seçemem. canım ayran istiyodu o an onu seçtim. ama susurluk ayranı dersin, kralı gelsin hiçbişeye değişmem bak. of ulan of, susurluğa yerleşicem yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Oğün sırasında içtiğimi , yemekte içemiyorum niye 8-) Sanki başka birşey içmek zorundaymışsın gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ben nicedir kola içmiyorum.. ayran bulursam içerim affetmem ama kolanın muadili elma suyu falandır. gerçi şimdilerde onlarda da pestisit, herbisit falan kalıyormuş.. -_-, azin tuzlarına, amin tuzlarına, paraquatlara,organofosfatlara merhaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ayran forever >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ayran yükselişte. ema gör bunları. gençler ayrana döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 bLackcha0s said: ayran kola da çok komik oldu hangisi sağlıklı ayran hangisi doğal ayran hangisini içersin kola ahaha Ahahahaa burası süperdi hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ayranın uykusunu getirdiği bir tek ben mi varım? şu uyku sorunu ve fazla süt ürünlerinin cırcır yapma ihtimali olmasa ayran içerim her yerde. bi de şalgam suyuna, limon, zeytin yağı, pul biber, havuç ya da domates suyu gibi ieklentilerle süper lezzetler yaratılabiliyor. kısaca; uyku getirmeyen, cırcır yapmayan ayran ve farklı lezzetler katılmış şalgam suyu gibi ürünlere aç bu piyasa. ayran konusundan emin değilim; ama şalgam suyuna yapılacak ürün geliştirme yatırımları para edebilir. gelirse yani böyle bir araştırma, hani sorarlarsa ne yapalım diye söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 abii.. şalgam suyu yüce bişi. sadece acılı çok içince mide pertliyor. böle gribe yakalanacak gibi hissettiğimde bi acılı serisi tüket sabaha hiçbişi kalmaz (<- uydurdum lan yok öle bişi.) öle vitaminli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 walla suta$ ayran piyasasinin %70 ini elinde tutuyo sanirim. rekabet de pek soz konusu olmuyor sanirsam. hatta suta$, ayrani bir domestic icecek olarak kola ya rakip cikartti son 5 yilda. en son saatchi deydi ama $u an ba$kasi konkurlami$tir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 mesela o playı da çözemiyorum.. sütaş ayran çok tırt bişi böle. eker'in ayranı bayağı bi güzel ama millet hakikaten sütaş alıyor! mesela sütaş'ın süzme yoğurtu da standart yoğurt kıvamına yakın. güzel olan süzme yoğurt tikveşlinin.. ama satışlarda sütaş tercih ediliyordur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Yoğurtta zaten bir numara hep Tikveşli'dir de, ayranda Sütaş olmasının sebebi alışkanlık. Adamlar öyle bir yayılmış ki piyasaya, nereye giderseniz gidin, ister bakkal ister market ister kantin ister restoran her yerde Sütaş ayran var. Sonuç olarak Sütaş da "büyük firma" olarak imaj yaptı, büyük firmanınki sağlıklıdır düzgündür diğerleri belli olmaz diye insanlar ona yöneliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 hani tikveşli de danone :S? tüketim alışkanlıklarının kalite ve fiyat/performanstan çok isime, marka bilinirliğine (artık ne diyorlar buna inanın bilemiyorum) göre olması benim için büyük bi muamma. nası diyim, anlatılsa dahi insanların bu yaklaşımlarını anlamakta zorlanıyorum. genel olarak marka körü biri olduğum için bu durumu tahayyül etmek beni sıkıntıya sokuyor. lan anlatamadım bile bak öle bi dert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Rewendor said: Yoğurtta zaten bir numara hep Tikveşli'dir de, ayranda Sütaş olmasının sebebi alışkanlık. Adamlar öyle bir yayılmış ki piyasaya, nereye giderseniz gidin, ister bakkal ister market ister kantin ister restoran her yerde Sütaş ayran var. Sonuç olarak Sütaş da "büyük firma" olarak imaj yaptı, büyük firmanınki sağlıklıdır düzgündür diğerleri belli olmaz diye insanlar ona yöneliyor. +1 diyeyim şuna. Yalnız ilginç bi nokta da şu, Sütaş'ın biçok ürününü "aga en iyisi yeeeaa" diye alırdım ama kaşar peynirleri ve yoğurtlarında bayrağı kaptırdı. Şu an toprak kaptaki Tikveşli yoğurdun üstüne yoğurt yok. Kaşar peynirinde de BİM üzerinden gidiyorum şahsen şu sıra, Kaan bey falan ksdjfh Bi de doldurdum anketi. Ayran-kola olayı herkeste aynı galiba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 bende kerem labne peynir alıyorum bim'den. Bide fiskobirlik fındık ezmesi bide Gold Yerfıstıgı ezmesi en sonda Balfıstık diye bir yerfıstıgı Bar var onlardan alıp cıkıyorum. Devamını sormayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 uykum gelsin artik diye arka arkaya ayran icerken anketi yaptim =) ayran gibisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Valla böyle bir pazarlama çalışmasından sonra Emaleth'den Nescafe gibi bir başarı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar